Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Serpantin
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Приймальня Ордену
-Serpantin
Вітаю!
Я, ознайомився з Правилами Поведінки на Ігрових Серверах, Правилами для Кланів, Конституцією Республіки та Кодексом Ордена Джедаїв. Пропоную свою кандидатуру в ряди Республіки. Я обіцяю бути покірним Республіці і слідувати кодексу честі.
Я веду активну гру на серверах і маю вигляд чорного дроїда з мечем без кольору онікс (примітка меч без кольру це не білий меч, який дозволений тільки майстрам-джедаям. різниця між ними в тому, що меч без кольору не має відсвічення). Я слідую дорозі джедая-часового.
Реальні данні: Стать-чоловік
Вік-14 років
Імя-Віталій
Місце проживання-Вінниця
Рольові данні: Расса-Людина(з часом дроїд)
Вік-23 роки
Імя-Serpantin
Місце проживання-Альдераан
Моя історія:
Я народився на Священному місяці (супутник Ендора) моя сім*я жила з евоками. Мій батько був воїном Республіки а мати Джедаєм. Мої батьки передели мені силу джедая і сміливість воїна. Вони мене навчали бути доблестним джежаєм. Мати навчала Силі, а батько майстерності війни. Так я мирно жив зі своїми батьками доки не почалась Ендорська битва. мені було 16 років. Тоді я був ще молодий але я приймав участь в битві. Під час битви я був в загоні розвідки разом зі своїм батьком, а моя мати лікувала воїнів в тилу. Раптом лінію оборони прорвали да перебувала моя матір. Ми з батьком не могли підти назад і підвести друзів, тому продовжили міссію. Але нас чекала засітка і багато воїнів було смертельно поранено як і мене, а інші померли з моїм батьком. Після битви мене забрали тікаючі імперські воїни як полоненого і переселили в тіло бойового робота. З часом я дізнався, що моя мати померла. В результаті я став дроїдом. Моя сила не покинула мене, а тіло робота тільки покращило мої фізичні можливості.Я приїхав на Корибан, щоб стати справжнім джедаєм. І це моя історія.
Haydamaka
i
Сповіщення:
Заява не відповідає правилам розділу.

>> Читай правила подавання заяв <<

.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.