Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Just Men
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Приймальня Ордену
Just Man
Я ознайомився з Правилами Поведінки на Ігрових Серверах, Правилами для кланів, Конституцією Республіки та Кодексом Ордена Джедаїв.

Рольові дані:
Ім'я: Just Men
Раса: Людина
Місце народження: Набу
Вік: 20

Реальні дані:
Ім'я: Костянтин
Вік: 14
Раса: Людина
Місце проживання: Хмельницький
Причини вступу:

-Рольова гра розвинута
-Хочу бути Джедаєм, захищати Галактику.
-Знайти хороших друзів.
-Приймати участь в битвах ОД, а також у різних конкурсах.
-А саме головне, що цей клан стабільний.

Історія:

Я народився на планеті Набу в сім'ї торговців. Мама і батько з ранку до вечора торгували. Зарплата в них була маленька, але ми виживали. Йшли роки за роками і мені виповнилося 12 років. Одного разу після тяжкого робочого дня, мій батько вертався додому і я замітив, що він щось приховує. Я його запитав: "Що трапилось?", а він нічого мені не відповів. В нього був такий вигляд, ніби його заставили щось погане зробити. Вранці я побачив, як батько збирався на роботу, та щоб він мене не замітив, я тихенько йшов за ним. Батько зустрів людину з Імперії і сказав: "Я цього не зроблю!". Пізніше я почув вистріл з бластера, після якого мій тато впав на землю. Я кинувся наздогін за тим чоловіком та не встиг, він сів в корабель і полетів. Я венувся і привів батька до хатини й покликав маму. Вона татові перебінтувала рану та давала ліки. Через 2 дня я почув, як тато покликав мене. Я підійшов і він сказав мені: "Синку! Захищай маму й коли ти виростеш обовязково піди в Республіку. Я хотів бути Джедаєм і захищати Галактику, але це не здіснилося, хоча я мріяв всі ці роки. Тепер це тобі вирішувати чи бути торговцем, чи захищати Галактику". І після цих слів він загинув. Тепер коли я виріс, зрозумів батькові слова. І хочу захищати Галактику, щоб було тільки добро і ніяка темна сила його не зруйнувала. Тепер я перед вами і хочу поступити в Орден Джедаїв.
Haydamaka
(Just Men @ 11.5.2011, 19:23) *
-Рольова гра розвинута

Що саме ти розумієш під поняттям "рольова гра"?
Gothmog
Если хочешь получить мою поддержку, пойди и убей 5 нейтралов. Желательно, безоружных. ninja.gif

Принеси скрины.
Daiver
(Just Men @ 11.5.2011, 19:23) *

-Рольова гра розвинута

Где? В чем и как она развита (какая тема в Республике отвечает за ролевую игру)?
Just Man
(Haydamaka @ 11.5.2011, 21:39) *

Що саме ти розумієш під поняттям "рольова гра"?

Я розумію гру в якій учасники приймають певні ролі та колективно створюють історію або слідують вже існуючій, у видуманих ситуаціях діючи відповідно до своїх ролей.

(Daiver @ 11.5.2011, 22:44) *

Где? В чем и как она развита (какая тема в Республике отвечает за ролевую игру)?

Деякі учасники клану Республіки виконують певні ролі. Наприклад: Як по фільму Star Wars, Обіван має вчити свого учня Енекіна. Я грав на деяких серверах і спостерігав за цим, мені сподобалось.
Daiver
Ответ не полный. А какую роль хочешь исполнить ты?
Nemessisx
Приветствую.
Представь такую ситуацию:
По заданию Ордена, ты задержал Ситха, у кого находится большая сумма Cuag(кредитов), которую он украл у Ордена(Орден же хотел выделить эти деньги на помощь нуждающимся).Так же у тебя болен брат и тебе срочно нужны кредиты для его лечения, если срочно не доставишь ему кредитов, он умрет.Ситх тебе говорит:
Присоединяйся к нам и я открою сейф, мы поделим эту сумму пополам, я знаю, у тебя болен брат, тебе как раз хватит денег, что бы его вылечить
у тебя есть 3 варианта действий:
1. Согласится, взять деньги, спасти брата.
2. Не согласится( ситх тебе не говорит код) ты доставляешь его в Орден.
3. Ты соглашаешься с ситхом, берешь деньги, едешь с больницу, сообщаешь по коммуникатору с больницы о случившемся Ордену, выходишь с больницы и тебя убивает этот же ситх, который подслушал разговор.
Выбор за тобой)
Just Man
(Daiver @ 12.5.2011, 9:10) *

Ответ не полный. А какую роль хочешь исполнить ты?

Я хочу виконати роль Енекіна, тільки не піддаватися темним силам, як це зробив Енекін в 3 частині фільму.

(Nemessisx @ 12.5.2011, 11:57) *

у тебя есть 3 варианта действий:

Я вибираю 2.
Black Hawk
Немного удивлён ответом. Как это выполнить роль Энакина. Можешь объяснить более детально?
Just Man
(Gothmog @ 11.5.2011, 21:55) *

Если хочешь получить мою поддержку, пойди и убей 5 нейтралов. Желательно, безоружных. ninja.gif

Принеси скрины.

(BlackHawk @ 12.5.2011, 15:14) *

Немного удивлён ответом. Как это выполнить роль Энакина. Можешь объяснить более детально?

Я мав на увазі бути схожим на Енекіна, яким він був на початку фільму Star Wars. Щоб в мене був вчитель, який вчив мене володіти мечем і світлою силою. І ми з учителем ходили захищати Галактику від темної сили. Ну все як в фільмі. Тільки не потрібно повторювати 3 частину, там де Енекін став Дарт Вейдером.
Gothmog
Just Men, ты так рвёшься защищать всю Галактику, хотя даже не смог спасти пятерых безоружных парней от себя самого _a2.gif . Ты даже не спросил, зачем мне это нужно, не спросил, кто они. А вдруг я хочу твоими руками совершить саботаж? Вдруг я предатель? Тебе так важна моя поддержка? Но я даже не в Совете Джедаев, мой голос ничего не решил бы. Квест был провокационным и результат меня опечалил _a2.gif .
Just Man
(Gothmog @ 12.5.2011, 16:11) *

Just Men, ты так рвёшься защищать всю Галактику, хотя даже не смог спасти пятерых безоружных парней от себя самого _a2.gif . Ты даже не спросил, зачем мне это нужно, не спросил, кто они. А вдруг я хочу твоими руками совершить саботаж? Вдруг я предатель? Тебе так важна моя поддержка? Но я даже не в Совете Джедаев, мой голос ничего не решил бы. Квест был провокационным и результат меня опечалил _a2.gif .

Я читав правила. Там було написано, що потрібно виконувати завдання, які придумують учасники клану. Та ще ці хлопці були з лазерними мечами й змагалися зі мною . Якщо хочеш побачити, що я не зрадник, прикажи мені зробити щось хороше для Республіки, а не заставляй вбивати нейтралів. Якщо ви вважаєте що я не прав, напишіть в чому, я виправлюсь.
Black Hawk
Понятно. Но такой путь прошли многие из нас. И я сомневаюсь, что кто-то из них проводил аналогию с Энакином. Возможно в каких-либо поступках, реакциях на те или иные события, но явно не с системой учитель-ученик. Именно это меня удивило.
Хорошо, допустим. Почему тогда не Квай Гон - Оби Ван ? Ведь также учитель-ученик. Сражались и поступали как подобает джедаям.
Kreont
Приветствую, кандидат. В своей истории ты написал, что хочешь, что бы в галактике было только добро. Как ты думаешь, если было бы только добро, была бы потребность в Ордене?
Gothmog
Just Men, а тебя никто и не заставлял их убивать - у тебя был выбор blink.gif . У тебя конечная цель попасть в Орден Джедаев или понравиться мне? Мой квест в корне противоречил идеологии Ордена и ты имел полное право его не выполнить. Или, как минимум, уточнить детали или даже спросить совета у других джедаев. Просто в будущем будь немного дальновиднее, ведь Орден Джедаев как раз и отличается от многих кланов тем, что это не просто кучка рубак - мы здесь связаны идеей _a1.gif .
Just Man
(BlackHawk @ 12.5.2011, 17:18) *

Понятно. Но такой путь прошли многие из нас. И я сомневаюсь, что кто-то из них проводил аналогию с Энакином. Возможно в каких-либо поступках, реакциях на те или иные события, но явно не с системой учитель-ученик. Именно это меня удивило.
Хорошо, допустим. Почему тогда не Квай Гон - Оби Ван ? Ведь также учитель-ученик. Сражались и поступали как подобает джедаям.

Просто в фільмі не показували як Квай Гон вчив Обі Вана, тому я вибрав Енекіна, можливо я помилився. Але Квай Гон був Обі Вану хорошим вчителем, тільки жалко, що загинув в першій частині фільму.

(Kreont @ 12.5.2011, 17:22) *

Приветствую, кандидат. В своей истории ты написал, что хочешь, что бы в галактике было только добро. Как ты думаешь, если было бы только добро, была бы потребность в Ордене?

Я думаю, якби було тільки добро, то не було б необхідністі створювати Орден. А так нас зло переслідує день за днем і Галактиці потрібні Джедаї, щоб зло знижчувати.

(Gothmog @ 12.5.2011, 17:26) *

Just Men, а тебя никто и не заставлял их убивать - у тебя был выбор blink.gif . У тебя конечная цель попасть в Орден Джедаев или понравиться мне? Мой квест в корне противоречил идеологии Ордена и ты имел полное право его не выполнить. Или, как минимум, уточнить детали или даже спросить совета у других джедаев. Просто в будущем будь немного дальновиднее, ведь Орден Джедаев как раз и отличается от многих кланов тем, что это не просто кучка рубак - мы здесь связаны идеей _a1.gif .

Дякую! В майбутньому буду уважнішим.
Kreont
А как ты считаешь, возможно ли победить зло в целом?
Just Man
(Kreont @ 12.5.2011, 17:49) *

А как ты считаешь, возможно ли победить зло в целом?

Я вважаю, що зло не можна перемогти в цілому, всеодно хтось знайдеться, який буде творити зло. Але ми повинні боротися зі злом.
Black Hawk
(Just Men @ 12.5.2011, 17:45) *

Я думаю, якби було тільки добро, то не було б необхідністі створювати Орден. А так нас зло переслідує день за днем і Галактиці потрібні Джедаї, щоб зло знижчувати.

А, так основная задача Ордена - уничтожать зло, преследующего всех по Галактике (как призрак коммунизма по Европе)? Для чего еще нужен Орден?
Laks
Как ты думаешь, может ли, или имеет ли вообще право, Джедай не придерживаться Кодекса?..

Нарушил бы ты правила Кодекса, если бы от этого зависели чьи-то жизни или важная информация?
Just Man
(BlackHawk @ 12.5.2011, 17:58) *

А, так основная задача Ордена - уничтожать зло, преследующего всех по Галактике (как призрак коммунизма по Европе)? Для чего еще нужен Орден?

Я думаю, що Орден потрібен, щоб знищувати зло по всій Галактиці. І ще допомагати ставати людям Джедаями, які хочуть боротися зі злом.

(Laks @ 12.5.2011, 18:01) *

Как ты думаешь, может ли, или имеет ли вообще право, Джедай не придерживаться Кодекса?..

Нарушил бы ты правила Кодекса, если бы от этого зависели чьи-то жизни или важная информация?

Я вважаю, що Джедай не може не дотримуватися Кодекса, а якщо не дотримується то не Джедай. Я б не порушив правила Кодекса ні при яких обставинах.
Kreont
Я думаю, що Орден потрібен, щоб знищувати зло по всій Галактиці. І ще допомагати ставати людям Джедаями, які хочуть боротися зі злом.

Но ведь далеко не все могут стать джедаями. Что тогда делать тем, кто хочет бороться со злом, но по каким либо причинам не смог попасть в Орден?
Nemessisx
в Приёмную зашел зашел встревоженный Nemessisx.
Сдерживая себя, промолвил:
Что??!!! Ты убил пятерых безоружных людей??!!!! Которые не причинили тебе вреда??!!! Да и мой квест был на самопожертвование, ты все сделал верно, но брат твой погиб...
Прости, но тебе не место в Ордене... Энакин тоже пытался остановить Магистра Мейс-Винду, который хотел совершить самосуд над Дарт Сидиусом, якобы это не за кодексом, не за правилами и что с этого вышло???Великая чиста джедаев...
Против, рано тебе еще в Орден, буду следить за заявкой, но пока что тебе рано...
Just Man
(Kreont @ 12.5.2011, 18:22) *

Но ведь далеко не все могут стать джедаями. Что тогда делать тем, кто хочет бороться со злом, но по каким либо причинам не смог попасть в Орден?

Той хто не потрапив в Орден не повинен втрачати надію та повинен продовжувати боротися зі злом. Може все таки колись попаде в Орден.
Kreont
А если человек не чувствует Силу? Какие организации (из мира ЗВ) ты знаешь, которые борятся со злом, но участники этих организаций не имеют связи с Силой?
Haydamaka
(Just Men @ 12.5.2011, 18:18) *
Я б не порушив правила Кодекса ні при яких обставинах.

А як тобі ця обставина? :
(Just Men @ 12.5.2011, 16:36) *
В правилах було написано, що потрібно виконувати завдання, які придумують учасники клану

І ти правила Кодексу таки порушив. Звісно, ти ще не джедай, але ти прагнеш ним стати.
Взагалі твої відповіді виказують твою неготовність бути джедаєм та "захищати Галактику"
Я проти
-Nikkolai
Що ти найбільше ціниш в людях?
Laks
Кандидат явно не подрос ещё до Ордена, советую освоится на портале и уже потом решать, куда идти. Ответами не очень доволен. Не поддерживаю.
Just Man
Дякую всім хто голосував. Якщо так вважає більшість кандидатів, тоді я погоджуюсь, що мені потрібно освоїтись на порталі і відповідати на питання зрозуміло.
Black Hawk
Имхо рано тебе в Орден. И дело не в том, сколько ты находишься на Портале. Новичкам мы также даём шанс, но лишь при условии, что он - готов к этому. Не стоит забывать - это всего лишь игра, и слишком серьёзно относиться к ней нельзя - как кандитам, так и нам. Подумай, действительно ли ты сюда хочешь - если единственаня причина - видел фильм, понравилось, хочу быть джедаем - то увы, этого не достаточно. Мы лишь частично отыгрываем роль Респубилки/Ордена и я повторюсь - это всего лишь игра.
На данный момент - я против, а это означает, что заявка отклоняется, так как двое Магистров Совета Ордена из четырёх активных так проголосовали.
Подумай, присмотрись - и если твоё мнение не изменитсья, и ты захочешь вновь попробовать вступить к нам - будем рады твоей заявке. Подашь её когда и если будешь считать, что ты готов.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.