Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Just Men
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Приймальня Ордену
Just Man
Я ознайомився з Правилами Поведінки на Ігрових Серверах, Правилами для кланів, Конституцією Республіки та Кодексом Ордена Джедаїв.

Рольові дані:
Ім'я: Just Men
Раса: Людина
Місце народження: Набу
Вік: 20

Реальні дані:
Ім'я: Костянтин
Вік: 14
Раса: Людина
Місце проживання: Хмельницький
Причини вступу:

-Приймати участь в битвах ОД, а також у різних конкурсах.
-Хочу знайти хороших друзів.
-Мені подобається, що цей клан стабільний.
-Сама більша моя мрія стати Джедаєм!
Історія:

Я народився на планеті Набу. Мій батько був воїном Республіки, а мама працювала вчителькою. Но одного разу на планету Набу напали воїни з Імперії і полчали грабити людей. Мій тато прилетів з Республіканцями захищати несчасних людей. Я цей день запамятав на все життя. Імперія нікого не жаліла і продовжувала своє. В той день загинув мій батько. Мені розповів один дядько воїн Республіки на прізвисько: Big Hamster. Він був найкращим другом мого батька. Мені було в той час всього 8 років. А я запамятав всю ту біль, яку пережили мирні люди. Того дня після того, як батьковий друг сказав, що батько помер. Я був дуже злий і хотів викрасти в нього бластера і всіх імперійців розстріляти за батька. Но Big Hamster якоюсь дивовижною силою знав це все на перед і сказав:"Ти нічого не зробиш Імперії. Я заню, що ти зараз відчуваєш, але батька не вернеш". І після цих слів він закрив чехол там де був бластер. Но я не здавався і чудом попав на Імперський корабель. В мене тоді злість попала і я хотів взнати, що Імперія шукає на нашій планеті. Після того, як я вступив на корабель, я побачив якусь дивовижну схему. І після цього я більше нічого не помню. Тільки помню, як я прокинувся в тюрмі. Вони хотіли, щоб я розказав про цю схему, а потім вбити. Але я помню, що батько показував мені цю схему і казав мені:" Якщо прийдуть з Імперії то ніколи вони не повині здогадатися про цю схему". І тихенько промовив:" Це схема лазерного меча. Його створив Джедай, але він був особливий. Не такий, як у всіх Джедаїв. Тим мечом можна було вирубити людину на пару годин, але не вбити". Після цих слів я все зрозумів. Що Імперія захотіла собі такого лазерного меча, щоб людей засадити по тюрмам і примушувати стати на боці Імперії. Тоді мені треба було тікати з тюрми. Я виліз через вінтеляційну трубу і побіг до корабля. Там я замітив, як воїни Республіки прилетіли на планету. Я зустрів там Big Hamsterа, і запитав:"Що ви тут робите?" Він відповів:"Ми приїхали за людьми, яких забрали воїни Імперії". Він мене взяв посадив в корабель і сказав:"Зачекай!". Їм вдалось врятувати 10 людей і ми полетіли на планету Набу. Big Hamster відвів мене до мами і я так зрадів, що мама жива. Я мамі розповів все, що зі мною трапилось. Мама теж мені розповіла, як вона цілих 5 років сумувала за мною і думала, що я і батько помер. Я їй сказав:" Що батька вже ніяк не вернути і я, як батько піду в Республіку". Мама сказала:"Що я не хочу, ще тебе втратити, але ти вже виріс і це тобі врішувати". Після того я попросив Big Hamsterа, щоб він привів мене в Орден. Він сказав:" Підрости тобі треба". Але я його вговорив. Коли мене привезли в академію Джедаїв я подружився з Obi-Wanом Kenoby. Головний Джедай BlackHawk сказав мені:"Имхо рано тебе в Орден. Приходи когда подростеш". І я після цих слів полетів на свою рідну планету. Вивчав лазерний меч, ще дядько навчив навиків світлої сили. Пішов мені вже двадцятий, і от я перед Вами...
Elroy
Приветствую Just Men. Big Hamster ведь в RA... Хорошо, Что для тебя Республика? Что для тебя Орден? Готов ли ты уничтожать врагов Республики словом и силой, даже если погибнет много невинных людей?
Just Man
Республіка для мене велика сім'я яка творить добро. Орден для мене миротворча організація, основна задача якого є збереження миру і спокою в Галактиці. Джедаї не повині вбивати ворогів вони повині дати ворогам шанс виправитися, ну якщо вороги не здаються то потрбно знищити, щоб не гинуло багато невинних людей. До цього я готовий.
Elroy
Обоснованных слов... Мало слов... Ты читал кодекс? Джедаи убивают... Это нужно принять. Но ради каких целей?Хотя Джедай уважает любые формы жизни. А если убийство врага - перечит кодексу, хотя он забрал много жизней.Как поступить?
Just Man
Так, я читав Кодекс. Джедаї вбивають коли йде боротьба не на життя, а на смерть. Джедай може вбити, щоб завершити свою місію. Але такі вчинки не вітаються, тому що вони посилюють темну сторону. Але якщо джедай рятував чуже життя чи діяв за велінням Сили, то світла сторона посилюється в рівній мірі.
Якщо ворог забрав багато життів, то його джедай повинен знищити.
Elroy
Ладно, со временем ты поймёшь. То, что перейти на темную сторону, если потерять контроль над собой легко, а возможно ли перейти на светлую?
Just Man
Я вважаю, що з темної сили перейти на світлу можливо. Для цього потрібно: подолати агресивність, бути чесним, подолати упертість, подолати самовпевненість, творити добро.
Impir
Привет Just Men,мне понравился один пункт в причине вступления к нам орден про ОД.ОД ты и так играть можешь.
Еще ты пишишь про стабильность,чем наш орден стабилен?
Elroy
Я всё перечитал(твою заявку), пришел к выводу: Возможно ты поспешил с подачей заявки в орден? Мне потребовалось три года, чтобы понять, хочу ли я в Республику и нужен ли я ей =) Послежу за заявкой.
Just Man
Привіт Impir. Орден на протязі років не змінювався, залишалися звання ну були деякі оновлення. А інші клани то появляються, то зникають поступово. Республика - самий стабільний клан.
Impir
Как это не каких изменений.В начале в Республике существовал только Орден Джедаев и через пару лет появилась Армия Республики.Согласен с Елроем,может ты поспешил с подачай заявки в Орден Джедаев.Но докажи мне,что я не прав.
Kreont
Just Men, приветствую. Какой еще клан на Юаге можно назвать стабильным, даже более стабильным чем Респубилка, в некотором плане?
Just Man
Impir
А хіба Армія Республіки - це изменение? Я думав, що це оновлення. Чи це не так?

Kreont
Я думаю, що ще можна назвати стабільним кланом: Mandalorians і Імперію. Може я помиляюся.
Kreont
Ты ошибаешься, подумай еще.
Impir
Не ты задаешь тут вопросы,а я.
Делай квэст выше от меня.
Just Man
Ну я думаю, що це: Order of Anfor, Sunrise Order і Immortal Legion.
Stinson
Джедай не кидается словами на право и на лево. Ты просто угадываешь ответы на вопросы, аля "а вдруг", сухо и не правильно ответил почти на все вопросы, да и рано тебе еще тут находиться.
Против, набирайся опыта и пробуй где-то через два месяца поступить.

А и я считаю что стабильный в некотором плане это Анфор.
Kreont
Да, правильно-Анфор. Но твои ответы выглядят как угадывания, Стинсон правильно заметил.

В чем принципиальные различия Империи и Республики по ЗВ?
Just Man
1. Імперія хоче захватити всю Галактику, а Республіка - захищає.
2. Щонайпершим і найважливішим джерелом сили для ситха є власні емоції, а у Республіці найважливішим джерелом сили - спокій.
3. Імперія походить від Джедаїв, які перейшли на темний бік сили. Вони були вигнанцями і захотіли помститись Республіці. Від того часу Республіка ворогує з Імперією.
Kreont
При чем тут ситхи и джедаи? Республика и Империя только из этих двух организаций состоят?
Just Man
Ні. В Республіці крім Джедаїв - є воїни. А в Імперії я думаю тільки Сітхи.
Gothmog
Just Men, прости, но я думаю, тебе рано в Орден. _a2.gif

Против.
Kreont
Just Men, прости, но я думаю, тебе рано в Орден.

Против.
Black Hawk
(Just Men @ 28.5.2011, 16:50) *

Орден на протязі років не змінювався, залишалися звання ну були деякі оновлення. А інші клани то появляються, то зникають поступово. Республика - самий стабільний клан.

И в чем же её стабильность? Лишь в том, что за пять лет ни разу не удалялся? Что вообще означает стабильность для клана?
Haydamaka
Джедай може вбити, щоб завершити свою місію

Я можу як приклад навести купу різних місій, завершення яких ніяк не може стати підставою для вбивства
Але такі вчинки не вітаються, тому що вони посилюють темну сторону

Знову ж таки, залежно від ситуації зовсім не обов"язково
Але якщо джедай рятував чуже життя чи діяв за велінням Сили, то світла сторона посилюється в рівній мірі

Світлий бік сили (аналогічно як і темний) - це не рисочки в профілі, які можна прокачати.

Власне, я готовий проголосувати зараз, але хочу почути твою відповідь на питання БХ.
Just Man
Я думав, що клан стабільний тоді, коли він не видалявся. Но я був не правий. Стабільний клан - це коли в клані нічого не змінюється, від дати створення. Я вже розумію, що за такі відповіді ніхто не проголосує ЗА. Будь-ласка скиньте ссилку, щоб я все прочитав про клани інформацію, про Республіку. Кодекс я читав, але так і все не знаю про Республіку. Як вона була створена? Підскажіть де найти, щоб я прочитав і на наступний раз був готовий поступити. Всім дякую!!!
Elroy
Тю, а ты бы проявил смекалку... Есть гугл,есть вукипедия. Там огромный объем информации. Дерзай,удачи
Black Hawk
Я так думаю, он имел ввиду не Республику из ЗВ, а Республику из НГ =)
Elroy
Я думаю знание Республики из ЗВ, ну и не только Республики, пойдет только на пользу_a1.gif А так, общение с людьми, форум, все там есть),главное терпение и смекалка.
Haydamaka
Короче, в цій заявці і так все зрозуміло. Відмовлено
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.