Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Khadgar
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Приймальня Ордену
Khadgar
Мене звуть Khadgar. Народився на Татуїні – планеті пустель. У 11 років стався перший проблиск сили. Після першого разу я почав, усіма силами пробувати вітворити той перший проблиск сили. Не пройшло і трьох днів як я зміг це зміг повторити . Мій тато був пілотом Республики, а мати я знав тількі зі слів батька. Він казав вона була джедаєм . Батько помер на завданні, на якому він та зі своєю групою повинен зруйнувати щіт, який захищав ворожий зоряний корабель. Залишився я тільки з дадьком , який виховував мене як воїна. У 13 років прилетів на Корусант, де і поступив у Академію джедаїв.
Пройшло 4 роки з початку мого навчаня. Було в мене вже багато друзів(хоча я їх не можу назвати друзями, точніше знайомі).Тільки одного я міг назвати своїм другом – це Теллон. Він постійно пітримував мене у тяжких ситуаціях та допомагав у всіх тренуваннях. З Теллон-ом ми познайомилися, можна сказати, за 2 дні до початку навчання у академії, коли у той день до магазину увірвався якись контрабандист та почав цілитися у нього. Саме тоді мені знадобився вітренований викид сили… Вітовкнувши контрабандиста до вікна, його охопив страх, він утік. Після того випадку Теллон почав важати мене за спасителя, але якоюсь мірою це зробило нас справжніми друзями, які могли вмерти один за одного
Пройшло 7 років… Остання неділя навчання. Під час наших тренувань до нашої академії завітав Обі-Ван Кенобі. Подивишись на тренування новачків – він був здивований нашими з Теллон-ом успіхами. Після закінченя тренування, він все ж таки резикнув відвести нас до іншої академії джедаїв, яка знаходилась на Явіні 4. Точніше не до академії а до пещер, які мов зроблені із кристалів сили. Коли ми прийшли, академія виділила нам деталі світового меча. Обі-Ван розповів нам про цей ритуал. Це ритуал створення власного світлового меча. Він був невід'ємною частиною тренування джедая і включав не лише технологічне уміння, але і гармонію з силою. Не пройшло й 2 годин як ми почали медитувати, щоб ввійти у зв*язок з Силою. Пройшло 3 години, і Обі-Ван почав відчувати якесь збільшеня концентрації сили у цьому місці. Через 5 хвилин наді мною почало зростати якесь силове поле, а потім пещера почала руйнуватись. На нас почав падати великий кристалл. У той момент Теллон зреагував, дивлячись смерті у очі, відштовкунув мене до Обі-Ван-а Кенобі, але нажаль не він не Обі-Ван нічого не могли зробити. Теллон пожертував собою заради мене. Мене охопила горечь та, одночасно, злість на себе. Але Обі-Ван дав мені зрозуміти що в цьому я не винен. Після того випадку я прилетів на Корусант, у академію джедаїв, де і почав медитувати кожен день, щоб заспокоїтись та покращити контроль над емоціями та своєю силою.
Пройшов один рік , і все ж таки зібрався з думками, щоб поступити у Орден джедаїв

Причини на вступ:
-Клан стабільний, стійкий до змін на UAG-зі
-Хочу приймати участь у конкурсах, а також у клан. од.
-Знайти друзів з якими я буду піддержувати баланс всесвіту
Іноді зможу допомагати кредитами,купувати голокрони.Допомагати своею активністю та учястю у конкурсах та од які підвищять репутацію клану.

Основна зброя - сінгл

Якщо поступлю почну тренеруватися та дечиму вчитись, щоб потім почати вчити інших новачків! Або ж наберуся досвіду у фільтрувані новачків, а потім сам почну фільтрувати людей які йдуть у клан.
Elroy
Причини на вступ:
-Клан стабільний, стійкий до змін на UAG-зі
-Хочу приймати участь у конкурсах, а також у клан. од.
-Знайти друзів з якими я буду піддержувати баланс всесвіту
Іноді зможу допомагати кредитами,купувати голокрони.Допомагати своею активністю та учястю у конкурсах та од які підвищять репутацію клану.

Ну привет-привет)Поведай мне, что за конкурсы? А как ты прокомментируешь перебежку джедаев к ситхам? Про друзей и поддержкой баланса...Прямо как в сказке. Плечом к плечу... А если произойдет раскол республики и твои друзья тебя предадут,что ты будешь делать?
Khadgar
Конкурси типу https://xjedi.com/forum/index.php?showtopic=51152
https://xjedi.com/forum/index.php?showtopic=46203
https://xjedi.com/forum/index.php?showtopic=48800
Одним з мотивів для подання заявки у Республіку є саме конкурси (я так гадаю)

2) Дивлячись на бігліців з Республіки я можу сказати одне - "омг".
Креонт - екс джедай, у нього було дуже зручне місце у Республіці.

Цитую : "Прежде всего не понравилось то, что убрали армию как подклан, а ввели эту сквадовую систему. Нет стимула к чему-то стремиться, получать звания, какие-то новые должности. Во вторых, сенат стал практически неактивен."

Зі скаводовою системою стимул набув більшого характеру. І навіть якщо йому несподобався апгрейд Ресбуліки, він міг зібрати народ та це обговорити(у Республіці діє влада народу).
Мене добиває те, що у такого як Креонт(екс джедая, який вже давно в ордені) та інших, була повага, розуміня та пітримка Республіки. І цим не зкористатися в її благо. (хоча дуже погано що убрали початковий вступ до самої Республіки(а потім вже орден та армія))

Джедаї бігуть до Імперії зі словами "Республіка вже не та" і так далі.
Як зрозумів що під словами "Республіка вже не та", вони напевно казали про те що Республіка слабішає. Але мені здається що вони не розуміють того, що у Республіці демократія і, що виходячи з клану Республіка втрачає людей тим самим, у якомусь сенсі, слабішає.

Але це суто моя думка(може я щось нерозумію, пробачте)

3)якщо таке буде я спробую: іх повернути, або ж спробую їх зрозуміти та відпустити
Laks
Что для тебя есть контроль эмоций? Сложно ли этому научится? Почему?
Khadgar
Контроль емоцій для мене - це затримка емоцій(злість,заздрість,страх і тд) до певної межі, після якої емоції можуть засліпити мій ясний разум. Для мене контроль це засіб проти того щоб не знайти нових ворогів.... Не нашкодити комусь як морально так і фізично.

Контролю емоцій напевно можна навчитися, але це важко, тому що людина не звикла контролювати свої емоції, і тому їй важко досягти цього контролю. У контролі емоцією допомагає ясний розум, та вміня оцінювати сетуацію, яка може трапитися при вивільненні емоцій.
Ars
Здравствуй, Khadgar!
У меня появилась информация про новый источник силы. Мои информаторы говорят, что этот источник находится на планете Коррибан, а значит, им завладели ситхи... Твоя задача узнать, что это за источник, про его способности и как он выглядит. И так же принеси голограмму, на которой он изображен. Желаю удачи.

ПС: Желательно написать историю.
Kelborn Kad
Приветствую. Как думаешь, что случилось с нашим сенатом?
Still
Мне нравятся твои рассуждения. Нет в них пустоты.
Назови мне пожалуйста 5 причин поступления в Республику и в Империю.

Не говори только, что в Империю ты ни-ни и т.д. 5 трезвых причин поступления в оба Клана. Причины РАЗНЫЕ.
Khadgar
Ars,
Прилетівши на планету Холі, я знайшов джедая, який шукав напарника для завдання.
Підійшовши до нього, я спитав про завдання, на яке він шукає напарника - він відповів, що це завдання стосується руїн та бази ситхів на Коррібані. Спам*ятавши завдання Арс-а я швидко промовив "згоден". Ми швидко вирушили до руїн. Коли ми йшли туди, я розпитав його о завданні ну і звісно його ім*я. Його звали Марк. У нього було завдання знайти печеру у якій є велике скупчення кристалів сили. Не пройшло і 3-ьох годин як ми прилетіли до Коррібану, а потім вже до руїн. На нас там чекав ситх http://imageshack.us/photo/my-images/221/shot0085uj.jpg/
Непройшло і трьох секунд як Марк напав на ситха --- http://imageshack.us/photo/my-images/845/shot0088.jpg/
Він переміг його, але за декілька секунд після перемоги, ситх відрізав Марку голову, а сам помер.
З біллю та співчюттям я продовжив далі. Пройшовши трохи далі я побачив великий кристал. Підійшов до нього, щоб роздивитися --- http://imageshack.us/f/853/shot0100i.jpg/ . Раптом я почав вудчувати у собі збільшеня сили, як тоді на Явіні 4. Кристал почав з*єднуватися з моєю рукою. І через хвилину почали злісно нападати ситхи. Один з ситхів захотів мене задушити силою, але кристал направив цей грип на іншого ситха --- http://piccy.info/view3/1617375/1e91c1f27d...a10d40d68815bc/
Після 3 хвилин нападів на моєму тілі почали гоїтися поранення, а потім з*явилося силове поле яке вбило усіх ситхів.
Прийшовши до зореліта, кристал надиво знався з моєї руки. Прилетівши до Ордену, я віддав цей артефакт Арс-у та розповів його можливості:
1)Він пришвидшує гоєня поранень
2)Джедай який хоч раз доторкнеця до нього - зможе деякий час входити у повний зв*язок з силою без медитації
3)Черпає енергію того хто носить...
4)Пряцює як щит проти Сили.

[/b]Kelborn Kad
Подивившись на заявку Креонта і на його репутацію. Я знайшов пару + в якіх казалося:
Lotr:Келборн вже другий тиждень як з конференції Сенату не вилазить, проявляє бажання.
Haydamaka: настільки активного і продуктивного сенату як зараз не було давно)

З цього я роблю такий висновок:
Хоч і раніше сенат був неактивний(як каже креонт), але тепер він ,так би мовити, на вершині розвитку. Усі роблять усе щоб сенат був активним та розвинутим у всіх питаннях. І це приносить свої плоди успіху.

Я правильно зрозумів твоє питання? Мені треба сказати, що сталося з сенатом, чому він став раніше неактивний. Чи що з ним зараз коїться?

Still

Республіка

1) Розвинута рольова гра
2) має конкурси, на які хоче завітати кожен
3) Клан стабільний, стійкий до змін на UAG-зі
4) Демократія
5) Має багато шляхів розвитку

Імперія

1) Комадна гра
2) Для 99% юаговців є одной з причин на вступ те, що сафрін спочатку питає хочеш чи ти до Імперії(а потім вже бере(без заявки))
3) Багато людей, які своєю поведінкою тягнуть до себе у клан...
4) Має подклан який вражає своєю силою.
5) Має прийомну комісію(тільки вона має право голосувати
Haydamaka
i
Сповіщення:
Заява не відповідає правилам розділу.

>> Читай правила подавання заяв <<

.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.