-Nikkolai
7.5.2011, 21:32
Я ознакомился с правилами Поведения на игровых серверах, правилами для кланов, Конституцией Республики и Кодексом Ордена Джедаев.
Им'я: Nikkolai
Раса: Людина
Місце народження: Набу
Вік: 19
Я звичайна людина , яка отримала почесне звання Громадянина Республіки, який хоче пізнати всі аспекти світлої сторони сили. В минулий раз я сказав, що піднаберусь досвіду і повернусь... Ось як і обіцяв
Haydamaka
8.5.2011, 12:11
Чого саме із досвіду ти піднабрався?)
-Nikkolai
8.5.2011, 12:21
Привіт Гайдамака

Для початку, я навчився краще володіти сабером. А також використанню своїх бойових навичок в командній грі. Потім навчився признавати свої помилки, та посміятися з себе ( Для мене, це неначе перемога, бо жити стало простіше). Раніше саме це, викликало в мене деяку агресію. Я закрив свою минулу заявку, саме через свою легку неурівноваженість

Ти сам мені порадив бути спокійнішим, але я не міг зрозуміти причини своєї стурбованості. І ось я її знайшов
Haydamaka
8.5.2011, 12:23
За
Доволі ініціативний гравець, як боєць дуже непоганий. В Ордені, гадаю, знайдеш своє місце)
ЗА Очень хороший и достойный человек )
Здрвавствуй, Николай. У меня появилась информация, что на планете Явин IV собрался небольшой отряд Империи. Твоё задание: разузнать, их задание и, при возможности, убрать их командира.
Nemessisx
9.5.2011, 10:39
За , очень хороший человек, хорошо владеет сабером, не нарушает кодекс, думаю тут и квестов не нужно, надеюсь увижу тебя скоро в храме.
Я голосую ЗА. Був дуже задоволений твоєю допомогою у ОБ проти Імперії, ти гарно і гідно себе проявив)
Black Hawk
10.5.2011, 16:54
К сожалению как с игроком с тобой встречаться не приходилось, но до меня дошли весьма позитивные отклики о тебе. Ты смог показать Магистрам, что ты достоин места в Ордене - этого более, чем достаточно. ЗА.
Haydamaka
10.5.2011, 17:29
Вітаю, прийнятий)