Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
IWolfI
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Приймальня Ордену
-IWolfI
Вітаю!
Я, ознайомлений з правилами республіки воїн, пропоную свою кандидатуру в ряди Республіки. Я обіцяю бути покірним Республіці і слідувати кодексу честі.
Я веду актавну гру на серверах і маю вигляд чорного дроїда з мечем без кольору онікс (примітка меч без кольру це не білий меч, який дозволений тільки майстрам-джедаям. різниця між ними в тому, що меч без кольору не має відсвічення). Такий вигляд я взяв для кращого переховування і засіток при потребі.Я слідую дорозі джедая-часового оскільки:
Кристалл — сердце клинка.
Сердце — кристалл джедая.
Джедай — кристалл Силы.
Сила — клинок сердца.
Всё взаимосвязано.
Кристалл, клинок, джедай.
Вы едины
Моя історія:Я народився на Священному місяці (супутник Ендора) моя сім*я жила з евоками доки не почалась Ендорська битва. Тоді я був ще молодий але я приймав участь в битві. Під час битви я був поранений так, що не міг рухатись, а мої батьки загинули. Після битви мене забрали як полоненого і переселили в тіло бойового робота. Нащастя моя сила не покинула мене, а тіло робота тільки покращило мої фізичні можливості. Спочатку я просто вів патруль в ночі на Альдераані і навчився бути майже не видимим. В один момент я зрозумів що для захисту пострібен союз тому вирішив стати джедаєм.

Haydamaka
i
Сповіщення:
Заява не відповідає правилам розділу.

>> Читай правила подавання заяв <<

.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.