Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Saud
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
-Saud
Я ознакомился с Правилами Поведения на Игровых Серверах, Правилами для кланов и Конституцией Республики.
1)Игровое имя:Saud
Возраст игрового персонажа: 16
Раса: Человек
Место Рождения: Набу
2)История игрового персонажа:
Я Saud,родился в системе Набу.Мой отец во время войны погиб,его убили пещанники ,но я выжил и теперь я хочу отомстить за него, и стану таким же воином как он... В битве с пещаниками я лишился одной руки но мне помог создать электронную руку один из участников клана Республики.Я незнав хто це був коли я прокинувся я був у лікарні.Я був у лікарні 2 неділі.Коли мене виписали з лікарні я пішов додому.На дивані лежала записка я відкрив а там написано, "Ти потрібний нам ми у небеспеці приходь на цю вулицю".Як тільки я почав читати вулицю хтось постукав у дверь.Я підійшов відкрив двері,коли я це побачів в мене пішли мурашки по шкірі.Тамстояв чоловік з лазерним мечем.Я запитав що вам треба і як вас звати,він відповів я прийшов тебе вбити і я твоя смерть.В мене затремтіли руки ноги,я думав все я піду на той світ але з мого вікна раптом вилітає лазерний мечь.Я навіть не вмію їм битися але мені було всерівно.я почав з ним битися.Але раптом я його ранив у груди і він помер і я навіть незнав що в мене такі навичьки світового меча і раптом с з невідкуди з"являєця Мастер Джедай сообщества Республики і він каже "Ти пройшов випробування".Я кажу що це все означає.він каже це все випробування коли один з нас спас тебе це все випробування сили і стої миті я зрозумів що клан Mandalorians це моє призвання.
3)Срок пребывания в НГ : С 7.2.2011 Других аккаунтов нету
4) Бил в King of Hell я новичок
5)Черты характера игрового персонажа:
Веселый, добр. Ценю дружбу.
"+":Не курю не п"ю очень абщительний и добрий
"-":Ненавижу када мне хтото указивает вспильчевий даже иха какойто глупости
6)Иду в Республику что-бы помочь с финансами, познакомится с новыми людьми.
+:
+ Дружний колектыв клан
+ Люди
+ Возможность развития
-:
- Очень силниэ игроки в Республеке ушли из нейо
- Постоянные нововведения в клане
- Малая активность на игровых серверах
7)Владения саберами
Сингл:Выше среднего
Глефа:Выше среднего
Дуал:Низкий
Nikooz
Раздел будет закрыт после окончания рассмотрения уже поданных заявок. Новые заявки должны будут подавать в соответствующих разделах по их правилам (Для тех, кто хочет вступить в Орден Джедаев - Приёмная Ордена, для тех, кто хочет вступить в Армию Республики - в Военкомате.)
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.