Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Freshik
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Приймальня Ордену
-Freshik
Я ознайомився з Правилами Поведінки на Ігрових Серверах, Правилами для кланів, Конституцією Республіки та Кодексом Ордену Джедаїв.

Я народився на планеті Дантуїн. Мої батьки були господарями ферми, і впливовими людьми в рідному місті. Але одного разу до нас в місто (тоді мені було лише 8 років) прилетіла невідома людина. Вона була старю. Коли я побачив що у нього є світловий меч, я відразу здогадався що він джедай. Я обережно підійшов до нього, і почав задавати різні питання... Він розмовляв зі мною, і потім сказав моїм батькам, що у мене є навички воїна. Я розумів, що він намагався забрати мене від батьків, і брехав ім. Але батьки мої не хотіли мене віддавати оскільки дуже любили мене. А на наступний день мої батьки зникли без вісті. Я тоді не зрозумів, у чому справа, адже мені було лише 8 років. Цей незнайомець кудись мене відвіз. Коли ми приїхали, я побачив якийсь Храм, там було дуже жахливо... Декілька днів я там пробув. Я бачив, як там вбивали людей, і потім я поставив собі ціль втекти з цього жахливого міста. На наступну ніч я втік, і не знав, куди мені йти. Коли я йшов по місту, я зустрів чоловіка, на якому була світла роба. Він не пройшов мимо мене, і почав ставити питання, та розмовляти. Коли я був поряд з ним, я відчував його енергію і силу. Мене це дуже здивувало. Потім він мене забрав із собою, і лише сказав, що у мене в кількість мідіхлоріан перевищує норму. Але я тоді не розумів що це, та з чим його їдять ) Коли ми дойшли до того місця, він почав мене тренувати... Минуло декілька років, с тих пір, я навчився використовувати силу, контролювати свої емоції. То був справжній джедай. Причиною вступу є те, що тепер, я бажаю нести справедливість в світ на допомагати республіці, адже республіка - це зразок для всіх, будучи малим, я завжди мріяв стати джедаєм.
Зараз в мене невеличкі проблеми з інтернетом, тому грати багато на серверах для мене є проблематично. Натомість я можу робити усні завдання, але якщо треба, то зможу і практичні. Дякую за увагу.

Дуже прошу не дивитись на активність поки-що, невдовзі я її наберу, в процесі розгляду, якщо дозволите _a1.gif.
Valua
До приймальної увійшов Валуа:
Юхууу я перший.
-Вітаю кандидат, як твої справи? що ти мені можеш розповісти про себе?Яка твоя улюблена зброя? Чому саме вона, та розпиши свої навики володіння усіма видами.
сингл, дуали,стафф.
-Freshik
Привіт, Valua.
Синглом володію на мій погляд достатньо непогано, стафом також. Багато грав неавторизованим. Дуалами ніколи не вчився, не для мене вони створені _a1.gif Але якось мабуть і можу грати, найпростіше судити себе зі сторони, тому моя думка може бути недостовірною.
Про мою улюблену зброю - важко сказати, мені подобається грати як сінглом, так і стафом, у кожного с цих двох видів є свої плюси і мінуси. Проти такого стилю кращє грати цим, проти того - тим, тому не можу сказати, вони подобаються мені обидва.
Obi-Wan Kenoby
Давненько не було таких великих за обсягом та цікавих історій...

1) Яке значення має твій Нікнейм?
2) В які клани ти намагався потрапити ( чи потрапив о_0) у минулому?
-Freshik
Привіт, Обі )
1) Мій нік перекладається як "свіженький", це означає, що я, коли реєструвався був новачком, можна сказати "свіжим" гравцем )
2) Я раніше подавав заявку до республіки, та здається через брак часу на ігри попрохав закрити, якщо чесно то вже не пам'ятаю, тему, здається, видалили після реформ.
Obi-Wan Kenoby
Я имел ввиду какое для тебя значение имеет) В данній момент)
Elroy
Привет Freshik, что такое в твоем понимании орден? В нашем случае орден джедаев?
Still
Моя тобі порада. Не всі люди, які поряд із нами - люди яким можна довіряти. Яскравий приклад - це перший чоловік якого ти зустрів, який видав себе за Джедая. Довіряй перш за все своєму читсому розуму та серцю.

Питання.

я відразу здогадався що він джедай

Як ти викрив його брехню?
Я розумів, що він намагався забрати мене від батьків, і брехав ім

Чому ти дав відвезти себе кудись, адже ти здогадався, що він брехав.

Hellrazor
Здравствуй,Дантуин говоришь?
Что Тебе известно о Осаде Дантуина силами Саула Карата?
Что на Дантуине делал Мэйс Винду?
И какова роль Дантуина для Республики в целом.
Haydamaka
Ти рік на порталі, при цьому толку, як я розумію, небагато) Скажи, чим ти весь цей час займався?
-Freshik
Elroy, Для мене Орден - це лицарська організація, члени якої поєднані спільними духовними та ідеологічними принципами - захист галактики від злих сил та прагнення до справедливості.

Still,
Тоді ще я був малим і наївним, як і всі діти. Не можу сказати точно, але як я зрозумів, окрім наївності на мене подіяла стороння сила того чоловіка. І я брехав батькам ще не знаючи, хто він такий насправді, я здогадався лише потім, коли вже запізно було щось міняти.

Hellrazor,
Мені відомо, що Саул Карат, під командуванням Дарта Малака знищив майже усе населення планети через "Зоряну кузню". Саул не хотів робити це та втрачати свої війська, однак Малак змусив його зробити це тиском. Республіка не доставила гідний опір планеті в той час.
Мейс вінду брав участь у війні на Дантуїні, нажаль його війська потерпіли поразку новою суперзброєю Сепаратистів. Але сам Мейс вижив, і наодинці переміг дроїдів, що залишились та знищив цю суперзброю.
Дантуїн для республіки був планетою-колоною, вони на ній захищали населення від ворожнечі. Також там переховувався штаб Республіки та її військові сили. Мабуть все, вибачте, якщо щось забув )

Haydamaka,
На порталі багато часу грав неавторизованим, а в житті вчився, було замало часу на гру та були деякі технічні проблеми...
Elroy
Что для тебя важнее: честь(твоя/ордена) или репутация (твоя/ордена)?
-Freshik
Звичайно, що честь і репутація Ордену, він Легендарний. Я - один без ордену нічого не вартий, а в Ордені багато людей, які можуть постояти за себе і своїх сокланівців, це вище за власне его. Тільки ситхи ставлять свою честь та повагу до себе на перше місце.
Elroy
А ну ка, честь? У ситхов? Приведи пожалуйста пример или хотя бы обоснуй)
-Freshik
Гідність в своїх колах, між іншими ситхами.
Elroy
Честь и достоинство внутри системы ситхов?если смотреть на игровые моменты: не бить на полу и в спину сокланов-да. Хорошо, а может у них система: эксплуататор- эксплуатируемый? Или начальник- подчиненный? Или быть может Равенство, честь, достоинство? Вариантов множество, но я не думаю что ситх=честь . Понятно, что у каждого игрока свои принципы и идеалы и свое понимание чести.Уважение к сокланам-да, но чести даже будучи там , я не увидел. А может ли ситх стать джедаем, ну или просто республиканцем?
-Freshik
Республіканцем - так, джедаєм - мабуть тільки після важливих змін, кардинальної переміни бачення світу. Тільки одиниці стають на вірний шлях. А звичайним громадянином, на мою думку, мають право бути усі, хто є вірним республіці, і хто ніколи не зрадить її ідеалам.
Hellrazor
Извиняться не нужно.
Как Ты оцениваешь деятельность Ордена,на Дантуине до и после гражданской войны Джедаев
Elroy
Представь: смог бы ты присягнуть на верность, тем, чью кровь ты проливал, тем, кто убивал твоих товарищей?а сила? Как быть с ней? Одного осознания я думаю мало. Есть не мало примеров, когда люди были в ордене, хотели хранить равновесие и говорили о своих идеалах. Хотели добиться в Республике чего то, привнести что-то новое. Где они теперь?в Империи, почему это так просто? Ты доверишь свою жизнь человеку, который неделю назад хотел нанизать твою голову на пику?мне интересно пообщаться с тобой и развивать эту тему. Хотелось бы прочесть твое суждение.
-Freshik
Hellrazor, до війни на Дантуїні Республіка майже не захищала населення, але отримувала ресурси від планети. Під час війни багато джедаїв було знищено, багато піддались темній стороні. Після війни їх залишилось менше ста. Це все, що мені відомо; на жаль, в архівах галактичної бібліотеки замало інформації про положення Ордену та його значення на планеті до початку громадянської війни.

Elroy, усі люди міняються, і ситхи також. Якщо неділю назад - то ні, він повинен пройти випробувальний термін, я повинен буду сам впевнитись, що він не представляє для мене небезпеки. Взяти за приклад вас, Елрой, ви ж колись також були в Імперії, були готові вбивати республіку, але все-таки у вас щось сталось, що ви так швидко змінили своє світобачення - і орден вам повірив, а якщо орден повірив - то без сумнівів можна сказати, що на вас можна покластися, як на джедая. Дуже рідко орден робить помилки, але я вважаю, що це не той випадок _a1.gif
Obi-Wan Kenoby
Прошлый квест отменяю...

Новый - расскажи мне об Оби-Ване Кеноби ninja.gif
-Freshik
Все розказувати буде дуже багато, адже це Легендарна особа, тому напишу найголовніше:
Він був вчителем Анакіна Скайуокера, Люка Скайуокера. Був стриманим та мудрим. Вчився майстерності у Квай-Гона. Він врятував та допоміг багатьом народам та переміг багато ситхів за що отримав титул Героя Республіки. Мав навички пілота, але не любив літати, також в нього був присутній місяцми гумор. Це насправді дуже яскравий та героїчний персонаж, тому я навіть обрав його на аватарку _a1.gif
Obi-Wan Kenoby
А я даже- как путь жизни...

Ладно, мучать не хочу. За.

Зы: Я бы написал побольше)
Hellrazor
Не Республика,а Орден.
поищи тщательней ответ на этот вопрос.
Ralf
Хто був твоїм Учителем? Розкажи трохи про нього.
-Freshik
Hellrazor, Анклав був заснований приблизно за 40-45 років до початку джедайської Громадянської війни. Заснував його Водо-Сіоск Басс - Магістр Джедай. Багатьом відомі джедаї тренувалися на Дантуїні, хоча безліч їхніх учнів перейшли на темну сторону сили (Екзар Кун, Реван, Малак). В Анклаві існувала своя рада джедаїв (основна тоді була розташована на Корусанті). Під час війни, Бастіа Шан привели позбавленого розуму Ревана до Анклаву, де рада надала йому другий шанс. Через кілька місяців, після закінчення вчення Ревану, Анклав і інші близькі поселення були знищені Дартом Малаком (у пошуках Ревана). Так само був знищений бомбардуванням старий Ракатанський Храм, де розташовувалася частина карти Зоряної кузні.
Поселення, що залишились прийшли в занепад, через відсутність захисту з боку джедаїв, і в остаточному підсумку планета була окупована ситхами. (До краху Імперії Сітхів). Пізніше на планеті заснувалися мародери і найманці, в надії знайти артефакти в руїнах зруйнованого анклаву. Потім Анклав був відновлений і став домівкою відродженої Ради Джедаїв (до складу входили магістри, які пережили бомбардування). Але тривало це не довго, незабаром Дарт Трая вбила всіх членів ради, і анклав знову став руїнами.
Після війни я не знаю ) В Бібліотеках немає інформації про це. Далі йде нова епоха, Війни клонів, але Анклав вже не відроджувався.

Ralf, він був у світлій рясі, похилого віку чоловік. Досконало знав усі бойові мистецтва та як користуватися силою на благо Галактиці. Його історію я не знаю, Ім'я справжнє на жаль я теж не запам'ятав, звав його дядькою _a1.gif

Ralf
Тобто тебе не цікавило ні ім'я свого Учителя, ні разу ти не запитав у нього хто він і звідки. Не попросив поділитися досвідом, а просто вчився використовувати Силу та світловий меч? І ти гадаєш, що ти після цього був хорошим учнем?
-Freshik
Я колись його знав, але забув, тому що ніколи не використовував його при звертанні. Я питав, звичайно, мені було дуже цікаво, але він нічого не розповідав, сказав лише, що це не головне, головне те - що я про нього сам дізнався та навчився в нього. Розповідав він мені філософію джедаїв, як треба поступати в окремих випадках, що робити. Хороший я учень, чи ні - покаже практика, зараз якраз її проходжу, завдяки вам.
Ralf
Сумний трапився тобі Учитель. Ну а що з того, що він тобі розповідав запамяталося найбільше? Яка з його історій змушувала тебе задумуватися найбільше?
Valua
Ще за холом почулися важки кроки... Ніхто б не здогадався, що то були кроки малого падавана, але все ж таки вони йому належали... Увійшовши у холл йому на очу одразу потрапив кандидат, Валуа йому махнув головою у знак привітання, підійшов по черзі до усіх падаванів та Лицарів Джедаїв, і зайняв своє місце. Оскільки ніхто не говорив, слово взяв захеканий падаван:
- Вітаю ще раз, я тільки що з бойовища... Жахлива різня була. Битва була против ситхів, серед них я побачив Рейнджера... Він вже давно не з'являвся, але менш ярим він не став! Моє тобі завдання:
Вбити 3 ситхів, серед них повинні бути:
1.Ranger
2.Lainer
а третього можеш вибрати сам, хоча було б дуже непогано, якби 3 став Bass.
Будуть питання звертайся, якщо ні, то чекаю голлограм.

Треба віддихнути, я стомився... стомився...
Успіхів тобі. Якщо ж Ranger'a ти не знайдеш, дай мені вісточку.
Після довгого моногологу падаван зайняв своє місце, то почав медитувати, було видно, що цього він зараз потребує понад усе.(навіть дівчата не допоможуть) biggrin.gif
Haydamaka
Як ти гадаєш, чому коли Йода не зміг здолати Сідіуса, він вирішив піти у вигнання? Чого він хотів від цього?
Hellrazor
Это история Ордена на Дантуине,не так ответил.
Как относились жители Дантуина к Джедаям в эти времена?
Sly
Чому така мала активність? Зареєстрований був 4 місяці тому, активності нема..схожий ти на шпигуна. Про вчителя нічого не розповідаєш, хоча за 4 місяці мав би лише його ім*я і пам*ятати. А тепер зроби так, щоб я забрав свої слова назад, бо я тобі не довіряю. Бачу у тобі темну сторону сили..
Gothmog
Freshik, расскажи, связывало ли тебя что-то с кланами ЧС и Империя?)
-Freshik
Ralf, Він розповів мені історію про юного джедая. Вчитель не згадував ні імен, ні місця та часу, хоча це й не було потрібно. В цій історії джедай грав роль полководця, який повинен був захистити свій народ від зовнішньої загрози. Джедай щиро вірив в правоту своїх дій, або намагався вірити...до одного переломного моменту. Я бачив, що вчителю було болісно розповідати про це, тому не став розпитувати, що саме трапилось с тим джедаєм. Але те, що він мені сказав потім, я запам'ятав назавжди. "Життя - нелегка річ. Колір світу - сірий, не монотонно сірий, як ти зараз помилково подумав. Глибина відтінків вражає своєю різноманітністю. Війна ділить світ на чорне та біле, ти бачиш хто ворог а хто товариш, і на перший погляд на війні все так просто, але це дуже брехлив простота. Правда, частіше за все, люди починають розуміти це коли колій світу стає червоним..."

Haydamaka, Після того як Дарт Сідіус переміг Йоду, і був знищений практично весь орден джедаїв, Йода вирішив піти у вигнання, щоб сховатися від репресій. Йода так само ще вірив у давнє пророцтво і знав, що незабаром знайдеться справжній обраний - той, хто врятує галактику. Його Йода і повинен був підготувати до битви. Але є трохи інша версія дуелі Йоди і Палпатіна. В ній кажеться, що Йода витрачав занадто багато сил на битву, і Палпатін, скориставшись цим, підстрибнув на більш високий рівень і Йода за ним, але трохи запізнився: Палпатін вразив його блискавками, і той впав вниз. Також, за цією версією, Йода не міг перемогти Палпатіна, оскільки йому, за його словами, «не вистачає знань».

Sly, Не розумію, яке я можу мати відношення до темної сторони, але маю здогадку, що ви помиляєтесь. Щодо плюса - його писав не я, мене попрохав його передати незнайомець (мабуть чийсь бот). Чому він обрав саме мене - не знаю, мабуть така моя доля _a1.gif
До речі, зареєструвався я рік назад))

Gothmog, Ні.

Усі інші завдання зараз в процесі виконання _a1.gif
Sly
Добре, тоді дай ім*я власника того боту, і нік вчителя..
Джедаї не можуть бути забудькуватими.. ще забудуть що вони джедаї і почнуть своїх вбивати, винищиш ще весь орден, нам таких не треба.
-Freshik
Я не забув його ім'я, я його не знав взагалі. Він мені казав один раз, коли був малий, і я не дуже розчув, а коли перезапитав - він вже не відповів. Але щось починаю згадувати, мабуть ім'я було "Бен", або щось схоже.
Своє ім'я незнайомець попрохав не казати нікому. І я тримаю своє слово завжди.
Sly
Добре, проти. Ти мене не переконав у тому, що ти не є шпигуном. Хоча б активність якусь підняв би для виду)
Ralf
Окей) Хоч щось вдалося з тебе витрусити) Наразі на Явіні ошивається все більше і бльше ситхів. Вони насмілилися підібратися настільки близько до наших аванпостів, що просто жах sleep.gif Це буде перевірка твоєї сили. Лордів там немає, звичайні учні, думаю ти впораєшся. Після того, як впораєшся з завданням принеси 5 голограм зі звітом)
Gothmog
Freshik, я не зря задал этот вопрос ninja.gif .

Твой плюс в репутации Слая на тему его поста про БС и Эмп:

Freshik Sly Улыбнуло. Причем там твоё согласие? Я знаю, как ты рвался стать Императором, и ты там вообще ничего не решал, Экзар, к стати, даже смеялся с тебя. Напрасно врёшь ) 25.6.2011, 20:15

Имхо, написано так, как будто ты знаком с ситуацией изнутри) Так ли это?
Daiver
Мне не очень нравятся твои ответы. Некоторые из них уж больно размытые и неточные. Не знаю на сколько ты готов к вступлению в круги джедаев, мне кажется ты еще не готов, но все-таки я дам тебе задание:
Ты был в Храме в котором происходили ужасные вещи. Для будущего джедая, ты должен порвать со своим прошлым, чтобы оно не принесло тебе трудностей в будущем. Отыщи этот Храм. Поведай о том, что ты принесешь их этого путешествия.
Hellrazor
Твоя проблема в том,что Ты не видишь сути вопроса.
Старайся разглядеть основной смысл,Ты даёшь очень много воды и складывается впечатление,что такой важный факт как поступления для тебя играет малую роль,т.е "возьмите меня сразу в бой" что касается уровня владения сабером,то на сколько я могу судить,Ты вполне годно сражаешься.
Поменьше фанатизма,думаю Ты знаешь о чём Я,ты ещё не в Республике.
Дам тебе задание,от этого задания будет мой голос зависеть.Выполнишь как предыдущие буду вынужден принять негативную позицию,удивишь Меня,проголосую.
Ты готов выполнять все приказы Ордена Джедаев и его Мастеров?
Республику( и Орден) покидает не мало людей,во многих случаях они возвращаются обратно,некоторые за время проведения в других кланах бесчинствуют и втаптывают кодекс Джедаев в пыль,другие всё же ведут себя адекватно,стараясь не нарушать присущие каноны.Но при подаче заявки очень легко лавировать,т.е скрывать свою истинную сущность.Зачем? много причин.Как ты сможешь оценить этого человека и решить,действительно ли Он нужен Ордену.
Это была Первая часть
-Вторая часть
Как ты понимаешь эти слова "Я не воин, я солдат. Есть разница. Войны атакуют, они охотятся на слабых. Солдаты охраняют и защищают невинных, в основном - от воинов"
Согласен ли ты с этим высказыванием? Дай развернутый ответ
-Третья часть
Тебе было дано задание от Ордена Джедаев,мастерами.
Расследовать дело одного Рыцаря Джедая,Он пропал и длительное кол-во времени не выходит на связь.
Проведя месяцы в поисках ты наконец-то находишь его след.
обнаруживая его ты к удивлению находишь его в целости и сохранности,причём на седьмом небе от счастья.Он влюблен в девушку и скоро ожидает ребенка.Он просит тебя сохранить тайну о чувствах с этой девушкой от совета иначе их разлучат и ребенок будет расти фактически без отца.Твои действия.
Приступай
Still

Ты даёшь очень много воды и складывается впечатление,что такой важный факт как поступления для тебя играет малую роль

Согласен
Haydamaka
Ayzek
Tagara
Isaac

- Нічого про них гарного сказати не можеш? _a1.gif
Exelent
На твою думку чим Республіка поступається кожному кланові і чим вона краще від інших(а саме відповіді для кожного окремого клану потрібні)?
Valua
До приймальної зайшов падаван, привітався з усіма, дочекався своєї черги і почав говорите:
-Вітаю тебе, кандидате, ти не виконав моє завдання, Чому? Тепер начувайся, захотілось задати тобі текстове завдання:
1.Уяви собі сценку(Ти в ордені) - До прийомної храму заходить падаван Валуа, бачить навпроти себе Майстра Джедая - Ральфа. Вітається з ним і замість того щоб зробити йому поклін дає йому 10 000 куагів. Ральф бачачи ці гроші, завмирає, але потім без усіляких проблем кладе собі в кишеню(При цьому озирається по сторонам, ти в свою чергу ховаєшся і він тебе не помічає). Через 3 дні Валуа отримує ранг Лицаря Джедая. Але забув сказати, що перед тим як розійшлися падаван з Майстром джедаєм, Ральф передав якийсь пакунок, у чорному пакеті, так що крізь нього видно не було зовсім.
Як на зло побачив цей випадок тільки ти, і ніхто крім тебе цього не бачили.
Тепер починається завдання: Ти повинен піти помедитувати, порозмірковувати над побаченим, прийняти правильне рішення, і розповісти тут все своїми словами(все, все що ти зрозумів і таке інше). Перепитувати мене немає сенсу, я не відповім.Пробач але таке тупе завдання))
-Freshik
Вибачте, мене не було два дні. Завтра їду до села, і не зможу заходити на сайт - а відповідно не зможу робити завдання.
Чи можна зараз прикрити заявку, а потім відкрити, коли я зможу робити завдання?
До речі, Valua: Лайнера я вже якось переміг, останні двоє шукав, але поки-що не знайшов. Потім виконаю обидва твої завдання.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.