Just Boy
26.7.2011, 10:04
Я ознакомился с Правилами Поведения на Игровых Серверах, Правилами для кланов, Конституцией Республики и Кодексом Ордена Джедаев!!
Імя :Макс
Вік:11 років
Захоплення: Ролики ,комп ,друзі.
Причини поступлення
1)Багато активних ігроків.
2)Клан дружелюбний.
3)У клані є друзі
4)Я завжди хотів бути на стороні добра.
5)Я можу допомагати навчати новачків.
Напиши ролеву історію свого персонажа.
Obi-Wan Kenoby
26.7.2011, 10:12

Как ты понимаешь вот это выражение
"Твёрже тот, кто побеждает желания, а не воинов. Лишь тот смел и храбр, кто себя одолеет."
И еще...Добудь мне информацию об игроке Slach))
Just Boy
26.7.2011, 10:35
Khadgar:
Народився я на планеті набу .Мої батьки були звичайними торговцями барахла .
Одного разу мої батьки лишили мене самого ,а самі политіли на зориліті на ринок.
Коли вони невернулись у назначиний час я запідозрив щось погане.Я побіг на посадочну смугу і там нікого небуло.Коли моя тьотя прилетіла ,спочатку я думав ,що це моя мама ,але я побачив тьотю вона разказала ,що мого тата і маму забрали імперці у полон .Саме в той час на нашу планету прилетіли кораблі Республіканців вона наказали забрати всіх людей на планеті бо скоро на нас нападе імперія.
Я спитався одного джидая чи ми визволимо моїх батьків він сказав так .І тоді коли вся імперія відправилась на Набу ми полетіли з республікою визволяти батьків .Ми їх визволили ,але джедай помер .І тоді я подумав я також хочу допомогати без захисним.
П.С несуди строго я недуже добре пишу історії.
Obi:Сильніший той хто помре заради когось ,а не вб'є воїна.Сильніший і сміливіший той хто виховає велику силу .
П.С Slach твій друг , він пробував поступити у Орден джедаїв .Більше я нічого такого незнаю .Бо він забив на юаг
Obi-Wan Kenoby
26.7.2011, 10:44
ЗА
Поговорили по скайпу. Впечатление приятное. Голос изменен.
Вижу Орден не есть первым куда ты подаешь заявку. Почему ты не можешь определиться с кланом? И будет ли такое что ты передумаешь и подашь опять в другой клан?
В приемную зашел Киоби, не спеша он просмотрел заявку кандидата... После обратился к нему:
Здравствуй! Меня интересует твоя фраза: "4)Я завжди хотів бути на стороні добра", однако заявка в другое государство говорит о обратном.
Рас так, то что для тебя есть всегда?
Киоби стал дожидаться ответа кандидата.
Haydamaka
26.7.2011, 19:02
у зв"язку із р.о. закрито
i |
| Сповіщення: Рассмотрение заявки продолжается |
(Exelent @ 26.7.2011, 13:51)

Вижу Орден не есть первым куда ты подаешь заявку. Почему ты не можешь определиться с кланом? И будет ли такое что ты передумаешь и подашь опять в другой клан?
Колись , я хотів у інші клані ,а зараз дуже хочу у орден.
Якщо мене неприймуть я буду чекати.
Kiobi:
Я просто з дурної голови подав у СВ.
Завжди для мене це постійно ,кожен день ,кожну хвилину.
И что же повлияло, на то что ты теперь рвешься в орден?
Интересно. С моей точки зрения у тебя нету веских причин поступать именно в Орден... Как ты смотришь на Армию Республики? Ведь она тоже защищает не винных. Учти я жду аргументированный ответ.
Exelent:Ну спочатку це друзі,а також це дружній колектив який допоможе у будь яку хвилину.
Kiobe:Армія республіки це тоже дружні люди ,але я хочу бути падаваном у ордені джедаїв.
Киоби на время вышел из приёмной, по каким то причинам, но через некоторое время опять вернулся. С виду его что-то огорчало...
Ответ у тебя прямо скажу плохой, да и новые обстоятельства которые мне открылись не в твою пользу. Ты знаешь его Yakus (Just Boy)? У него перманент на серверах и его имя напоминает твое, прокомментируй это.
Ты получил перманент, кроме того мне известно что ты обходчик банов. Как думаешь со всем этим ты попадешь в Орден? Аргументируй свой ответ.
Я думаю ,що непоступлю ,але всетаки буду прикладати як найбільше зусиль.
Так згоден твої шанси не дуже великі, але все ж таки, щоб досягти мети треба буди набагато більше упевнішим у собі. Задам тобі таке питання: зможеш ти ужитися з колективом? якщо буде сварка, чи спробуєш ти її зупинити, та "загасити"?
Твої останні слова нятякнули мене на думку(що тобі тільки б поступити, а далі будь-що-буде)
Як гадаєш, чому джедаї медитацією добувають кристали для мечів?
Khadgar:сварку ,я попробую загасити.З колективом уживусь.
Джедаї спрямовані на на свою ціль і тим самим дістають крисатали.
Чесно я недуже сильний по стар ворс
1. Чем ты можешь быть полезен Ордену? Республике?
2. Что ты планируешь делать со своим перманентом? (я имею ввиду, будешь ли ты разбаниваться или нет)
3.
Чесно я недуже сильний по стар ворс
Стремления находить ответы и старания я не вижу.
1. У рольовій ,ідеї,куагами.
2. Розбанюватись буду .
Так ты не отрицаешь того что ты обходчик банов и что получил перманент сало?
А шо мені вже казати ? ) всі і так бачили..
Хм... С такими стараниями ты далеко не зайдешь, твои ответы не раскрыты, такое ощущение что тебе просто лень накидать пару строк и раскрыть свой ответ. Ты думаешь что не попадешь в Орден но продолжаешь поступать... Я думаю если ты действительно хочешь стать джедаем то тебе надо еще много обдумать. То что ты обходишь баны не допустимо (имхо). Против.
Киоби ушел...
Ну тогда что мне еще сказать ПРОТИВ. Обходчиков нам не нужно.
Закривайте заявку ,рано мені у орден.
i |
| Сповіщення: Е ні. Спочатку ми перевіримо твоїх ботів на наявність банів (с) Суворий модератор |
Ну куда ты спешишь?) А что можешь сказать по поводу подлой игры? ) Я просто играл под гостем и замечал за тобой такое. Что скажешь?
Just Boy, перед тим як подавати заявку треба упевнитись, що на ботах нема банів...
Які твої боти: Yakus-a знаю, на ньому не бана, інших назви. Як ти гадаєш, які проблеми в заявці у тебе виникли?
i |
| Сповіщення: Ага, от він розбіжиться називати своїх забанених ботів)))) (с) Гайда |