Obi-Wan Kenoby
30.4.2011, 22:06
Obi-Wan Kenoby увійшов в Приймальний хол Джедаїв та вставив голокрон у зчитувальний апарат.
Я ознакомился с Правилами Поведения на Игровых Серверах, Правилами для кланов, Конституцией Республики и кодексом Джедаев
Ігрове ім'я- Obi-Wan Kenoby
Вік ігрового персонажа - 26 Років
Раса - Людина
Мої батьки віддали мене на Корускант, для того, щоб стати джедаєм. Мій транспортний корабель зазнав аварії , трохи не долетівши до храму Джедаїв. Я був тяжко поранений, лежав декілька місяців у безпритомному стані. Коли я одужав, я почав свою підготовку за знайденим голокроном Джедаів, де були розкриті основні стилі битви, етичні норми, та, о! Найголовніше - Кодекс Джедаїв. Я почав навчання, і тому я тут, стою перед вами ,маючи наснагу стати справжнім Джедаєм
Зареєстрований - 29.1.2011
Чем Вы занимались в Нашей Галактике, в каких кланах были, какие должности занимали, какую работу выполняли -
Спочатку був громадянином Республіки, захищав іі честь
Потім я став Республіканським Командос, входив до отряду Омега
Зараз я стою у Приймальній та чекаю на відповіді
Риси Характеру -
Позитивні - Спокійний та рішучий
Негативні - іноді буваю неадекватним та трохи дивним
Основна зброя - Сінгл сабер синього кольору, який я змайстрував за тим самим Голокроном
Володіння - нижче середнього, але я вже розширив свої пізнання. Сподіваюся на те, що у Ордені мене зможуть навчити бути самовідданим та впевненим у своїх силах,вміти пробачати та захищати, володіти Сабером та Словом.
Дякую за увагу.
Скажи, как командир твоего сквада отнёсся к тому, что ты хочешь покинуть Армию и стать джедаем? Поддержал ли он это решение?
Obi-Wan Kenoby
30.4.2011, 22:50
Я йому подзвонив, і він сказав, що відпускає мене і розуміє моє рішення.
Здравствуй, Оби.
Мне хочется проверить, как хорошо ты добываеш информацию. Твоё задание следующие: добудь информацию про орден Анфор. Желательно более обширную.
Obi-Wan Kenoby
1.5.2011, 11:04
Orden of Anfor
Первый оффициальный клан, который был создан в то время, когда появилось разрешение на создавание кланов кроме Империи , Республики и StarGroup.
Клан ни разу не распадался и не имел подкланов, равно как и не был подкланом
Клан долгое время был лидером в рейтинге кланов
Звания практически никогда не менялись
Странно то, что у них есть магистры и Мессия, которые могут из-за личных претензий к игроку сказать Нет, и заявка будет отторгнута... Это не демократия, как по мне. В Республике, например, нету понятия голос важнее или наооборот.
Пока все, если этого не достаточно, я отправлюсь за информацией в другие концы Галактики.
Достаточно. Но все же я хочу, что бы ты написал мне всех игроков, которые, когда то были магистрами Анфора.
Obi-Wan Kenoby
1.5.2011, 21:29
Abbice
Sandman
Cheshir
Поки все, що я зміг добути у контрабандистів на Корусканті. Якщо треба, можу злітати на Татуїн та попитати там)
Слетай на Татуин и узнай имена еще троих магистров.
Obi-Wan Kenoby
2.5.2011, 9:22
Jet
Sparrow
Spellman
На Татуїні було декілька контрабандистів , та вони всі дали мені одну і ту ж інформацію. Сподіваюсь, що вона правдива, адже в мене не було часу ії перевіряти.
Молодец, информация, которая была роздобыта, правильная. Я думаю с тебя выйдет джедай, по этому мой голос ЗА.
Haydamaka
2.5.2011, 10:32
(Obi-Wan Kenoby @ 1.5.2011, 12:04)

Анфор ни разу не распадался и не имел подкланов, равно как и не был подкланом
Є ще один клан, який може цим похвалитись. Який? І як гадаєш, за рахунок чого це було досягнуто?
І ще запитання: чому навчився в Армії?
в армии тебе наверняка представлялась возможность вылетать на боевые задания. Джедаи тоже частенько выполняют разные миссии. Вот одна из тех, которую еще не разобрали:
Говорят, что в руинах на Миджето осталось Республиканское знамя. Нужно проверить эту информацию, и если оно там есть, доставить его на Корускант.
КТФ сервер
На датападі Obi-Wan'a з'явилося повідомлення:
Відправляйся на Коррібан, здобуть там 3 кристали і повертайся з ними до мене. Будь обережним, там можуть ошиватися ситхи, не дай їм себе піймати.
Obi-Wan Kenoby
2.5.2011, 14:20
To Haydamaka
Кхем...Поки що не маю такої інформаціі, але можу допустити, що це був SG
Знайшов доп інформацію, що SG мав підкланом SW.
Up!
З кланів, що зараз є на порталі, я можу висунути такі твердження. Це або Demons або Monolith. Також, рідна Республіка. У інших кланів є підклани, а BS та SO були колись підкланами ( чи я помиляюсь?)
Якщо ні, а я недовго на порталі, то пробачте, а інформацію буду знаходити в своїх інформаторів.
Певно, навчився я командному духу, адже ми з керіником Омега скваду дуже часто воювали разом, на різних планетах, та завжди допомагали один одному. Також, я навчився розуміти інших, спираючись на те, що за люди сидять перед компьютером, а не в якому вони клані, як грають, та яку посаду займають. Хоч це й дивно звучить, та деякі гравці з підклану SW є адекватними та спроможними до чатування (дружнього). І, понад усе, я почав цінувати чесність, хоч і іноді порушуючи свої принципи. Наприклад, я раніше не поважав супротивників, бігаючи по серверу ( а особливо на дуельному) і не приймаючи бій. Тепер, я не бігаю від них, не сварюсь, коли мене вбивають ( теж було, довга історія), а намагаюсь битися чесно. Бувають моменти , коли я поступаю підло, а особливо на ИксДжеди, де я ходжу з вепонами та юзаю їх майже завжди... Та не про це мова.. Але зараз, я захотів випробувати себе, чи я спроможенн вступити до Ордену, та чи адекватний я.
Дякую за те, що прочитали цей монолог)
Інші завдання будуть виконані тоді, коли я все-ж таки доберуся до нормального комп'ютера)
Obi-Wan Kenoby
2.5.2011, 20:04
To Ralf

To Daiver
Так, На міджето дійсно був Республіканський стяг!

Я зміг його захватити,

Та терміново евакуювався на LAAT/i

Завдання виконано!
(Obi-Wan Kenoby @ 2.5.2011, 15:20)

Також, рідна Республіка.
Егеж, це вона. Лише Республіка та Анфор з моменту свого заснування жодного разу не були дереєстровані (в принципі є і ще такі клани, але воні молоді, а мова йшла про старі)
Ну і дай відповідь на другу частину запитання:
як гадаєш, за рахунок чого це було досягнуто?
Коли ти вступав до Республіки, Нікооз поставив запитання:
"Кстати да, как ты относишься к "Дай плюс" и т.д. ?)" Тоді ти відповів:
"Я не бажаю здаватися розумнішим ніж я є, але я не знаю, що це таке.." А що відповів би зараз?
Obi-Wan Kenoby
3.5.2011, 11:52
Досягли цього...Певно через колектив, своєрідну родину, яка хоч і змінювалась, але поважала інших? Ще, можливо, через деяку "ідейність" ( маю на увазі Республіка та Імперія) - клани , які мають бути завжди. Але Імперія, як на мене, як і її керівники, завжди керується принципами, а не ідеями та обдуманими вчинками.
Я люблю плюси, бо їх наявність означає , що мої товарищі цінують та поважають мене, а я на вірному шляху. Але "випрошувати плюси" мені не цікаво ( було одного разу, та й забув про це)
Просто коли мені було потрібно 500 куаг, я не знав що у чат написати
Obi-Wan Kenoby
3.5.2011, 18:38
Попрошу немного поактивнее отвечать)
! |
| Попередження: Заборонено "піднімати" свою тему (тобто посилати своє повідомлення (не відповідь) в створену Вами тему, що залишилася без відповіді) в проміжок менше 24 годин з моменту останньої відповіді в тему. 2 дні р.о |
Терпение и труд, как говорится...

Как для падавана, ты неплох. Надеюсь, из тебя получится хороший джедай -
За
Haydamaka
4.5.2011, 20:22
Володіння сабером ти покращив порівняно із попередніми дуелями, які з тобою грав. Так що в цьому питанні поступ є.
А зараз до головного: терпіння, терпіння і ще раз терпіння - бракує тобі його) Я розумію чудово твій молодий ентузіазм, і не хочу щоб ти його втрачав. Але висновки ти зробити мусиш. Тому є до тебе теоретичне завдання. Коли термін р.о. скінчиться, дай відповідь про значення терпіння для джедая. А також розкажи, як джедаю бути одночасно витриманим і рішучим.
Obi-Wan Kenoby
5.5.2011, 18:58
буду на русском отвечать
Все познается в сравнении. Возьмем ситхов и джедаев. Откуда берут свою силу ситхи? Ненависть, страх, гнев. Они внутри него, и он берет их напрямую. А джедай? Он находится в гармонии с окружающим миром, для джедая нужно спокойствие и концентрация. А их, без терпения, невозможно отделить от тех же самых "темных" характеристик.
Терпение - залог мастерства.
2 вопрос.
Как по мне, джедай не может называться "джедаем", если он не может сдерживать в себе "лихие" порывы. Решительный... Конечно должен быть. Решительным он должен быть только тогда, когда это требуется, так как это не путь джедая. Сдержанный...Это один из видов Терпения, так как джедай постигает мудрость не торопясь, сдерживая свои эмоции и мысли.
Конечно, мастера-джедаи совмещают эти две характеристики без проблем, но начинающим - это не игрушка)
Не сподобається тобі те, що я скажу
Ти все красиво про терпіння написав, але сам цього здається не зрозумів ще.. Я гадаю, що тобі трохи ранувато ще ставати джедаєм.
Коли ти навчишся поєднувати свій юнацький запал із витримкою, я буду тільки за. Але поки що, нажаль, ні. Я проти
Obi-Wan Kenoby
6.5.2011, 13:54
Спасибо за прямоту, я учту это.
Ну а на счет рано или не рано...Тоже спасибо..Я еще посмотрю, что напишут обо мне другие, так как я учусь на своих ошибках, и хочу их прямо увидеть.
А я
ЗА. Колись в минулому я був такий самий запальний, а зараз певно вже старим став
(і лінивим).

Постарайся виправдати довіру)
-Nikkolai
10.5.2011, 21:23
Є декілька питань:
Вмієш просити пробачення? Чи знайома тобі така ситуація : Ти знаєш, що вина на тобі, а пробачення просити не хочеш?
Що для тебе терпіння?
Ціниш ти кохання?
Як ти вважаєш, які наслідки має кохання? Позитивні і негативні аспекти назви будь ласка
Как ты относишься к предательству? Может ли Джедай предать? И предал бы ты кого-нибудь во имя Ордена?
Nemessisx
12.5.2011, 22:19
Приветствую.
Не хочу мучать кандидата
Его тут и без меня замучают , когда то он мне очень помог
ЗАХоть мой голос и мало чего значит, я думаю он будет верным Джедаем, по крайней мере пока он был в Армии, Джедаев он слушался ))))
Ответ получил в ПМ. Вполне им доволен, посему поддерживаю кандидата. Правда. навыки фехтования нужно подтянуть.
Obi-Wan Kenoby
13.5.2011, 17:55
Всем спасибо за поддержку!
To Laks
Как мне сказали - все познается с опытом. Я искренне надеюсь на то, что я смогу играть более адеватно. А пока я буду просто идейным, каковым был всегда)
Жду квестов. Пятница 13 все-таки)
Black Hawk
13.5.2011, 18:32
Склонен дать тебе шанс. За.
Заявка, все же, подает надежды, за.
Obi-Wan Kenoby, вокруг тебя, как я заметил, собралось несколько разногласий. Я надеюсь, ты прислушаешься ко всему, что тебе тут сказали.
Сейчас же ты принят в Орден, так что приветствую и поздравляю