Мене звуть Khadgar. Народився на Татуїні – планеті пустель. У 11 років стався перший проблиск сили. Після першого разу я почав, усіма силами пробувати вітворити той перший проблиск сили. Не пройшло і трьох днів як я зміг це зміг повторити . Мій тато був пілотом Республики, а мати я знав тількі зі слів батька. Він казав вона була джедаєм . Батько помер на завданні, на якому він та зі своєю групою повинен зруйнувати щіт, який захищав ворожий зоряний корабель. Залишився я тільки з дадьком , який виховував мене як воїна. У 13 років прилетів на Корусант, де і поступив у Академію джедаїв.
Пройшло 4 роки з початку мого навчаня. Було в мене вже багато друзів(хоча я їх не можу назвати друзями, точніше знайомі).Тільки одного я міг назвати своїм другом – це Теллон. Він постійно пітримував мене у тяжких ситуаціях та допомагав у всіх тренуваннях. З Теллон-ом ми познайомилися, можна сказати, за 2 дні до початку навчання у академії, коли у той день до магазину увірвався якись контрабандист та почав цілитися у нього. Саме тоді мені знадобився вітренований викид сили… Вітовкнувши контрабандиста до вікна, його охопив страх, він утік. Після того випадку Теллон почав важати мене за спасителя, але якоюсь мірою це зробило нас справжніми друзями, які могли вмерти один за одного
Пройшло 7 років… Остання неділя навчання. Під час наших тренувань до нашої академії завітав Обі-Ван Кенобі. Подивишись на тренування новачків – він був здивований нашими з Теллон-ом успіхами. Після закінченя тренування, він все ж таки резикнув відвести нас до іншої академії джедаїв, яка знаходилась на Явіні 4. Точніше не до академії а до пещер, які мов зроблені із кристалів сили. Коли ми прийшли, академія виділила нам деталі світового меча. Обі-Ван розповів нам про цей ритуал. Це ритуал створення власного світлового меча. Він був невід'ємною частиною тренування джедая і включав не лише технологічне уміння, але і гармонію з силою. Не пройшло й 2 годин як ми почали медитувати, щоб ввійти у зв*язок з Силою. Пройшло 3 години, і Обі-Ван почав відчувати якесь збільшеня концентрації сили у цьому місці. Через 5 хвилин наді мною почало зростати якесь силове поле, а потім пещера почала руйнуватись. На нас почав падати великий кристалл. У той момент Теллон зреагував, дивлячись смерті у очі, відштовкунув мене до Обі-Ван-а Кенобі, але нажаль не він не Обі-Ван нічого не могли зробити. Теллон пожертував собою заради мене. Мене охопила горечь та, одночасно, злість на себе. Але Обі-Ван дав мені зрозуміти що в цьому я не винен. Після того випадку я прилетів на Корусант, у академію джедаїв, де і почав медитувати кожен день, щоб заспокоїтись та покращити контроль над емоціями та своєю силою.
Пройшов один рік , і все ж таки зібрався з думками, щоб поступити у Орден джедаїв
Причини на вступ:
-Клан стабільний, стійкий до змін на UAG-зі
-Хочу приймати участь у конкурсах, а також у клан. од.
-Знайти друзів з якими я буду піддержувати баланс всесвіту
Іноді зможу допомагати кредитами,купувати голокрони.Допомагати своею активністю та учястю у конкурсах та од які підвищять репутацію клану.
Основна зброя - сінгл
Якщо поступлю почну тренеруватися та дечиму вчитись, щоб потім почати вчити інших новачків! Або ж наберуся досвіду у фільтрувані новачків, а потім сам почну фільтрувати людей які йдуть у клан.