Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Enimir
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
-Enimir
Я ознайомився з Правилами Поведінки на Ігрових Серверах, Правилами для кланів і Конституцією Республіки.
1)Ігрове імя: Enimir
Вік ігрового персонажу: 16 років
Раса: Людина
Місце народження: Гонак

2)Історія ігрового персонажу:
Родився я в 8 системі від Республіки на планеті Гонак.Планета в нас дуже холодна але водночас на 2 місячного тепла -дуже тепла.Взимку коли мені було 15 років мене відправили, самого на посвячення в воїни(обряд нашої планети)в гори Гонака ,де я повинен був виживати в самотності за допомогою сили духа і своєї мужністі.Ця гора була осередком сили ,і там зустрівшись з усіма труднощами,відчувши приток сили ,я зрозумів чому я не відчував голоду,не відчував страху ,і холоду тому що я джедай ,після того я поїхав на Корусант щоб служити -Республікі.

3)Термін перебування в НГ: 19.04.11.Інший акаунт:Obivankenomir
4)В кланах ніколи небув.

5)Риси характеру ігрового персонажу: .++Пдюси
-Дотримуюсь кодексу джедаїв ОДАННА

Немає емоцій - є спокій.
Немає невідання - є знання.
Немає пристрастей - є ясність думок.
Немає хаосу - є гармонія
Немає смерті - є Велика Сила.
-Кодекс джедаїв (у відповідності з медитацією Одан-Урра)
СПОКІЙНІСТЬ

----Мінуси
-Буваю лінивим
6)Хочу навчитися знань у республіканців , познайомитись з гарними людьми.
Плюси:
Великий колектив(можливість захищати республіку)
Подобається -гармонія сили,яку може підтримувати тільки орден і республіка
Подобається і самий клан
Мінуси:
Деякі позиції в рейтингі втратили,пропустивши сітхів вперед ,які заманюють собі людей своїми позиціями в рейт.
Важко попасти.

7На форум захожу часто.
Володіння мечами:
Сінгл - середньо
Посох - нижче середнього
Дуал -низько

Улюблена фраза:
«відчувай, не думай - використовуй свої інстинкти сили».-іСТИННА СИЛИ
Kanzaki
Раздел будет закрыт после окончания рассмотрения уже поданных заявок. Новые заявки должны будут подавать в соответствующих разделах по их правилам (Для тех, кто хочет вступить в Орден Джедаев - Приёмная Ордена, для тех, кто хочет вступить в Армию Республики - в Военкомате.)
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.