Извените пожалуйста! я изменил заявку.
Я родився на планеті Киев. Но одного разу на планету киев напали воины з Імперии і почали рожать людей. Я этот день запамятав потомучто тогда я испугался и обдристел все штаны да да, обдристел не смейтесь.. хотя это было глупо писать.. как после такого можно не смеятся... на все життя. Імперія нікого не жаліла і продовжувала пугать меня но поскольку я обдристеный стоял я не забоялся и дал ему по морде

. В той день Мені розповів один дядько воїн Республіки на прізвисько Сергей Падавашка. Він був найкращим другом. Мне було в той час всього 9999 OVER років. Я був дуже злий і хотів всех побить я ходил в треножорку дня три накачал тринцепсы и чучуть на пальце чтобы очень удобно было клацать рычяг на бластере.. Но Сергей Падавашка. якоюсь дивовижною силою знав що я хожу в качалку це все на перед і сказав:"Ти нічого не зробиш Імперії. Я заню, що ти зараз відчуваєш, але батька не вернеш". І після цих слів я выйшов наче рембо и начал стрелять их с рогатки да да с рогатки! когда закончились патроны подлетел капитак блек джек и помог мне.. я говорю ему: "зачем тебе это надО?! ты умреешь! жалкий щенок". він закрив чехол там де був бластер. Но я не здавався і чудом попав на Імперський корабель. и начал бить дарта ведроида он орал а я ему скотчем рот заклеил и бил его всю ночь.. он стонал до зори.. В мене тоді злість попала і я хотів взнати, що Імперія шукає на нашій планеті киев. Після того, як я вступив на корабель, я побачив якусь дивовижну схему наверно это было схема на клан вар по игре контр страйк я был заинетересован ибо это схема была очень красив он щас не до етого и нашал корабль начал тонуть .. І після цього я більше нічого не помню. Тільки помню, як я прокинувся в тюрмі. Вони хотіли, щоб я розказав про цю схему но, мне заплатили круглую суму 999999999$, а потім вбити. эту схему создал Джедай под ник неймом ДЖЕКПОТ. Не такий, як у всіх Джедаїв. Тою схемою можна було вирубити людину на пару годин и потом еще и анал файр зделать.. но для полного гайда пишите в приват.. але не вбити". Після цих слів я все зрозумів. Що Імперія захотіла собі таку схему, щоб людей засадити по тюрмам і примушувати стати на боці Імперії. як воїни Республіки прилетіли на планету. Я зустрів там Сергей Падавашка, і запитав:"Що ви тут робите?" Він відповів:"Ми приїхали чтобы помочь вам насиловать ситхов, яких забрали воїни Імперії". Він мене взяв посадив в корабель і сказав:"ВКЛЮЧАЙ!". Їм вдалось врятувати 10 людей і ми полетіли на планету Набу. Сергей Падавашка відвів мене до мастера клинков і я так зрадів, що мастера клинков жив. Я мастера клинков розповів все, що зі мною трапилось. мастера клинков теж мені розповіла, як вона цілих 5 років сумувала за мною і думала, що я і батько помер. Я їй сказав:"Слава богу что ты сохранил схему! она устрашаюшяя своим АНАЛ ФАЙРОМ". мастера клинков сказал:"Дай Бог тебе много ситхов убить анал файром и зделать рекошет и убить дарт ведроида". Після того я попросив Сергей Падавашка, щоб він привів мене в Орден. Він сказав:" Підрости тобі треба писюн не вырос чтобы сабером махать я ему сказал: "да я лучше тебя махаю". Коли мене привезли в академію Джедаїв я украл C4 и подорвал все.. это было неожиданно для Джедаев да я их предал! я СИТХ! я всех убил и ЙОДА орал не убивай меня.. я тоже ситх я говорю как ты это докажешь?! смотри у меня писька больше чем у тебя!
и вот я пришел к вам чтобы убить
джедаев ситхов!