-New man
27.4.2011, 15:21
Моє ім'я "New man" і ось моя історія.
Народився я на планеті Явін 4, ця планета з великими заростями різних рослин. Моє рідне місто було Дженінфрайт, але було воно невелике й ізольоване від іншого світу. Це місто було під владою сепаротистів, ті хто тікали з міста були вбиті. Тому я з батьком були як раби. Але невдовзі до нас прилетіли визволителі галактики, охоронці миру у них було багато назв але я називав їх просто Джедаями.
Коли кількість сепаратистів поменшала почалася війна й моя рідна планета приєдналася до республіки. І одного разу до мене підійшов джедай й сказав:
Подавай заяву до республіки ну я викинув цю дивни траву й пішов подавати заявочку.
1. Сергій
2. 12 років
3. Непогано володію сінглом
4. Їм небагато, та що в армії мене прокормлять хД.
Дякую що приділили свій час)))
Haydamaka
27.4.2011, 20:22

нічого, що ти поцупив аватарку (навіть з емблемою сквада) у Готмога?
(це було риторичне запитання, відповідати не треба, змінити аву - треба)
Уяви, що людина, яка ніколи не чула про джедаїв, просить тебе про них розповіти. Щоб ти їх розповів?
Я б розповів про, початок самих джедаїв і ситхів, ще коли були адепти сили й коли вони розділилися на дві частини тому, що ситхи хотіли заволодіти світом.
Джедаї почали захищати невинних, й слабких, а потім вже про таких відомих як Обі-Ван Кенобі, Йода , Айла Секура, Квай-Гон Джин.
А что отличает Квай-Гон Джинна от других джедаев?
-New man
28.4.2011, 13:51
Я вважаю його героєм республіки, так як він помер за республіку, але він ще навчив такого легендарного майстра джедая як Обі-Ван, а Обі-Ван в свою чергу Люка Скайвокера. Хоча й Обі-ван помер теж за праве діло але я вважаю що Квай Гон був мудріший з усіх джедаїв. Більшість говорить що Йода наймудріший але для мене це така легендарна постать як Квай Гон Джин.
Доречі пробачте за мою аватарку. Я не знав(((

Ось Квай Гон молодий)))
А ще в мене таке запитання по цьому розділу
Игрокам со званием Youngling разрешено использовать зеленые и синие мечи
Игрокам со званием Padawan разрешено использовать зеленые, синие и жёлтыемечи.
Игрокам со званием Jedi Knight разрешено использовать зеленые, синие, жёлтые и фиолетовые мечи
Игрокам со званием Jedi Master разрешено использовать зеленые, синие, жёлтые,
фиолетовые и белые мечи.
Якщо я граю на Кс серві або Xbase, CTF, і я за червону команду то червоний дозволено наприклад якщо синя команда заповнена?
Nemessisx
28.4.2011, 14:34
Приветствую New man, да, если играешь за команду красных, то это не перечит интересам Республики/Ордена, так как это не ты выбираешь цвет а сама игра что ли)
(New man @ 28.4.2011, 7:02)

ситхи хотіли заволодіти світом.
Ем... і для чого їм це?
Джедаї одразу почали захищати невинних? Хто був першим: джедай чи ситх?
-New man
28.4.2011, 15:23
Я вважаю що перші з'явилися сити тому що від кого захищалися б джедаї я думаю що сити напали першими.
Ще в тебе Ральфе питання про невинних, я думаю все склалося так якийсь сит почав вбивати, ображати якусь особу в свою чергу Джедай заступився й з того все почалося)).
Дуже суха і нерозгорнута відповідь. І перше питання залишилося без відповіді.
-New man
28.4.2011, 16:47
Яке питання, залишилося без відповіді?
(Ralf @ 28.4.2011, 14:40)

Джедаї одразу почали захищати невинних? Хто був першим: джедай чи ситх?
Я думаю що вони одразу почали їх захищати, як сказав би так
за покликом справедливості і душі. Добре даю відповідь на друге запитання.
Я десі читав в Вікіпедії що не відомо хто був першим джедаєм або ситхом, але я вважаю що перші з'явилися ситхи.
Ну я маю на увазі після адептів сили))
1. Ні) джедаї не з'явилися для того, щоб захищати людей, хоча це входило в приорітети.
2. Хто такі адепти Сили?
3. Для чого ситхам влада над світом?) ( саме на це питання ти і не відповів )
-New man
28.4.2011, 16:58
(Ralf @ 28.4.2011, 16:51)

2. Хто такі адепти Сили?
3. Для чого ситхам влада над світом?) ( саме на це питання ти і не відповів )
2. Адепти сили була така нація вони не були не ситхами не джедаями вони просто вивчали можливості сили.
3. Напевно щоб знищити всіх джедаїв, щоб бути головним в усьому й правити світом, і ще напевно щоб заволодіти усіма пряниками, печеньками.
Haydamaka
28.4.2011, 20:13
(New man @ 28.4.2011, 7:02)

Я б розповів про...
Ні, не те. Дай відповідь у вигляді прямої мови. От припустимо я ніколи не чув про джедаїв. І запитую тебе: "Хто це? Розкажи мені про них"
І ти мені відповідаєш: ....?
-New man
28.4.2011, 20:59
Припустимо що тебе звати Вася, ну тоді Васю слухай. Джедаї це світлі воїни я у Володарі Кілець, джедаї це добрі наприклад як Арагорн, Гімлі, Гендельф і так далі, а ситхи це Орки та Гремліни. Хоча добро скажу по російски " Добро вещь относительная", кожна зі сторін б'этся за свою ціль для ситхів це володарювання над світом а у джедаїв це зберегти мир та гармонію у усьому світі. Джедаїв придумав Джордж Лукас і зняв про це 6 Епізодів хоча є ще багато книг про це, є багато визначних постатей: Йода великий майстер джедай якому вже за 600 років,Квай-Гон Джин який помер від меча Дарта Мола, Обі-Ван який піддався своєму ученику Дарту Вейдеру, а тепер про ситхів Дарт Мол ученик Дарза Сідіуса великиго лорда ситів, і Сідіус здеєтся вбив свого вчителя коли той спав щоб показати що він сильніший, Дарт Вейдер був великим джедаєм, але він кохав одну жінку прем'єр міністра Амідалу й він думав що вона помре Сідіус пообіцяв що він її оживить але коли Енакін(Дарт Вейдер) Вбив за наказом 66 всіх джедаїв й послів Торгової Федерації, Почав битися зі своїм прошлим вчителем Обі-Ваном Кенобі й був поранений і скинутий у розпечену лаву. Коли його повернули до тями Сідіус сказав що Вейдер вбив свою кохану у гніві, а на справді вона померла при народженні його Дітей Люка Скайвокера й Лею якого потів всиновив друг Падме Бейл Органа. Люк став великим джедаєм а Лея королевою)))
Здравствуй.
Джедаї це світлі воїни, як у Володарі Кілець, джедаї це добрі...
Интересный ответ, но не по сути, потому что ты в основном расказал сюжет саги. Скажи мне, какой цели следовал Оби-Ван, жертвуя собой в поединке с Вейдером?
(Daiver @ 28.4.2011, 9:32)

А что отличает Квай-Гон Джинна от других джедаев?
(New man @ 28.4.2011, 14:51)

...Квай Гон був мудріший з усіх джедаїв
А если еще хорошенько подумать? Так или иначе, а все джедаи - люди мудрые. Квай-Гон, по-моему, хоть и был мудрецом, именно этим качеством среди других джедаев не выделялся. Но он прославился другими чертами характера.
-New man
28.4.2011, 22:46
Відповідь Арсу: Він знав що всеодно помре й те що це його бивший падаван в нього не достатньо такой сили духу щоб убити рідну для себе людину
Відповідь Дайверу: Ще я читав у вікіпедії що він часто був незгоден з радою джедаїв,і йода казав що на його малі віки він вже майстерно володім сайбером.
Haydamaka
29.4.2011, 5:09
Імхо ранувато тобі до нас... Я проти
він часто був незгоден з радою джедаїв
Так бы сразу. Еще посмотрю за заявкой. Но склонен согласится с Гайдамакой.
Вряд ли, ведь сам Оби-Ван хотел (точнее знал, что это необходимо) убить Вейдера еще 20 лет назад и даже думал, что он умер, после того, как тот сгорел в пламени. Оби-Ван сам говорил: *Вейдер больше не человек - это машина, в которой больше нет души.*
Так что вопрос остается открытым.
-New man
29.4.2011, 18:16
Ну тоді спробую думати по філосовськи, можливо Обі-Ван знав що Вейдер вкінці змінится й врятую Люка, Обі-Ван напевно це знав так же як Рам Кота знав що Старкіллер стане за республіку. Ось чому він не вбив його якщо хто дивився 6 епізод Вейдер вб'є Палпатіна й врятую Люка але сам нажаль помре.(((
Скоріше всього він знав що у вейдері прокинится краплина доброти й він знищить Імператора ціною власного життя)
Интересное предположение, но ответ будет проще. Я не думаю, что Оби-Ван смотрел так далеко в будущее. Если внимательно посмотреть на их поединок, то можно обратить внимание, что Кэноби опустил меч, когда увидел Люка. С этого следует, что Оби-Ван просто дал шанс сбежать Люку с остальными с Звезды Смерти, что бы они не ждали и не вмешивались в поединок с Вейдером. Этот поступок был сделан ради сохранения их жизней. Он поступил, как настоящий джедай, пожертвовал своей жизнью взамен на жизнь других.
Я пока послежу за твоей заявкой, потом скажу своё решение.
-New man
29.4.2011, 19:22
Ти правий я переглянув цей епізод він справді опустив меч а його тіло зникло твоя теорія цілком я вважаю вірна)
Будуть ще якісь питання чи квести?
-New man
30.4.2011, 11:14
Прошу закрити мою теме я ще не готовий для вступу в Орден я тільки зараз це зрозумів напевно я піду в Армію але чекайте я повернуся)))