Я ознайомився з Правилами Поведінки на Ігрових Серверах, Правилами для кланів, Конституцією Республіки і Кодексом Ордену Джедаев
Ім'я: Exelent. Людина: 30 років. В Республіці 2 роки і 2 місяці)
Народився я на планеті Татуїн. Планета ні чим не особлива, тільки одним: половина планети це оазис а інша половина пустеля. Батьки були воїнами. І я змалечку хотів стати джедаєм. А коли я підріс то вирішив піти на зустріч своєї мрії. За період моїх блукань по різних планетах, я зустрічав джедаїв. Я навіть потоваришував з декількома із них. Але на той час я був ще не гідним навіть подумати про вступ до Республіки. І від тоді я почав з великою наполегливістю тренуватися. Але нещодавно мені знову запропонували щоб я вступити в ряди республіканців, і на цей раз вважаю що я вже можу з гідністю спробувати вступити до вас. І захищати всесвіт і його жителів, разом з товаришами по зброї. Після цього я вступив в Армію і пробув там 1 рік, дослужився до звання сержанта. Я служив віддано, але з часом стали з'являтися бажання піти по своїй мрії в Орден. Але я відчував відповідальність в тому що кину Армії в її скрутні часи. І залишався, але все частіше зустрічаючи Джедаїв з мини обговорювали різні питання інколи вони мене запрошували. Але обов'язок тримав мене. І тільки через рік я зважився подати заявку до вас коли зрозумів що я вже не потрібний в Армії. В мене було досить часу щоб обдумати своє рішення для вступу до вас. Я хочу і надалі захищати Республіку і її жителів але вже в Ордені. Пробувши в Ордені приблизно 6-7 місяців, мені довелося вийти зі складу, через те що не мав Віп-галоктрона. Мені було тяжко залигати своїх друзів і товаришів по зброї та однодумців. Але навіть коли я вийшов зі складу я не зрадив Республіці. На той час я став потрібен армії знову, але мене вже не захоплювала служба в армії. Мене тягло до друзів Джедаїв. І ось коли все нормалізувалося в Республіці та в Реальному житті, я хочу повернутися До вас Товариші, щоб знову пліч-о-пліч нести мир.