Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Thiafon
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Приймальня Ордену
-Thiafon
Я ознайомився з Правилами Поведінки на Ігрових Серверах, Правилами для кланів, Конституцією Республіки та Кодексом Ордену Джедаїв.
Доброго часу доби шановне товариство, звати мене Thiafon, і я хочу вступити до Республіки (як на мене це логічно, раз я пишу в цій темі _a1.gif ), щоб мати змогу допомагати поширенню демократії та справедливості на теренах Галактики.

Свою історію я хотів б залишити при собі, якщо такий варіант допускається комісією, звісно, але також хочу сказати що батьки мої живі, я не самопроголошений месія, і особистих рахунків з світовим злом у мене немає.

Прошу мене зрозуміти, це не банальна лінь, а мій погляд на особистість, де попередня історія може допомогти лише показати етапи формування, але будьмо чесними, кому це цікаво? Натомість прошу оцінювати себе таким, яким я є зараз, без упереджень ad.gif
Elroy
На КПК Элроя пришла напоминалка о том, что он забыл про одного из кандидатов! Спохватившись, Джедай направился в сторону приемной ордена.
-Привет Thiafon, каким образом будешь нести мир, демократию,покой и справедливость в галактику?
И что не так с твоей историей? Заинтриговал... Может поведаешь?
Если надумаешь, я буду неподалеку... Не спится, заскочу в бар.
после сказанного, Элрой с уставшей миной, направился к выходу
-Thiafon
(Elroy @ 7.7.2011, 2:42) *

На КПК Элроя пришла напоминалка о том, что он забыл про одного из кандидатов! Спохватившись, Джедай направился в сторону приемной ордена.
-Привет Thiafon, каким образом будешь нести мир, демократию,покой и справедливость в галактику?
И что не так с твоей историей? Заинтриговал... Может поведаешь?
Если надумаешь, я буду неподалеку... Не спится, заскочу в бар.
после сказанного, Элрой с уставшей миной, направился к выходу

Ну, якщо я таки попаду в Республіку Це звучить як передвиборна агітація.
Ставши ще одним носієм ідей, які пропагує Конституція Республіки і Кодекс, індивідуум вже вносить свою лепту в поширення і утвердження демократії і, відповідно, справедливості. Своєю поведінкою і поглядами показувати, що Республіка - не лише хороша ідея, я й цілком реалістичне втілення гуманізму та лібералізму в політичну систему.

На рахунок історії - десь вона пилиться в архівах, якщо хочете, то через приват можу надіслати.
Elroy
Не оверквоть, за это р/о дают.
Если по теме: красиво написано, но много воды... Не убедил. Если тебе не тяжело, я бы хотел прочесть историю именно в твоей заявке. Зачем мне в лс сбрасывать. Может еще кому интересно будет прочесть.
Daiver
(Thiafon @ 6.7.2011, 16:50) *

Натомість прошу оцінювати себе таким, яким я є зараз, без упереджень ad.gif

Для того і потрібна історія. Як тебе оцінювати, коли ми про тебе нічого не знаємо? _a1.gif
Це не провокація для того, щоб ти написав історію, просто розкажи щось про себе, щоб все ж таки можна було тебе оцінювати.
-Thiafon
Elroy, гаразд, хочете історію, будь-ласка, мені не важко _a1.gif
Рідна планета Хоногр
Народився я в час розквіту Хоногра, представник раси, не дуже добре відомої людям, дехто називає нас ланники, дехто уілсами, та і це і друге неправильно.
Не можу сказати що дуже пишаюся проведеним мною життям, адже мої співвітчизники не дуже підтримували моє прагнення до оволодіння Силою, хоча традиційно ми тримаємо з нею тісний зв'язок (цим і пояснюється небувале з точки зору людей довголіття). Де-не-де я побував за час життя... Був в работорговців на Мустафарі, в найманців на Наар-Шаада, був навіть час що прагнув стати ситхом і зробив милу туристичну подорож на Коррібан, та це прагнення так і пройшло як і почалося, не без допомоги деяких людей звісно.
Ось і вся моя історія.
Daiver
був навіть час що прагнув стати ситхом і зробив милу туристичну подорож на Коррібан, та це прагнення так і пройшло як і почалося, не без допомоги деяких людей звісно.

Чи не зникне твоє прагнення стати джедаєм також раптово і чому?
-Thiafon
Daiver, всі часи коли я був на порталі, подавав заявку лише в Республіку.
Це бажання було... десь років з 3 тому. Я не бачу себе в Імперії ні зараз, ні взагалі, це суперечить моїм переконанням.

Саме тому, як бачите, я уникав попередньої історії, оскільки "з пісні слів не викинеш", що було, те було, і я не намагаюся цього приховувати, але водночас я вважаю це несуттєвим, адже це давно пройдений етап, і до того рівня я не маю наміру повертатися. _a1.gif
Elroy
Какие прошлые ники?
-Thiafon
Нік Wangal Tucare
Elroy
Не помню тебя... А чем занимался на портале, где бывал, может общие знакомые есть?
-Thiafon
Я був трохи раніше _a1.gif
Ну... знайомі, Ральфа знаю (він мене і привів), в Нікоза вчився сінглом управлятися , і Гайдамака (там складно пояснити). Але я навіть не знаю чи вони мене памятають, з того часу багато води протекло _a1.gif
Elroy
Ты раньше был в Республике?
-Thiafon
Так, один раз за Старої (коли приймали в Орден), другий - після оновлення (там спочатку громадянин, і в Орден по запрошенню)
Nikooz
Помню тебя) История очень оригинальная вышла) Но я все же хотел бы увидеть причины вступления в Орден)
Кстати, а чего не под тем ником?
-Thiafon
Nikooz,причини:
-ідеї Республіки мені близькі по духу.
-Республіка - осередок демократії , тому резонно що я хотів б до неї приєднатися.
-Саме Джедаї - підтримують баланс сили, а в цьому я бачу єдино вірний шлях, який веде до гармонії з навколишнім світом і собою
-тут багато приємних людей happy.gif

Таа, не питай, забув пароль, і від того старого емейлу також
Elroy
А как быть с активностью форумной/игровой?
-Thiafon
Elroy
Підтягую. За день другий впевнений що вона стане досить пристойною.
Elroy
Чем планируешь заняться?) или просто приписку хочешь получить?
-Thiafon
Elroy
Ніколи цього не розумів "отримати прописку", з таким самим успіхом можна і нейтралом залишатися, так навіть пафосу більше)
а чим планую займатися - нічого глобального, поки хочу вдосконалити свої навички володінням мечем (вони, чесно кажучи, не дуже) і в міру можливостей брати участь у житті порталу.
Elroy
Вопросов нет.
Я ЗА.
Надеюсь ты сослужишь хорошую службу Республике.
Удачи _a1.gif
Haydamaka
(Thiafon @ 7.7.2011, 22:45) *
Але я навіть не знаю чи вони мене памятають

Я пам"ятаю)
за
Obi-Wan Kenoby
Дам задание, на которое мною уже был дан ответ.

Какие "старые" кланы ни разу не распадались и не были подкланами?
-Thiafon
Obi-Wan Kenoby
Ну , в першу чергу це Республіка.
Далі Мандалоріанці і Анфор.
Імперія точно розпадалася один раз + всі решту не можна вважати "старими" _a1.gif
Ralf
За цього хлопця) Надіюсь ТАКА тривала медитація пішла тобі на користь)
Obi-Wan Kenoby
За.

ЗЫ: Я в своей заявке не указывал Ман...Думал тока Реп и Анфор))

+задание. Добудь информацию о Star Anarchy) Хотя бы основное.
Haydamaka
(Obi-Wan Kenoby @ 8.7.2011, 14:43) *
ЗЫ: Я в своей заявке не указывал Ман...Думал тока Реп и Анфор))

Ти правильно думав ninja.gif
Daiver
Ну, мне кажется и так все ясно. За
Побольше бы таких поступающих...
Haydamaka
Вітаю, прийнятий)
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.