Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Eluveitie
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Всяка всячина > Кантіна > Музика
Birdy Once

Eluveitie (Елвейті) — швейцарський гурт, виник 2002 року; представник напрямку фолк-метал. Музиканти використовують поряд з електричними гітарами, басом і барабани також традиційні народні інструменти, такі як волинки, скрипки і колісні ліри.

Рік заснування:
2002

Мови:
ґалльська, англійська

Країна:
Швейцарія

Альбоми:
Vên — 2003 (перевидано 2004)
Spirit — 2006
Slania — 2008
Evocation I - The Arcane Dominion — 2009
Everything Remains As It Never Was — 2010
]

Жанр(и):
фолк-метал, мелодійний дез-метал..

Склад:
Хріґель Ґланцманн (Chrigel Glanzmann) — спів, мандола, свисток, пищалка, ґаїта, акустична гітара, боран (з 2002)
Мері Тадіч (Meri Tadic) — віолончель, спів (з 2003)
Мерлін Зуттер (Merlin Sutter) — ударні (з 2004)
Сімеон Кох (Siméon Koch) — гітара (з 2004)
Іво Генці (Ivo Henzi) — ритм-гітара (з 2004)
Анна Марфі (Anna Murphy) — колісна ліра, спів (з 2006)
Кай Брем (Kay Brem) — бас-гітара (з 2008)
Патрік Кістлер (Patrick Kistler) — волинка, свистки (з 2008)

Цікаві факти:
Eluveitie - фолк-метал група зі Швейцарії. Їх музику можна охарактеризувати як «Кельтський фолк-метал з елементами мелодійного дез-металу». Група утворилася в 2002, а їх міні-альбом Vên вийшов в жовтні 2003. Потім група випустила в світ повну версію цього альбому - Spirit. У листопаді 2007 Eluveitie почали співпрацювати з Nuclear Blast. Перший спільний альбом, Slania, вийшов в лютому 2008 року. Альбом пішов з хіт-парадів, перебуваючи на 35-му рядку в чартах Швейцарії та під номером 98 в Німеччині.
Один з двох великих козирів Eluveitie - ліберальність, віртуозне володіння народними інструментами серед гітарних і емоційні крики Крістіана Гланцмана. Інший - тексти їхніх пісень: для цієї групи звичайна справа писати пісні на мертвій галльській мові замість будь-якої офіційної мови, поширеної в їх рідній країні. Доречі, Eluveitie - це назва племені гельветів на етруській мові.

Відео: [ytold=bAJgMVzU6SA&ob]Inis Mona [/ytold]
[ytold=xVHeJvrQ05g&feature]Thousandfold [/ytold]
Особисто мені група надзвичайно подобається, їхні тексти, мелодії, навіть вокал, якщо хтось буде слухати, то дуже раджу починати з їхньо останнього альбому - Everything Remains As It Never Was, на мою думку він один з найкращих у них _a1.gif
Silver Dragon
На 100% згоден, ця група дуже мені подобається, тексти пісень просто неймовірні, а гроул+жіночий голос+волинка+хард рок дають просто неймовірне звучання. Раджу прослухати пісні Inis Mona, Thousandfold, Quoth the Raven. Деякі з пісень написані на галльській мові, що придає їм особливу мелодійність.
Lossberg
Бачив їх на фестивалі рік тому і хоча стояв не під тією сценою де вони грали, але все рівно захотілося потім скачати дискографію. Нажаль звук був не дуже, але все рівно вживу справили гарне враження) Хоча місцями музика здається трохи одноманітною, але в цілому група цікава, раджу тим хто любить фолк і мдм з жіночим вокалом і розмаїттям інструментів)
-Kijean Tal
Зашел в тему, увидел непонятное название, а меня манит ко всему непонятному, включил трек Inis Mona, оказывается я его слышал и раньше, но этим все не закончилось, я скачал дискографию и сейчас наслаждаюсь композициями данной группы, все альбомы весят всего 800 мб, а качество естественно 320 кб/с.

За некоторое время прослушивания, хочу выделить такие песни:
Inis Mona
_________
И треки из альбома Everything Remains As It Never Was.
Quoth The Raven
Thousandfold
The Essence Of Ashes
Setlon - расслабляющий трек, сразу ассоциации с Галлами_a1.gif

Спасибо Їжаку за предоставленный материал)))
Очень понравилось, рекомендую всем)
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.