Йшовши по вулиці(не пам*ятаю по якій), я шукав роботу щоб оплатити свою квартиру, і я побачив велику голограму на якій були зображені платні завдання.Саме складніше було - знайти голокрон який лежав на руїнах.Узявши з собою декілька бакт та припаси,я вирушив у подорож до руїн.Прийшовши туди я побачив джидая.Промайнуло в голові: мабуть теж прийшов виконати це завдання.Замислевшись я не звернув увагу, що він мені каже:
- "Спробуй відкрити голокрон", - протянувши Khadgar-у голокрон сказав незнаьомець.
Тількі но я взяв у руки голокрон - він відкрився та показав усю інформацію об джедаєх: кодекс джедаїв, схема лазерного меча, для чого потрібні джедаї, приьоми.....Цю важливу інформацію я залишив при собі: хотів навчитися премудростям джедаїв.Найскладнішим було - зрозуміти кодекс джедаїв, але я його зрозумів.Пройшло декілька місяців.Прийшовши провірити почту, я побачив пісьмо з міткою Республіки - відкривши його я побачив запрошеня до Ордену Джедаїв.І ось я стою пред комісією, щоб стати Джедаєм
Причини на вступ:
-Клан стабільний, стійкий до змін на UAG-зі
-Розвинута рольова гра
-Хочу приймати участь у конкурсах, а також у клан. од.
-Знайти друзів з якими я буду піддержувати баланс всесвіту

Іноді зможу допомагати кредитами,купувати голокрони.Допомагати своею активністю та учястю у конкурсах та од які підвищять репутацію клану.
Основна зброя - сінгл - світовий меч який я змастрував за голокроном