Я ознайомився с Правилами Поводження на Ігрових Серверах, Правилами для кланів, Конституцієй Республіки и Кодексом Ордену Джедаїв
До храму ввійшов чоловік в робі,лиця не було видно,пройшовши кілька метрів він зняв капішое-це був Козак,він привітався до всіх та направився до приймальні ордену і через хвилину був уже там.
Про себе:
Ім'я: Kozakс
Вік: 20
Раса: Людина
Рідна планета:
Рангонс Рангонс-планета ,яка знаходиться в системі -Snow, на 11 місяців вона покривається кригою-настає холод,а на 1 місяць -настає пора тепла
Риси характеру: Позит.-спокійний,;Негативн-можу навязувати свою думку,не погоджуючись з іншою.
Причини вступу
:
- Хочу стати джедаєм-щоб захищати Республіку від ворогів та шпіонів.
- Хочу навчитися кращому володінню мечем,у членів ордену.
- отримати задоволення від гри та стати частиною республіки. Основна зброя-мій зелений меч ,який я змайстрував у 8 років.Володіння: сінгл-5,дуал-3,глеф-4.
Хочу йти по шляху -Джедая -хранителя
Дякую за увагу.....
Haydamaka
30.8.2011, 5:16
(Kozakc @ 30.8.2011, 4:07)

Основна зброя-мій зелений меч ,який я змайстрував у 8 років.
Не міг не запитати: ти кажеш, що змайстрував меч у 8 років. Вражає. А що потрібно для створення світлового меча?
Расскажи как ты относишься к кодексу? Есть ли там пункты которые тебе, как бы сказать не очень нравятся, либо ты считаешь что то неверным. Если бы у тебя была возможность внести поправку, то что бы ты сделал и почему?
Приєднуюсь.
Де ти зміг узяти диталі(для світого меча) у 8 років, та зелений кристал. Якщо ти його створив, тоді ти знаєш схему за якою він побудованний(де ти її узяв?).
Розкажи усе, що знаєш про світовий меч.
Haydamaka:
Мені знадобилося :рукоятка ,зелений кристал,енергоблок та блок живлення,інші деталі такі як-матриця ,золятор ,лінзи,осередок сили та сесорний датчик мені.Кожен меч особливий ,кожен робить його по-своєму.
Khadgar:Для цього потрібно мати обовязково здібності до сили,меч може створюватися місяцями ,а може і за 2 дні залежно від навиків майстера.Щоб зробити меч мені знадобилося :рукоятка( в основі яку я зробив з сплаву циліндра до розміру 30 см)
зелений кристал(знайти його мені було не дуже важко,адже більшість населення нашої планети жило в підземеллях та піщерах із-за холодного клімату нашої планети),енергоблок та блок живлення(енергоблоки я витяг з поганого -працюйочого генератора підтримки тепла),інші деталі такі як-матриця ,золятор ,лінзи,осередок сили та сесорний датчик мені було не складно знайти адже вони були у кожного торговця
2)Ні в мене не було ніяких схем ,як скласти меч я зрозумів після видіння,яке було в 8 років,в якому голос розповів мені про меч і як мені його скласти.
3)
Перші світлові мечі були створені ще десь за 25000Дбя,вони були з сплаву та не дуже ефективні,з роками їх вдосконалували і в 4500 дбя під час ВГВ його вдосканалили до такого якого ми знаем зараз.Це був клинок чистої енергії випускаємої з рукоятки.У джедаїв не було схожих мечів адже кожин створювався ідеально і був по своєму особливим.У руках майстрів, які володіють Силою, таких як джедаї світловий меч вселяв величезну повагу, навіть страх. Уміння володіти світловим мечем означало наявність неймовірного досвіду і зосередженості,і гармонію з Силою.За тисячоліття меч став символем джедая іх прагнення підтримувати мир та справедливість,через меч також підтримується звязок з силою ,адже коли хтось створює меч він заряджає його силою яка допомагаю йому по життю.
«Світловий меч, це не тільки інструмент захисту, він також необхідний для концентрації розуму. Джедай використовує свій меч для зміцнення свого зв'язку з Силою ... »- Майстер Тон.
Кристал використовується в конструкції світлового меча Джедаї могли використовували широку палітру кристалів, що дозволяло різноманітити колірну гаму клинків, а також ефекти та унікальні здібності. Деякі кристали могли навіть підвищувати чутливість до Сили своїх власників.
всього налічується від 40-100 видів кристалів.Перед тим як помістити кристал в меч його наповнювали силой.Кристали можуть бути різних кольорів.
Є багато варіантів форми мечів .але самі відомі це-подвійнний(dual), Короткий світловой меч,Двухклинковий світловий меч та стандартний.
Відомо 7 форм боя на світлових мечах.
(Sphinx @ 30.8.2011, 10:57)

Расскажи как ты относишься к кодексу? Есть ли там пункты которые тебе, как бы сказать не очень нравятся, либо ты считаешь что то неверным. Если бы у тебя была возможность внести поправку, то что бы ты сделал и почему?
Кодекс - це велика основа вчення Лицарів Джедаїв. Це перше і головне, що повинен прийняти кожен, що став на шлях Джедая.
Я б добавив би звання-Adept -це було б звання для тих хто при всупі маэ 1 левел також може в майбутньому ,коли знову зявится Армія ,я б ще добавив такі звання як:Джедай-коммандер,Джедай-генерал,Старший джедай-генерал та інші.
Я б змінив би коліри по званням,я вважаю що юнлінгам рано використовувати синій меч,а падаванам жовтий ,я розприділив кольори мечей так:
Игрокам со званием Youngling разрешено использовать
зеленые.
Игрокам со званием Padawan разрешено использовать
зеленые,
синие мечи.
Я б добавив би звання-Adept
Вже є звання для 1-ого лвл(Youngling)
Розкажи який рядок з кодексу тобі найбільше сподобався. Поясни його.
Khadgar:
Нет эмоций — есть покой.
Емоції -це частина життя.У всіх є емоції,цей рядок не значить що у джедаїв їх не має.Після приказу 66 ,Йода дізнавшись про загибель багатьох джедаїв відчував смуток.Цей рядок не каже ,що емоцій не існує але вимагає ,щоб емоції залишалися в стороні.Емоції слід зрозуміти,якщо джедай не здатний пвзяти під контроль собі свої думки і почуття, він не досягне спокою.Отже,емоції слід не долати,а розуміти й контролювати.
Haydamaka
30.8.2011, 19:39
(Kozakc @ 30.8.2011, 13:20)

Мені знадобилося :рукоятка ,зелений кристал,енергоблок та блок живлення,інші деталі такі як-матриця ,золятор ,лінзи,осередок сили та сесорний датчик мені
Про головне ти забув
Подумай ще
(Haydamaka @ 30.8.2011, 20:39)

Про головне ти забув
Подумай ще
я забув написати про Роз'єм підзарядки , правильно?
В терминале приёмной появилось сообщение... Его передал Киоби с системы Холи:
Побеседовал лично с кандидатом, он понимает куда идет. Что-то вижу в нем я... похож он на меня в юности. Он идет по светлому пути и знает что такое светлая сторона силы. Я еще понаблюдаю за его заявкой и позже отдам свой голос. Но в принципе не чего против него не имею. Оу... мне пора идти. До встречи в приёмной!
На этом сообщение прерывалось...
Haydamaka
31.8.2011, 5:13
Ти в тому напрямку думаєш. Скажімо так, зібрати всі ці компоненти не так вже і важко, але мечі мають тільки джедаї та ситхи. Чому так?
Як гадаєш, чому джедаї добувають кристали у медітації, чому б їм не підійти до одного з кристалів та відламати собі шматочик?
(Haydamaka @ 31.8.2011, 6:13)

Ти в тому напрямку думаєш. Скажімо так, зібрати всі ці компоненти не так вже і важко, але мечі мають тільки джедаї та ситхи. Чому так?
Щоб зібрати меч треба не тільки технологічні навики,але і звязок з силою.А звязок з силою відчувають тільки джедаї і ситхи.
Чим допамагає зв*язок з силою у володінні мечем?
(Khadgar @ 31.8.2011, 8:31)

Як гадаєш, чому джедаї добувають кристали у медітації, чому б їм не підійти до одного з кристалів та відламати собі шматочик?
Перед тим як помістити кристал в свій меч, джедай повинен наповнити його Силой. Для того щоб це зробити йому треба було медитувати над ним протягом багатьох днів.
Здравствуй Kozakc. Видно что ты человек идейный, и верный Республике. Хотя до меня доходят слухи что это вовсе не так... Ну не будем пока об этом. Как ты наверное догадываешься, джедай обязан быть сильнее, мудрее, и умнее других видов существ. Так что проверим твои способности:
1) Найди для меня всю информацию про то, как можно изменить уровень своего strength
2) Принеси мне голограммы убитых тобой 5 республиканцев которых ты считаешь слабее себя.
3) Докажи свои боевые навыки одержав победу в Официальной Дуэли представителя любого клана соответственно твоего уровня.
may the force be with you...
Cad Bane
1)Сила набиваэться тыльки тоді коли активність вище 1.щоб побачити свою силу на сервері треба написати /stats.Сила росте тоді коли співвідношення перемог більше чим смертей(треба більше вбивати чим помирати).Вона набивається на дуельних серверах(Elegant server,Duel server).
2)Я відмовляюся робити це завдання ,адже воно суперечить кодексу та й це некрасиво.
3)Намагаюсь зробити але поки одні нічії,буду намагатися і далі.
Alphax Kenobi
1.9.2011, 1:50
Наблюдал за кандидатом на протяжении некоторого времени.
И я голосую
ЗА 
, но ты должен поклясться что если вступишь то НИКОГДА не уйдешь из Республики.
В приёмной появился Киоби:
Вот время пришло и для моего голоса... Ты проявляешь стремление попасть в Орден, твоя душа чиста и верна светлой силе, твое поведение достойно звание джедай. Буду очень даже рад видеть тебя в качестве соратника (если поступишь). Мой голос будет За.
Джедай поклонился и ушел в дальнем направлении...
Небуду більше мучати. Подивлюсь за заявкою(поки відміняю голос).
Obi-Wan Kenoby
1.9.2011, 15:52
За)
Ладно, тест прошел, а боевые навыки всегда можно подтянуть. Свой 3 квест отменяю...
ЗА
Ты верен Республике (а не как некоторые...) ЗА.
Если поступишь, настаиваю больше тренироватся... Где, потом скажу.
Daft Punk
2.9.2011, 11:20
Против. Рано, не превращайте орден в песочницу, игрок не умеет сражаться, опыта по нулям, даже поведение и дисциплина хромает. Если так хотите брать новичков пачками, мутите подклан республики и набирайте юнлингов. В орден двухнедельным игрокам дороги нету.
2 Daft Punk:
Где сказано что мы должны принимать игроков определенного возраста? То что он не умеет сражаться не показатель... это учится. Поведение? Дисциплина? Могу заверить это у него есть. Лично играл с ним на серверах и его поведение достойно джедая. Он стремится попасть к нам. Для него Орден станет домом. Двери Ордена открыты всем... будь-то новичок или старичок. Главное - он верен светлой стороне.
Прошу прощения за офф-топ. В данной ситуации не мог не вставить свои 5 копеек.
Haydamaka
2.9.2011, 18:22
Проаналізуй дії Вінду на дженонозіанській арені. Чи правильно він вчинив, намагаючись врятувати 3-х людей, і в результаті втративши понад сотню джедаїв?
Haydamaka:
Так ,на арені загинуло багато джедаїв,але я вважаю ,що він поступив правильно адже джедаї не могли просто покинути Обі-вана та Енакіна помирати,іншого варіанту розвитку і не могло б бути,адже джедаї не могли б бути бездіяльними та залишити їх на вірну загибель,думаючи про власне життя.
Ну а як щодо бомбанути арену? Так, загинули б 2 джедая і сенатор, але тут я думаю сумнівів не виникає, що вони готові були б до самопожертви - зрештою це шлях джедая. В результаті був би знищений грав Дуку, верхівка Торговельної Федерації та КНС, Джанго Фетт і т.д. А понад сотня життів джедаїв була б врятована.
У своїх відповідях ти відштовхуєшся від того, що Вінду вчинив правильно, і що це був єдиний правильний розвиток. Я цього не заперечую, і я можу пояснити, чтому він зробив так, а не інакше. Але хочеться почути твої роздуми. І вони не обов"язково мусять збігатись із мотивами Мейса
Haydamaka:
«Якби я зробив так, як пропонувала Депа, якби я виграв Війну клонів, скинувши барадійную бомбу на Джеонозісе, я б програв справжню війну. Війну джедаїв »-Мейс Вінду,в своєму щоденнику про битву на Джеонозісі.
В своєму щоденнику Вінду говорить про те, що легко міг виграти Війну клонів, але тоді б він все життя жив би з усвідомленням того, що він фактично власноручно убив двох джедаїв і одного сенатора.І навіть якби не було їх-,ні,думаю Мейс все-одно не скинув би бомбу,адже на арені було десятки а може і сотні тисяч глядачів дженозіанців,Мейс не міг вбити невинних скинувши на них бомбу,якби він це зробив він би нічим і не відрізнявся від ситхів.
Haydamaka
3.9.2011, 13:37
Ех) схоже ти теж читав цю книгу) Але в принципі це тільки плюс.
Прокоментуй слова Daft Punk'a щодо тебе
Я не уверен в том, что ты сможешь в ордене свое место. Твой последний минус я думаю обоснован, я играл с тобой несколько раз под гостем, твое поведение было мне не понятно. Очень даже не понятно... Как-то тоже не сильно приятно видеть в ордене двоих людей, у которых есть свои счеты. Пока воздержусь
Я незнаю чому він проголосував проти, досвіду гри я вважаю в мене достатньо,(з весни),а на рахунок ,що я не вмію сражатись -,вчора зіграв з ним ОД ,рахунок нічійний -3:4,наскільки я розумію це значить ,що сили в нас рівні....
Haydamaka
3.9.2011, 20:09
Досвід гри - фігня) А от слова щодо твоєї дисципліни і поведінки, як і останній мінус в репутації, непокоять. + ще і Елрой це підтверджує. Отже навряд чи це випадковість
п.с. я проти
У Feliss-a сегодня день разочарованностей... До меня дошло множество плохой информации о тебе, Kozakc. Я меняю свой голос. Против.
В связи с новыми обстоятельствами, меня свой голос на против. Чувствую дерзость в тебе я. Качества ситха вижу присущи тебе, не готов ты ещё стать джедаем.
Предлагаю, отписываясь о новых обстоятельствах, отписываться, сбсно, об этих обстоятельствах. В чем проблема?
З.Ы.: ребяты, вы какие-то очень импульсивные. Подумайте десять раз перед тем как проголосовать, чтоб потом не устраивать цирк трололо, меняя друг за другом голоса =)
Cade Bane предоставил мне информацию о его поведении на планетах (серверах), когда на них нет республиканцев, что я раньше не знал. Также, об этом подтвердил рыцарь джедай Elroy, когда отписался в этой заявке. Кроме того, минусы в репутации стоят не просто так, а раньше я не заглянул в нее. Потому мое пересмотрение голоса вполне обуснованое.
сори за оффтоп, если это оффтоп.
Проти... Тобі ще зарано бути джедаєм, тим більше Республіканцем.
В приёмной появился Киоби, лицо его было в печали:
Эх.. Не стоило мне привязыватся к нему...
Ввиду новых обстоятельств... Спешу сообщить что я ошибался в нем, слеп был я. Потому считаю мне стоит поменять свой голос на против. Приношу свои извинения.
Джедай тихо поклонился и ушел медитировать...
Найвірогідніше, що зараз твою заявку закриють, Козаче... Скажи, що ти будеш робити, якщо це станеться? Чи намагатимешся знову стати джедаєм?
Чи зміниться твоя поведінка? Скажи чесно та правдиво, те що кажуть правда? Якщо так, просто визнай це та не виправдовуйся. Визнай і виправись, щоб бути гідним носити почесне звання хранителя мира в галактиці.
Hellrazor
5.9.2011, 16:41
За,прикрывал мою спину уже не в первый раз,может он и вел себя подло раньше,но сейчас Я этого не вижу.скорее всего информация старая у вас либо просто дали ложную.второй раз попытаться пойти в Республику и наступать на те же маленькие грабли? нет,не очень похоже.
Підтримую кандидата і кажу -
ЗаВідповідь мені у ЛС мене задовольнила. Важко модератору буде лічити голоси, з усіма змінами що відбулись
Я клянуся.
Кандидат юн и горяч. Не верю я в такие клятвы. Даю тебе 3 шанса изменить мое мнение, в средствах я тебя не ограничиваю. Учти слова для меня не являются веским аргументом.
Пойди туда- не знаю куда, принеси то- не знаю что. Здесь какая-то непостижимая джедайская мудрость? Или это такая переборчивость вдруг включилась? Поздно, товарищи, нахапали в Орден всех подряд и загубили армию =)
Неужели так трудно зайти на сервер и поиграть с поступающим? Ну, или поговорить в ЛС?
Пардон, конечно, но пост Сфинкса просто убил. Мозг не выдержал и вытек через нос. Мне будет его нехватать =)
Чтоб не было оффтопа: голосую
ЗА, просто из вредности
Big Hamster
6.9.2011, 21:08
Доброго дня\вечора\ночі кандидате . Тебе я бачив багато раз на холі , і тому можу оцінити твою гру ( поки залишу при собі =) ) , але все ж таки є питання : Скільки ворогів і скільки друзів у тебе зявилося від початку подачі заяви ? Чи змінилося воно на краще , чи гірше ? ( відповідь не змінить мій голос =3 просто стало цікаво )
Sphinx:
Джедаї завжди коли дають обіцянку повинні завжди дотримуватися та виконувати її будь якою цыною.Я дав клятву джедая.і клюнуся її виконувати.це найаргументніший доказ .який може бути даний мною,чи не так?