Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах, Правилами для кланів, Конституцією Республіки та Кодексом Ордена Джедаїв
Ім'я - Aigle
Раса - Твіллек
Вік - 14 років
Планета - Рілот
Вітаю, моє раннє дитинство було ммм цікавим, а саме зустрічались різні штуковини (крадіжка, вбивства, бійки і т.д.) Але щож було по робити, життя така штука, яка складається у всіх людей по різному. Народився то я на планеті Рілот, де і проходило моє дитинство. Моя раса Твіллеків. Нам Твіллекам в дитинстві було призначено оборонятися одним шляхом, поки ми не оволоділи світловим мечем і не отримали зброї. Ми повинні були бути скритними так як в в прямій атаці у нас було мало шансів, і тому ми вивчали всі слабкості кожної раси в бою, і потім тиснули на ці "точки".
Моя мати з батьком були напевно найдобріші в ті часи, до сожіленію в моє дитинство правил синдикат. Всі хто повертав гроші їм або якось провинився - їх били і гвалтували. Їх залишали на вулицях помирати і показувати приклад другім.Но моя мати з батьком їх підбирали і виліковували.Вся моя сім'я відчувала силу Лікування ... і ми не могли просто комусь не допомогти.
Ми стали відомими ДОБРОДІЯМИ, але синдикату це не сподобалося...
Одного разу під час завтрику... БАБАХ ... БАБАХ ... БАБАХ Головні двері зносяться, чорний хід взривається і вихід на кришу теж взірвався і раптом до нас вбігають бандити з сидниката з Е11 націлені на нас.
(Як я зрозумів найголовніший)-Ви (до моїх батьків) ... або перестаєте лікувати всіх ...
(Мої батьки) - НІ! і тихим голосм вони сказали мені - буть тим ким тобі велить серце ...
(Як я зрозумів найголовніший) - Чи це ... --- Піу-піу ...
І мої батьки з прожогів від бластера в голові - лежать на землі.
(Як я зрозумів найголовніший)-Якщо не хочеш наслідувати їхній приклад, не будь своїми батьками. І вистрілив мені у ногу . І вони пішли геть.
Я зібрав усі гроші що були в будинку і полетів на Корусант, щоб бути добрим і справедливим як мої батьки я хочу піти в Джедаї без почуття помсти чи горя, а з почуттям справедливості і заспокоєння. Врешті-решт мої батьки потрапили великий потік сили і навіть після смерті допомагають мені і дивляться на мене ... а ті , знайдуть свій шлях ...
ричини поступлення
1)Багато активних ігроків.
2)Клан дружелюбний.
3)У клані є друзі
4)Я завжди хотів бути на стороні добра.
5)В армії трохи дивні люди