-Nikkolai
11.4.2011, 22:16
Я ознакомился с правилами Поведения на игровых серверах, правилами для кланов, Конституцией Республики и Кодексом Ордена Джедаев.
Раса: Человек
Место Рождения: Набу
В прошлом обычный охотник родом с Набу, теперь гражданин Республики, который хочет познать светлую сторону силы и помочь своему государству в войне против Империи.
Haydamaka
12.4.2011, 11:18
Часто можна почути, що вступити в Орден важко.
Як гадаєш, чому так відбувається?
Як ти вважаєш, які риси характеру притаманні джедаю? Для чого джедаю потрібно часто медитувати?
-Nikkolai
12.4.2011, 15:54
Haydamaka: Напевно тому, що багато людей не можуть пройти психологічний тест, який підготувала комісія.
Ralf: Мої думки звісно можуть бути хибними, але я думаю, що джедай повинен мати такі риси характеру:
1) Терпеливість. Якщо потрібно добитися певної цілі, то без терпеливості нічого гарного не вийде
2) Мудрість. Потрібно вміти правильно повести себе в тій, чи іншій ситуації
3) Розум (Для мене це не синонім мудрості). Бо людина може бути вельми розумна, але в житті нічого не доб'ється через те, що не вистачає саме мудрості. Буває і навпаки, але набагато рідше. Тепер по суті. Розум знадобиться для розробки бойових стратегій, та в інших корисних цілях
4) Мужність. Вона знадобиться під час бою.
5) Доброта. Вміти знайти хороше в людині навіть тоді, коли вона й сама цього не бачить
Джедаю потрібно розібратися в собі шляхом медитацій. Також для концентрації
1. Терпеливість. Хм... наведу тобі простий приклад. Уявімо, що ти уже джедай і маєш свого Учителя. Рада відправила вас на важливе завдання на Куаті. Твій Учитель сказав тобі відправлятися на планету і поглянути на ситуацію, поки той відійде на іншу важливу справу. Ти прибуваєш до місця призначення і входиш в курс справи. Контрабандисти намагалися зробити облаву на одну з місцевих підприємських компаній. Охорона швидко зреагувала і оточила будівлю, проте у розбійників були заручники, яких ті погрозили убити у тому разі, якщо їм не дадуть вийти з будівлі. Ти повідомив про це Учителя і той наказав тобі нічого не робити, поки він не прибуде. На всі твої протести забороняє будь-що робити. Але по ситуації видно, що до того часу, поки до вас приєднається Учитель заручників уже може й не бути в живих. Твої дії? Чи ти вирішиш буди терпеливим і дочекатися свого Учителя, виконавши наказ, чи візьмеш командування охороною на себе і спробуєш врятувати невинних?
2. Мудрість і розум не синоніми в будь-якому разі. Не тільки для тебе) Але чи може людина володіти і тим і тим?
-Nikkolai
12.4.2011, 16:20
В такому випадку, я врятую невинних ящко це в моїх силах. І це буде правильно на мою думку, бо життя невинних куди дорожче за моє покарання.
Так, може. Таких людей не багато, і вони в основному старшого покоління. Але таких людей все менше, бо теперішнє покоління нічого не хоче робити. Люди починають деградувати в деяких ланках.
В мене є родич, який і розумний (профессор мед. Університету) і мудрий. Бо дісно людина в житті пройшла не мало. З такими людьми дуже приємно спілкуватися. Розрада для душі
Black Hawk
12.4.2011, 16:25
А может быть один из заложников ситх, бандит, террорист с шайтан ракетой за пазухой - не важно, кто-то из этой компашки, но успешно маскирующийся. Может он в сговоре с контрабандистами, может он помог им захватить заложников. Может учитель поэтому просил тебя подождать? А в результате ты со спасителями идёшь освобождать людей, а ситх кроме получения возможности убить и спасителей - ещё и получает тебя, и вот уже и твой учитель и весь Орден скомпрометирован, потому что ты ослушался учителя. Кстати, что говорит об это Кодекс Ордена (не в ЗВ, а у нас, в НГ) ? А может он еще хитрей и освободив всех заложников до прихода учителя Вы навсегда потеряете шанс узнать кто был предателем, а он и дальше сможет проворачивать этот фокус и кто даст гарантию, что охрана и в следующий раз успеет среагировать? Что скажешь на этот счёт?
-Nikkolai
12.4.2011, 16:36
А якщо все саме так, як описав Ральф то їх повбивають. А якщо там немає ситха? Тоді будуть невинні жертви.
"джедай обязуется прислушиваться к мнению высших рангов, их советам, командам." Але якщо ситуація небезпечна для життя невинних, то я ризикну все-таки звільнити їх. Бо в кодексі сказано :" При неправомерных командах и просьбах высшего ранга вы имеете право ослушаться."
Black Hawk
12.4.2011, 16:45
А мой пост не исключает и не противоречит тому, что написал Ральф. Вполне реальное развитие событий. А касательно твоей ремарки об отказе выполнять неправомерный приказ, то чуть ниже описано :
Неправомерность - что-либо, конфликтующее с действующими правилами Нашей Галактики или Кодексом Ордена.
Каким же образом этот приказ противоречит правилам НГ и Кодексу? Прочитай сообщения Ральфа более внимательно =) Воспринимай его как рассказ. Разве учитель не сказал просто узнать что происходит? Может он знает что-то, чего не знаешь ты? Ты прилетел на планету и увидел как одни люди, окружившие здание сказали тебе что внутри контрабандисты с заложниками. Не учитель тебе это сказал, охрана сказала. Может они врут, может всё совсем не так? А может это действительно охрана и всё будет так, как я описал в предыдущем сообщении? Может это всё ненастоящее и твой учитель хочет тебя проверить? Ты не учёл всех факторов и принял решение. В условии сказано, что учителя дождаться ты не успеешь, но и не сказано, что надо сразу сломя голову бросаться в бой. Вспомни Кодекс.
Преодолей опрометчивость
«Учись понимать, когда спешка не нужна. Торопись, если важно быть первым; двигайся в своём темпе во всех других случаях. Не всегда нужно наносить удар первым, следовать первой мысли или добиваться цели раньше остальных. На самом деле, часто важно нанести последний удар, оставить за собой последнее слово или прибыть на место после всех».
— Уива
Многим юным джедаям не хватает сдержанности. Они готовы в любой момент включить световой меч и ринуться в бой. Они видят цель и несутся к ней сломя голову, не раздумывая о скрытых опасностях или альтернативных вариантах. Поэтому джедаяв учат, что спешка не всегда приводит к успеху.
-Nikkolai
12.4.2011, 16:51
Допустил ошибку, Вы были правы. Мне не стоит бросатся сломя голову в бой. Полностью осознаю свою ошибку и обещаю развивать свое терпения
Можеш вважати це першим своїм уроком) Ти б знав, скільки у нашому штабі лежить незакритих справ... страшне. А розбиратися з деякими запитами нашим людям просто невистачає часу, війна все-таки, на два фронти. А от для вас це чудова перевірка вашого духу) Якась невідома людина зняла з нашої бази прапор республіки і заливаючись сміхом побігла у невідомому напрямку. Нам вдалося відслідкувати маршрут корабля, яким полетів негідник. Останнє відоме місце розташування - планета Міджето. Відправляйся туди, з'ясуй хто його вкрав і повери на Батьківщину)
Выбери любую строчку из кодекса джедаев и расскажи как ты ее понимаешь?
Haydamaka
13.4.2011, 21:25
(Nikkolai @ 12.4.2011, 16:54)

Haydamaka: Напевно тому, що багато людей не можуть пройти психологічний тест, який підготувала комісія.
Ну а чому саме в Ордені такі вимоги?
-Nikkolai
14.4.2011, 22:36
Гайдамака:
Бо щоб стати джедаєм, треба бути достойною людиною, саме це і перевірєте ви

І більшість такими не є (Нажаль). Тільки той, хто буде добросовісно робити завдання, та при цьому зможе себе зарекомендувати з кращої сторони має шанс стати джедаєм.
Дайвер: "Знание сильнее невежества." ця істинна працює в житті кожного дня. Бо тільки той, хто терпеливо "збирає" знання, та може і вміє їх правильно використовувати в житті стане великою та непереборною людиною
П.С Ральф, над квестом працюю, просто в мене в суботу змагання зараз активно готуюся. В неділю все буде зроблено
Полностью осознаю свою ошибку и обещаю развивать свое терпение
Тогда начнём развивать твоё терпение. Отправляйся на любую планету и медитируй там 30 минут. Только хорошо подумай над местом и временем - в условиях войны с Империей это задание может оказаться не из лёгких
Выложишь скрин, на котором ты сидишь в медитации, а статистика показывает, что ты на сервере уже 30 минут без фрагов и смертей). Время, сервер и количество соперников значения не имеют)
Haydamaka
16.4.2011, 14:21
(Nikkolai @ 14.4.2011, 23:36)

Бо щоб стати джедаєм, треба бути достойною людиною
Практика показує, що кожен, хто дає заявку, себе таким вважає

.
До речі, запитання стосовно обраної тобою строчки кодексу: "Знание сильнее невежества" . Як думаєш, чому нічого такого немає в Кодексі Ситхів? Невже ситхи думають навпаки?)
Дайвер: "Знание сильнее невежества."
Опиши мне ситуации, когда знание может оказаться хуже чем невежество.
Знаешь, в моей молодости часто выдавалось задание "защиты". Посмотрим, как ты с таким справишься.
Защити любого республиканца на протяжении 10и минут. Он не должен умереть.
В качестве подтверждения принеси скриншоты и опиши, как всё происходило. Республиканец должен подтвердить.
i |
| Сповіщення: лол, "умиреть". Я умИр, как прочитал =) ©БХ |
-Nikkolai
18.4.2011, 6:21
Прошу прикрити заявку на пвний час.
Виникли певні проблеми
i |
| Сповіщення: Напишешь потом в пм мне или модератору раздела. © Nik |
Haydamaka
26.4.2011, 16:57
відкрив. Можеш продовжувати із квестами
-Nikkolai
26.4.2011, 17:07
Ну що, я повернувся

Вирішив проблми в житті, тепер готовий йти далі. Тепер за діло:
Гайдамака : Привіт. Ситхи підсилюють свій зв"язок з силою за допомогою емоцій. А джедаї на противагу ситхам підсилюють свою силу за допомогою терпіння та мудрості.
Дайвер: Вітаю. Такі випадки бувають, але рідко. Наприклад можна включити "режим окуня" коли шукають твого друга ситхи, який підірвав їхній корабель. А ти під прикриттям, і до тебе підійшли ситхи, і питають: "Чи знаєш про це ти?"
p.s Практика в процессі
Haydamaka
26.4.2011, 21:42
А як ти гадаєш, який спосіб у бою ефективніший?
-Nikkolai
27.4.2011, 15:27
Звісно на мою думку, краще бути вищим всієї підлості. В бою навіть коли супротивник впав на підлогу, буде вищим проявом честі та доблесті дати стати на ноги. Якщо битися спокійно, бути врівноваженим, то шанс вижити більший
імхо
Haydamaka
27.4.2011, 20:31
(Nikkolai @ 27.4.2011, 16:27)

навіть коли супротивник впав на підлогу, буде вищим проявом честі та доблесті дати стати на ноги.
Але ж погодся, ефективніше шарахнути його в цей момент сабером від голови і до... ніг?
-Nikkolai
27.4.2011, 21:35
Можливо і ефективніше, але для мене краще померти з честю, ніж підло і безчесно жити. В бою потрібно показувати не те, як ти класно вмієш добивати, а те як ти володієш силою комбінуючи її з мечем. Саме таких людей поважають, до них ставляться з повагою. Для мене найкраще, що може бути - це повага від іншої людини.
Для мене найкраще, що може бути - це повага від іншої людини.
А ситхи тоже люди? Представь что тебя вместе с другим падаваном отправили на задание, в процессе которого вы столкнулись с Владыкой Сит. Твой напарник перешел на темную сторону. В бою тебе не победить, что ты будешь делать для спасения падавана?
-Nikkolai
29.4.2011, 20:14
Дякую всім, хто відписався в даній заявці. Я зрозумів, що мені ще не вистачає досвіду щоб стати джедаєм. Я поки-що буду звичайним громадянином, або солдатом. Прошу закрити заявку.
Але я ще повернуся