Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Kozaks
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Приймальня Ордену
-Kozaks
Я ознайомився с Правилами Поводження на Ігрових Серверах, Правилами для кланів, Конституцієй Республіки и Кодексом Ордену Джедаїв

-Вакумну тишу порушив космічний винищувач-"Mace-x14"-на якому Козакс влітав в систему Корусанта,
через декілька хвилин він вже входив в атмосферу планети... -R8-2D ввімкни захисне поле та збільши потужність -сказав Козакс до дроїда . -Корусант!!!,нарешті - з полегшенням вимовив Козакс.отримавши дозвіл на приземлення, він взяв курс на космо-порт.Козакс не перший раз не Корусанті,один раз він навіть був в храмі. Приземлившись він поспішив до прийомної ордену. і через мить вже був там....
Декілька фактів про себе:
Ім'я: Kozaks
Вік: 19
Раса: Людина
Рідна планета:
Рангонс Рангонс-планета ,яка знаходиться в системі -Snow, на 11 місяців вона покривається кригою-настає холод,а на 1 місяць -настає пора тепла(температура може досягати 560ұ).
Риси характеру: Позит.-спокійний,;Негативн-можу навязувати свою думку,не погоджуючись з іншою.
Причини вступу
:
- Після розмови з Феліссом ,зрозумів ,що повинен стати джедаєм-щоб захищати Республіку від ворогів та шпіонів.
- Хочу навчитися кращому володінню мечем,у членів ордену.
- отримати задоволення від гри та стати частиною республіки. Основна зброя-мій зелений меч ауткаст ,який я змайстрував у 8 років.Володіння: сінгл-7,дуал-3,глеф-4. Дякую за увагу.....
Sly
А чого обрав такий нік?)
У кого саме ти хочеш покращити навики володіння сабером?
-Kozaks
1)Козаки -це воїни ,які були дуже спритними та витривалими .нікого і нічого не боялися,знали багато прийомів .За легендами -,завдяки дуже довгих тренерувань могли ставати майже непереможними,тому мене на Рангонсі батьки назвали Kozaks ,сподіваюись ,що я буду схожим на них... 2)Я вважаю ,що всім в ордені є, чому мене навчати,тому я вважаю ,що в всіх потроху...
Just Man
Привіт Kozaks. Якщо ти не поступиш в Республіку, які твої будуть подальші дії? (опиши змістовно)
-Kozaks
Just men, 1)спочатку знайду свої помилки; 2) детально їх вивчу та виправлю; 3) наберусь досвіду; 4)через 2 тижні подам заявку ,та спробую поступити знову.
Haydamaka
Як гадаєш, чому ситхи як правило дуже самовпевнені?
Exelent
Помня тебя да и припоминаю твой стиль игры. На данный момент ты сменил стиль игры и какая у тебя идеологий?
Elroy
Ты мне запомнился сразу с негативной стороны, своим набиванием постов в темах.
Порассуждай, почему получилось именно так, что ситхи "плохие" , а джедаи "хорошие"?
-Kozaks
Haydamaka, самовпевненість та самонадіяність-це їх найбільший недолік ,вона вбила багатьох ситхів.Наприклад:надмірна самовпевненість привела до поразки дарта мола,енакін був дуже самовпевнений -і тому програв дуель з обі-ваном на Мустафарі....Ситхи не мають ніяких емоцій крім снаги крові та люті,вони не мають жалю ,ними орудує ненавистьта хаос ,вони не мають страху -тому вони і над. самовпевнені Exelent,1)я володів стилем ,яким мені сказали,що вважається "некрасивим”,тому на цей момент я намагаюся навчитися новому стилю-(не нападаючи,захищаючись наносити втрати ворогу,прикладаючи при цьом мінімум зусиль),буду намагатися навчитися ІІ формі володіння мечем-"Макаши".2)моя іделологія -це жити по кодексу джедаїв та слідкувати 5правилам,які визначають основну сутність джедая
Exelent
И что же это за правила? И как ты понимаешь каждую из них?
Sly
Як ти відносишся до групи Kazaky?) Детально опиши їх мінуси і плюси, що подобається і тд. Подивлюсь наскільки ти розсудливий..
-Kozaks
(Sly @ 15.7.2011, 0:47) *

Як ти відносишся до групи Kazaky?) Детально опиши їх мінуси і плюси, що подобається і тд. Подивлюсь наскільки ти розсудливий..

Якщо чесно вперше дізнався про цю групу.Мені сподобалось(++++++)-сама пісня,хореографічні трюки та танці.Не сподобалось(---------)-слабе освітлення,мало спецефектів,видно ,що в кліпу малий бюджет,бо всю пісню на задньому фоні тільки чорний екран...Це моя думка.....
Sly
Нічого не маю проти тебе, тому За.
-Kozaks
(Exelent @ 15.7.2011, 0:42) *

И что же это за правила? И как ты понимаешь каждую из них?

Спокойствие сильнее емоций; Знание сильнее невежества; Ясность сильнее страсти; Гармония сильнее хаоса; Сила сильнее смерти. 1)В різних ситуаціях джедаю не можна піддаватися емоціям,а бути завжди спокійним .2)Джедай повинен детально знати та вивчити кодекс .3)Джедай не повинен піддаватися пристрасті ,а завждт залишатися розсудливим.4)Щоб використовувати силу джадай повинен бути завжди в гармонії з нею.5)Сила піддержується життям.Джедаї існують ,щоб зберігати життя.Джедай розуміє-вбивати неправильно,коли він вбиває-він робить злочин проти сили,але часто вбивати-необхідно і неменучо.Джедай може вбивати при самообороні, або захисту інших,він може вбитивати,якщо при цьому, він зберігає інше життя. Навіть якщо він вбиває для блага,кожне вбивство завжди залишається в його пам'яті.Джедай сам не повинен боїтися смерті,бо після неї він зєднується з силою .Я так розумію ці правила......

(Elroy @ 14.7.2011, 21:10) *

Ты мне запомнился сразу с негативной стороны, своим набиванием постов в темах.
Порассуждай, почему получилось именно так, что ситхи "плохие" , а джедаи "хорошие"?

Джедаї живуть силою.Сила створюється і піддержується життям.Джедаї живуть ,щоб зберігати ці життя та підтримувати мир.А ситхи живуть ,для того щоб отримати абсолютну владу над всими,вони хочуть ,щоб скрізь був тільки хаос та смерть.
Hellrazor
Здравствуй Kozaks,по какому пути джедая ты пойдешь,если поступишь в орден?
Just Man
Добре тоді таке. Який пункт з Кодексу джедаїв ти вважаєш головним і чому?
-Kozaks
(Hellrazor @ 15.7.2011, 14:57) *

Здравствуй Kozaks,по какому пути джедая ты пойдешь,если поступишь в орден?

Зараз я адепт ,якщо я вступлю , буду жити по кодексу,детально вивчати "силу”,навчатися в членів ордену,вчитися володінню світловим мечем,вивчати історію ордену та республіки, таємниці сили.Я б хотів іти по шляху -Джедая Хранителя, тому що я хочу навчитися володіти бездоганно світловим мечем.
-Kozaks
(Just Men @ 15.7.2011, 21:18) *

Добре тоді таке. Який пункт з Кодексу джедаїв ти вважаєш головним і чому?

Я важаю ,що всі правила одинакові головні,вони взаємопов'язані між собою,одне правило обеспечує необхідність в другому.Окреме правило може вирішити окрему проблему,але тільки розуміння і дотримання всіх п'яти правил дає ключ до розуміння Шляху Сили.
Just Man
Не флудити, можуть дати р/о. Якщо хотів написати відповідь на інше питання, то треба було просто відредагувати попередній пост.
Добре описав мій квест - я ЗА.
Haydamaka
(Kozaks @ 15.7.2011, 12:29) *
4)Щоб використовувати силу джадай повинен бути завжди в гармонії з нею.

Детальніше можеш? Як це?

Не флудити, можуть дати р/о

В даному випадку флуду немає. І взагалі порушення немає.
Витяг з правил:
"Заборонено "піднімати" свою тему (тобто посилати своє повідомлення (не відповідь) в створену Вами тему, що залишилася без відповіді)..."
Feliss
Какой ты видешь идеальной вселенной СВ? 10+ предложений.
Hellrazor
Отлично,Хранитель.
Одалей в честном бою [Emp]Kreont[Private] и [Emp]Telnair[Private]
Скриншоты предоставь в этой теме.
Второе задание - История лазерного меча,попробуй эту историю сжать в 3 предложения.
-Kozaks
Haydamaka, сила -це життя,як і все життя -це сила.Всі джедаї народжуються з сили ,а після смерті з'єднуються з нею знову, вкладаючи в неї свої: знання,досвіт ,мудрість....Сила-це безмежний потік знань...Якщо джедай в гармонії з нею ,він може вивчати та взнавати ці безмежні таємниці сили,нові знання.Залишаючись в контакті з силою джедай може розвивати: своє чуття,передбачати майбуття та інше.....Після довгих літ тренерувань досвічений джедай в гармоніїї з силою може навіть спілкуватися з нею. Feliss,я думаю, в всесвіті св все ідеально,і все мені подобається ,якби тільки не було зла та імперії.

(Hellrazor @ 17.7.2011, 23:42) *

Отлично,Хранитель.
Одалей в честном бою [color=#FF0000][Emp]Kreont[Private]
и [Emp]Telnair[Private]
Скриншоты предоставь в этой теме.
Второе задание - История лазерного меча,попробуй эту историю сжать в 3 предложения.
[or]

Перше завдання:вибач ,але це завдання виконати не можу,до серпня не буду вдома,тому сижув інтернеті з телефона,а не з компьютера.2)Друге завданя:Спочатку були створені мечі зі сплалу,потім почали викортовувати мечі по технології"заморожування".15000років дбя був створений меч сгенерований енергетичnим промінем,7000 дбя мечі були оновлені.І в 4800 дбя були вже створені станд. Сейбери.
Hellrazor
Вод как Ты думаешь можно проверить игрока,если даже не можешь увидеть его в бою?
Не стоило бы подать заявку,когда будешь за компьютером ?
Feliss
"в св все ідеально,і все мені подобається ,якби тільки не було зла та імперції" - ну это очевидно) (кэп), но есть же зло и Имперция) Это как бутерброд без хлеба и масла.
Ты хочешь сказать, что идеальной вселенной Стар Варс ты видешь вселенной, где нет зла и Империи? Ну вот если бы ты был великим правителем, что все тебя слушаются, даже зло, что бы ты зделал, дабы было так, как ты видишь? (учитывая все последствия) (10+ предложений. я так и не увидел)
-Kozaks
(Hellrazor @ 18.7.2011, 8:13) *

Вод как Ты думаешь можно проверить игрока,если даже не можешь увидеть его в бою?
Не стоило бы подать заявку,когда будешь за компьютером ?

Hellzator,я б подав з ,але не хочеться чекати 1-2місяця ,щоб подати з копьютера...
-Kozaks
(Feliss @ 18.7.2011, 12:18) *

"в св все ідеально,і все мені подобається ,якби тільки не було зла та імперції" - ну это очевидно) (кэп), но есть же зло и Имперция) Это как бутерброд без хлеба и масла.
Ты хочешь сказать, что идеальной вселенной Стар Варс ты видешь вселенной, где нет зла и Империи? Ну вот если бы ты был великим правителем, что все тебя слушаются, даже зло, что бы ты зделал, дабы было так, как ты видишь? (учитывая все последствия) (10+ предложений. я так и не увидел)

Повністю знищити зло-неможливо ,але я б спробував знищити головне зло в галактиці -Імперію.Для цього я б зробив такі реформи:1)змінив ідею імперців з зла на добро;2)наказав їм перейти на світлу сторону,хто суперечив цим реформам,я як правитель поставив ультиматум ,-або вони виконують ці реформи або будуть зарештовані.-.це зробив би я якби був їхнім правителем....

!
Попередження:
6 днів р.о. за оверквотінг
Elroy
Я тоже хотел дать тебе практический квест. Но раз не можешь, не можем же мы тебе отказать... Тогда расскажи мне (ВСЁ) что знаешь о любом из мастеров джедаев. За копи паст буду сразу голосовать против.
Hellrazor
Hellzator(с)
Вобщем,если Ты собрался идти Хранителем,то тебе нужно показать свои практические навыки.
Пока Ты этого не можешь сделать,я голосую
Против.
Как появится возможность проявить свои боевые данные подай заявку снова имхо.
Haydamaka
У зв"зку із р.о. закрито
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.