Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах, Правилами для кланів, Конституцією Республіки та Кодексом Ордена Джедаїв.
Так, як історія моя може бути зовсім не новою, а дехто навіть скаже, що я її у когось злизав, я вирішив її зкоротити.В моїй історії не буде Татуїна, бажання помститись за смерть батьків і бажання боротися зі злом.)
Ріс я в роки війни з торгівельною федерацією.Все своє свідоме дитинство провів я на Дантуїні.На передодні війни мій брат виявив в собі дар до керування силою, завдяки чому він вступив до славних лав Джедаїв.Ще з дитинства я хотів бути схожим на мого брата, бути таким сильним і мудрим, як він.
Веселі дні дитинства минули, мені вже 17, війна з сапаратистами закінчена, а я все ще працюю в цьому дурноватому кафе, мріючи про те, щоб колись стати джедаєм.
Пройшли ще роки, мені 22.Мій брат серйозно захворів, медичні дроїди, джедаї, всі були безсилі.Тей кого я завжди вважав таким сильним згасав на моїх очах.
Уже 3 місяці, як брат хворіє, лікарі кажуть , що йому залишилось недовго.
Я в розпачі, з сльозами на очах сижу біля братового ліжка, картаю себе за те, що так мало часу ми зним колись проводили.Його останні слова були:"В тебе є сила, будь мудрим з нею"...
Зараз я стою перед радою джедаїв і чекаю їхньго вироку.
Причини для вступу:
-я за чесний поєдинок.
-я джедай в душі)
-я комунікабельний і люблю спілкуватися з цікавими і активними людьми.)
Практикую бій одним мечем.
Маю надію, що мою заявку переглянуть і винесуть правельний і справедливий вердикт.
-я джедай в душі)
Хм... все буває, а я в душі коли миюсь, то співаю
Ну годі, якщо серйозно я також джедай в душі і в житті намагаюся слідувати кодексу. Я бачив тебе на Холі, ми с тобою дуелились, мені дуже сподобалось. Чесна гра, без багів і т.д. Спокійний, вправний. Не знаю, що можна ще сказати. З тих дуелей для мене все з'ясувалося. Я навіть квестів не буду задавати.
За
Против У меня только негативные впечатления о тебе. Помню как не стабильного игрока. Я не вижу тебя в ордене.
Расскажи почему у тебя такое имя, по сути - "Темный Гал".
И меня интересует почему наши с Элроем мнения так сильно отличаются друг от друга, где он мог видеть тебя с невыгодной для тебя сейчас стороны?
Просто хочу разобраться. Ведь я утверждаю одно, он другое, значит один из нас не прав либо оба правы. Прояснишь ситуацию?
1.Відразу прошу вибачення у Елроя за те, яким я був раніше.Можливо про мене є така думка тому, що колись я хотів стати членом ордену Анфора, але саме для того я і прийшов до Республіки, щоб розпочати все з чистого листа на стороні добра.Можливо Елрой мав на думці мій онлайн на серверах і на форумі, він у мене упав, так, як мене не було біля компютера близько місяця.)
2.GalDark-треба розуміти як "Гал в Темряві", адже навіть ті хто не вивчали історію знають по фільмах , що Гали жили серед "темряви" Римської Імперії, але не здавалися і боролися до кінця.
Маю надію наведені аргументи зможуть допомогти змінити думку Елроя.
Це мій основний нік, ще був схожий на мій Galdark1- створений моїм братом, але він більше , як два місяці вже не грає.
Очікую на подальші відгуки.
По какой причине, после окончания р/о, ты забросил свою заявку в Анфор?
Мене не було за компютером близько місяця, але от недавно захотів вернутись в ДЖА
Hellrazor
11.7.2011, 23:08
Здравствуй Galdark , с чего ты взял,Что в Республике интересные и активные люди?
Чем они отличаются от людей,находящихся в других кланах.
По какому Пути Джедая ты пойдешь,если поступишь в Орден.
Джавы и Таскены ,в чём они схожи.
Активность маленькая,нужно нагнать.
1.Граю я вже достатньо і вже вспів поспілкуватися з членами ордену джедаїв, а з багатьма навіть провів бої.
2.Як люди всі ми однакові

Але до ордену джедаїв потрапляють лише ті, хто є чесними, як в житті так і в бою.
3.Поки я не хочу нічого гадати, для початку хотілося б потрпити в ряди ордену й більше познайомитись з колективом.
4.Джави і Таскени схожі тим, що вони є кочовими "племенами" Татуїну.
5.Активність набиратиму швидко
Just Man
15.7.2011, 20:43
Привіт Galdark! Опиши детально свій стиль гри.
Для кожного супротивника свій спосіб.(граю я сінглом)
Проти стафів та дуалів найкраща на мою думку тактика наскоків з верхніми ударами.
А от проти іншого сінгла трохи по іншому, спочатку прощупую(дивлюсь як атакує супротивник і дивлюсь де його захист слабкіший..Коли знаходжу слабке місце в захисті наношу удар саме в це місце).
Haydamaka
17.7.2011, 8:35
(Daiver @ 11.7.2011, 2:35)

По какой причине, после окончания р/о, ты забросил свою заявку в Анфор?
(Galdark @ 11.7.2011, 9:54)

Мене не було за компютером близько місяця, але от недавно захотів вернутись в ДЖА
А чому після того, як повернувся, не схотів повторно давати заявку до Анфору?
Хороше питання) Але відповідь я маю.
Ще тоді, коли я вперше подав заявку в Анфор я довго вагався куди краще вступити, тоді я зробив помилковий вибір.Але коли вирішив вернутись в ДЖА я зрозумів, що я більше джедай ,а не член Анфору.
Висновок:всі ми люди, іноді помиляємось.
Твой брат умер? Какие у тебя ощущения возникли после его смерти? (если умер)
Страх перед неменучим, але відразу зміг його опанувати, згадавши братові слова....
Непонял... Ответь плз на мои вопросы.
Мій справжній брат живий.
Брат мого персонажа помер.
))) Конечно я про персонажа) Ну ты говоришь, "страх перед неменучим" после его смерти... Перед, после... Нету логики. Я про после его смерти.
Це означає страх неменучого(страх перед смертю і тим , що цього змінити не можна).
Я знаю что это означает... Ты хочешь сказать, что срах перед своей смертью? Ну я про ощущения, которые возникли у тебя на счет твоего брата.
Сум, розпач, потім трошки апатія(що ще ж від чувати коли брат помер)
Скажи, а если б ты узнал, что это кто-то убил твоего брата? Биологическим оружием допустим... Что б ты тогда чувствовал? Проведи симуляцию.
Звичайно злість, але я намагався б її придушити.
Попытался? А если б не получилось?
Незнаю, та , як бачите вийшло і я прийшов до вас.
Haydamaka
22.7.2011, 18:45
Ситуація: ти Дарт Вейдер

Щойно ти врятував свого сина Люка Скайвокера від смерті, вбивши Палпатіна. Але на відміну від подій фільму ти залишився живим) Люк каже тобі: "Батько, ти повернувся на Світлий бік! Ходімо зі мною!"
Твої дії. Поясни
Obi-Wan Kenoby
22.7.2011, 20:10
Следуй своей дорогой, и пусть люди говорят что угодно.
Согласен ли ты с выражением Данте? А в реальной жизни?
ЗЫ: Может ли так поступать Джедай?
Гайдамак: я б сказав:"Так".А потім обняв би сина, але через декілька хвилин я б сів на корабель і полетів би кудись далеко-далеко( так, як мене не прийняли б назад).Прилетів би на якусь далеку планету де б до кінця життя сидів і медитував

.
Обі-Ван:Я погоджуюсь з цим твердженням, адже Джедай має не дивлячись ні на які обставини має чинити правильно. Cам в житті я такий: мені всерімно , що про мене думають інші, мене хвилює думка лише близьких мені людей.
В приемную зашел Киоби, вид его был потрепан, сам он выглядел уставшим...
Привет тебе! Не обращай внимания на мой вид, у меня были неприятности... У меня к тебе очень важное задание и как ты понял не особо легкое. В рядах Империи есть очень опасный человек, возможно, он даже опаснее чем я думаю. Ну так вот, ближе к делу, мне нужна информация про него, кто он, что он за человек, чем он может быть опасен. Любую информацию которую ты узнаешь, доложишь мне. Сам я не могу приближаться к нему... по некоторым причинам.
Джедай уже было ушел, как обернулся и сказал:
Ах да, его зовут Jexer, да пребудет с тобой сила!
Це, не бар, а якась задрипана забігайлівка!!!!
Ось і він, вид як завжди потріпаний, виснажений, очі запали.Та це не важливо.
Я відразу перейшов до справ....
Ось, що я дізнався:
-Jexer, він же Віталій з Києва.Вік - 20 років.
-Громадянин Імперії, був запрошений в лави іперійців Тео.
-В минулому був учнем Гайдамака.
-Брат Jexer'а вступив в орден Анфор.
Кіобі почув цю інформацію і на його вимученому обличчі промайнула усмішка.....
Услышав ответ на свой вопрос Киоби подошел к кандидату и сказал:
Хороший ответ, оперативность на твоей стороне. Однако это еще не все. Меня интересует обдумано ли ты идешь в Республику... Смерть брата и его слова, стали ключевым фактором твоего решения. Хочешь ли ты этого? Уверенно ли ты идешь по своей тропе? Ответь для себя и для меня.
Джедай стал тихо ждать ответа...
так, я хочу бути джедаєм
Немає емоцій — є спокій.
Ні невідання — є знання.
Ні пристрастей — є безтурботність.
Ні хаосу — є гармонія.
Немає смерті — є Сила
Я готовий служити цим принципам.
Интересно...
У меня к тебе есть просьба... я не так давно вернулся в Орден, и сегодня увидел что мой Х-винг пропал, это абсурд ведь из Ордена не так легко вынести что либо а целый Х-винг... а стоп.. Вспомнил! Я настроил авто-пилот своего дроида на одну из наших планет, вот только не помню на какую... не мог бы ты его поискать для меня? Сам я пока не в силах его искать... Буду ждать результатов!
Киоби пошел дальше по коридору и вскоре пропал из виду...
Знову ця бридка забігайлівка, чому він весь час тут назначає зустріч?!
Коли він дізнався, що його Х-Вінг був на Татуїні, вкрадений одним з недоумкуватих агентів Хатів, на його обличчі зявилась щира усмішка і з його уст зірвався шалений сміх(давно я не чув такого сміху)).
Что же, не совсем те ответы что я хотел бы услышать, но тоже на мой взгляд не плохо, своеобразно...
Спасибо за выполнение моих задач. Думаю я могу голосовать
За.
(
По сути мои задачи выполнил, пускай правда не так как я думал однако не плохо, ошибку может совершить каждый... Если поступишь и будешь не адекватен то ты знаешь к чему это приведет. 
)
Спасибо за внимание, пойду я по делам...
Джедай ушел, скорее всего возвращать свой Х-винг, хотя... кто знает...
Obi-Wan Kenoby
1.8.2011, 12:29
За.
Дякую, чекаю відписки інших членів ордену
А я всё таки займу вопрос Киобе, расскажи поподробнее про Jexer. И что же у него за брат в Анфоре?
Ой ще раніше я намагався вияснити це, та мій інформатор мене зрадив!(
Можливо для мене є якесь інше завдання..
Неужели даже не попробуешь найти сведение про него. В течении 20 минут сдался. Хорошо дам тебе задание легкое сколько будет 2+2(думаю справишься)?
Объясни мне почему люди сдаются перед какой то преградой или делом. Даже не попробовал одолеть эту преграду? И как можно назвать таких людей которые сдаются сразу же?
Я не здався, просто я ще вчора намагався це зробити та замучався((((
Деякі люди здаються тому, що не мають волі.
Деякі тому, що лінь.
Деякі здаються бо знають, що не змоужуть.
Деякі просто бояться.
А, як їх називати це вирішувати вам....
Hellrazor
2.8.2011, 13:34
Здравствуй Galdark .
по какому пути джедая ты хочешь пойти?
Хоч це питання ви мені вже ставили, я відповім ще раз, але цього разу я визначився....
Я хочу стати джедаєм-захисником.
Hellrazor
2.8.2011, 13:53
Действительно,прошу прощения,невнимательно просмотрел заявку.
к вопросу о джавах и таскенах.
расскажи о ранних этапах их существования.
Obi-Wan Kenoby
2.8.2011, 13:54
Задм вопрос, хоть и проголосвал.
Что у тебя за аватарка? Кто на ней изображен?
Hellrazor:Таскени, як їх ще називають рейдери таскен, або люди піску-це корінні жителі Татуїну.Ведуть таскени кочовий спосіб життя і часто здійснюють напади на поселення,за, що їх прозвали рейдери таскен.
Джави, як і Тускени - "вічні кочевники" пустелі.Джави- виконують роль своєрідних чистильників, дехто каже:" Поки є сміття , то є Джави ".
Також Джава і Тускени є нащадками раси Кумумгах, яка розділилась при різкій зміні клімату після орбітального бомбардування здійсненого Безкінечною імперією Ракат.
Obi-Wan:Щоб не брехати скажу, що я не знаю хто зображений на аватарці, я підбирав зображення схоже на мій улюблений скін у грі.
Не знаешь? Ты должен знать, куда она приводит... Или нет?