Valua, тебе цікавить моє минуле. Ну що ж, напевно це буде і корисно згадати.
Почнемо:
історію свого дитинства, вибач, не розповім, але ось свій прихід в Галактику можно. Коли я прийшов в Галактику, було тільки два офіційних клана : Імперія і Республіка, котрі на мій прихід ввели між собою Першу Галактичну Війну. В самій Галактиці , доречі, ще було багато неофіційних кланів, але більшість людей мало прописку або Імперії, або Республіки.
Я вирішив стати громадянином Республіки. Тоді ще мене кликали РеВаН. Після вступу, я вирішив віддати свої сили на захист незалежності країни і відправився добровольцем на Першу Галактичну Війну. Мені дали звання Recruit і відправили до скваду Wings of Destinity ( WoD ), яким на той час командував джедай
Mace.В скваді я познайомився зі своїми майбутніми друзями:Matador, Gerontos,Saoromant. Паралельно в боях нам допомогали Лицарі - Джедаї, з якими потім я також мав товаристскі стосунки. Саме на цій війні я познайомився з Big Pfil,Spectral,Areskoe,Nike,DenAn,Kavalorn і іншими. Всього було 4 війни, дві в старій Галактиці, і дві в Новій. Головнокомандуючим Армії Першої та Другої Війни був Джедай
DenAn, котрий привів Республіку до перемоги. Паралельно бойовим діям, коли був час, я був Ді-Джеєм в Барі Drunk Jedi. Я все починав набирати нові знайомства. Також я намагався потрапити в Орден, але двічі мені було відмовлено у зв'язку з малим досвідом. Я став Сенатором Старої Республіки. Йшов час, ріс я, але і росло моє бажання пізнати силу з іншої сторони. Напевно, це було видно, оскільки зовсім скоро один чоловік
Ten, який потім виявився Сітхом переманив мене. Світло завжди було в мені, але мене цікавило, чому Сітхи так впевненні, що без них, не було б і Джедаїв. Я став його Apprentice-ом. З часом перебування, і пізнання іншої сторони, я зрозумів, що вона не для мене, і повернувся назад. Додому, до Республіки. На моє повернення почалася Друга Галактична Війна. Мене прийняли. Я знову вирішив віддати свої сили добровольцем. Знову пішов в Армію, і знову я потрапив до відновленого майже скваду Wings of Destinity (WoD), тепер головнокомандуючим cкваду був
Gerontos. Республіка знову перемогла, і знову мир. Я не полишав спроб потрапити у ряди Ордену.Так вийшло, що я потрапив, але також так вийшло, що мої декілька знайомих Лицарів Джедаїв (Areskoe, Spectral), стали вигнанцеми. Я пішов за ними слідом, але обрав не їхню дорогу усамітнення. Під час Другої Галактичної Війни, я познайомився з Корреліанцем Dark Gunnerom. Він намагався зробити свій Альянс ( Коррелія , один із Кланів Мандалорів і об'єднання Star Group ) офіційним кланом. Йому це вдалось.Після мого уходу із Республіки, він запропонував очолити мені Коррелію.Чим я і почав займатися. Йшов час, Галактика змінювалася. Поступово Стара Галактика зникала. З'явилялася Нова Галактика зі своєю структорою, зі своєю валютою, зі своїми законами. Об'єднання Гуннера зникло, із всіх трьох кланів витримало час тільки Star Group, яка в Новій Галактиці стала окремою одиницею. Зникло також і моє ім'я PeBaH, тепер в офіційних документах мене звали Revan.
Потім почався этап мого блукання світом. Від Республіки до Імперії, від Імперії до Star Group, від СГ до Республіки. В Республіці я затримався більше ніж на пів року.Спочатку Армія, потім Орден, знову став Сенатором. Почав або ж продовжив політичне і громадянське життя.
Потім в один момент, мені потрібно було піти з Республіки і приєднатися до Мандалорів, котрі бажали отримати незалежність, але їм не вистачало лідера. Чому я пішов до них, це так і залишилося тайною навіть для мене, чому вони прийняли мене також незнаю. Адже ж я не Мандолоріанець, родом я взагалі з далекого, забутого всіми Датоміра.
Отже, я підняв клан Мандалорів на рівень офіційного клану. Я був соратником Мандалора.Паралельно в Галактиці почали з'являтися інші офіційні клани...дуже багато
Через конфлікт із Мандалором я покинув лави цього клану, і почав далі блукати. Я знову почав пізнавати себе, свою силу, намагався зрозуміти це. Це достатньо довгий і нудний этап мого самопізнання. Він мене знову привів до свого першого дому до Республіки. Але, я вже жив спогадами, жив ностальгією.Тому в Республіці я вже був тільки Громадянином, ніякого політичного життя, військового...ніякого Ордену. Я намагався разом з Haydamaka-ою і ще декількома однодумцями відродити бар Drunk jedi. Також при поверненні додому, я дізнався, що мене удостоїли званням
Героя Республіки. Напевно, що Старої Республіки..
Через деякий період , я знову пішов. Знову пішов блукати, знову самотність і думки.
В моїй історії ще дуже багато імен і подій, які я не вказав, але то все вже для моїх новел. Найголовніше я розповів.
І ось я повернувся..знову повернувся. Зараз сподіваюся почнеться новий етап мого життя, за час відпочинку, я набрався нових сил,наснаги до дій...
..Побачимо..