Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Animir
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
-Animir
"Я ознакомился с Правилами Поведения на Игровых Серверах, Правилами для кланов и Конституцией Республики"

1.ІМЯ:Animir.
2.Раса:Людина.
3.Вік:14.
4.Планета:Корусант.
Біографія:
5.Я народився в 36 дбя на Корусанті в сімЇ сенаторів,в той час моЇ батьки-сенатори прийняли закон про заборону Торговій федераціЇ торгувати навколо планети,тому в них зявилося багато ворогів .Один раз нас пересікли найманці і вбили моїх батьків,а мене викрали і відправили на планету Огазіонім, де я працював на фабриці,де робили роботів-дроідів.У 30 році до дбя цю фабрику знайшли джедаї,почалася велика битва .Коли джедаї вигравали,роботи вирішили замести сліди і знищити свідків,до мене підбіг дроїд,тільки він хотів вистрілити в мене я змахнув рукою ,і побачив як він відлетів в стіну.Так я зрозумів що я джедай , мене замітив магистер-СЕО-ДУН і взяв навчятися в орден джедаїв.
6.Грав під ніком-Aniobivanomir.
7.В інших кланах не був.
8.Моя характеристика:

+Рішучість.
+Спокійність.
+Честь Республіці ціною власного життя.

-Нестриманість.
-Лінивість.

9.Бачив багато гарн. гравців ,один з яких-Xemul,коли на сервері я запитав,як зареєструватись він єдиний намагався мені допомогти.
10.Республіка + і -
+Республіка-це клан в якому всі виконують закониі правила, тому що є-Сенат(Система Влади).
+Має умілих гравців,про яких я уже казав.
+Має велику репутацію

-Маючи багато гарних гравців,могла вийти на перше місце в рейтингі потіснивши сітхів з їхньою Імперією,це підвищило би рейтинг клану .
-Треба голокрон
11.
Single Saber-середній
Dual Saber-середній
Staff-нижче середнього
(((()))
Animir.
Kanzaki
Хех, ну здравствуй, Анимир)
У меня есть парочка вопросов к тебе.
1. Ты зарегистрирован только вчера, а уже подал столько заявок в Республику. Тебе не кажется это немного странным?
2. Что тебя объединяет с этим человеком?
3. Как ты думаешь, какой год в НГ?
4. Зачем нам первое место в рейтинге?
5. Голокрон нужен только для вступления в Орден Джедаев и он играет важную роль в экономике Республики. Почему ты считаешь, что это минус?
6. Ты уверен, что Ксемул республиканец? Найди мне всю информацию об этом человеке, что только можно найти, включая давние события и события, произошедшие буквально неделю назад.
7. Опять же, ты зарегистрирован только вчера, а уже владеешь и синглом, и дуалами на среднем уровне, а глефой на уровне Ниже Среднего. Феноменальные успехи, я хочу сказать. Или всё же это не средний уровень?
Haydamaka
Погано я тебе щось розумію
(Animir @ 24.3.2011, 19:25) *
+Спокійність.
-Нестриманість.

І як це в тобі одночасно поєднується?
+Честь Республіці ціною власного життя.

Поясни
+Республіка-це клан в якому всі виконують закониі правила, тому що є-Сенат(Система Влади).

Що ти цим хотів сказати?
Obi-Wan Kenoby
Что тебя объединяет с этим человеком?

А я тут при чем?

посмотрю за заявкой дальше)
-Animir
Haydamaka ,ви напевно мене не правильно зрозуміли
Спокійність-це спокій :на образи в сервері,на злість...
Нестриманість-це коли я можу поспішити атакувати не розчитавши(поспішити).

2.Честь Республіці ціною власного життя -може я не правельно висловився але я хотів сказати,що воїни повинні захищати честь Республіки щоб не сталося.

3.Сенат -це вищий законодавчий орган в Республіці,в сенаті було десь тисяча представників з усієї галактики . Тільки в цьому клані є Система влади яка дозволяє контролювати мільярди зоряних систем,ось чому я вважаю так

Kanzaki,відповідаю на твої запитання :
1.Я вважаю ,що тут не має нічого дивного,я подав так багато заявок тільки тому що щиро хотів отрим. громадянство в улюбленому клані.
2.З Obi-Wan Kenoby можна сказати ,нічого не обєднує ,я тільки декілька раз пересікався з ним в сервері.
3.Думаю десь 23рік дбя ,моєму персонажеві десь 16 років так як пощі мені насправді.
4.Я вважаю що вам треба перше місце в рейтингі ,щоб мати дуже великий авторитет і прихильників ,коли я тільки зареєструвався -зайшов на рейтинг клану і мені стало трохи обідно за клан,і що сітхи держуть перше місце і переманюють людей на темну сторону сили.
5.А справді Xemul в Mandalorians- прошу вибачення,я просто повнив що він синього кольору але всеодно він добра людина ,бо допомагав мені.
6.Може справді в мене навички нижче середнього,бо перед чим я грам можна сказати тільки в star wars jedi academy на компютері ,а там враги слабі і трохи тупіші ,але я вчюся .
Kanzaki
1. А что ты успел узнать про Республику за один день, что так хочешь попасть к нам? А лучше расскажи всё, что тебе известно о Республике. не из фильма, а из НГ
2. ок
3. Прошло очень много лет после событий фильма. Поэтому это никак не дбя.
4. Как ты думаешь, нужны ли нам такие люди, которые из-за рейтинга готовы пойти в ситхи, но пошли бы в джедаи, если бы мы были на первом месте. Неужели рейтинг настолько влияет на тех, кто действительно хочет попасть в Республику?
5. И всё же узнай про него всё, что только можно. Почитай библиотеку республики, поспрашивай на серверах и дай мне как можно более полную биографию Ксемула.
6. Ничего, уровень игры мы новобранцам подтягиваем, если нужно.
-Animir
1.Республіка(Галактична)-проіснувала десь приблизно 25000-25004 років,(після неЇ утворилася Галактична імперія з Дарком Сідіусом.
Республіка-це демократичне обєнанння сисем галактики,де головною системою влади був сенат і джедаї

Республіка утворилася десь за 25000років до яб зпідписанням конституції,десь до 5000року до яб джедаї сражалися в різні періоди з сітхами та ішими ворогами.
з 4000 року до яб почалися війни із-за яких Республіка занепала і майже зруйнювалася,поки джедаї з республіканцями обєднавшись їх не побідили.

Найвідоміше що я знаю з історії Республіки це-Мандалоріанскі Війни. Де сили Мандалоріана, який сподівався розширити свої колонії, билися з Галактичної Республікою. Мандалоріанскіе Війни були прелюдією до ще більш руйнівною Громадянської Війні Джедаїв, в якій боролися Республіка та Імперія Ситов під керівництвом Дарта Реван і Дарта Малака. Можливо, це був самий руйнівний момент в історії цієї держави
Ще я знаю що була сутичка дміж джедаями і сітхами у 2000 р до яб ,але згодом сітхів винищили і вони були в забутті аж до Імперії.

4.Я вважаю не потрібно ,якщо людина вірна Республіці то вона завжди буде поступати в неї а не в клан в якого вищий ретинг,гроші та інш..

5.Він -22 роки ,використовує зелені ,сині кольори для сейберів ,держить меч на червоному режимі , агресивний в атаці .Любить сражаючись високо стрибати ,використовує скін-iron men(залізна людина),зараз суддя.дружелюбний і товариський - я уже казав що він намагався мені допомогти,але є і мінуси може убивати своїх,7 уровень,зараз використовує меч-Proton.З джерел Мандалорійці -наймані вбивці,найманці,борці за владу ,значить Xemul-жорстокий,підступний,зухвалий і небезпечний.

Kanzaki
1. Я же ясно написал, что Республику описать из Нашей Галактики (НГ).
5.
дружелюбний і товариський

Xemul-жорстокий,підступний,зухвалий і небезпечний.

Какой разнообразный у нас Ксемул _a1.gif
Плохо ищешь. Узнай хотя бы в каких кланах он был, кем был, почему ушёл. sleep.gif
Exbifour
- Здравствуй, Animir! Ты мне очень напоминаешь меня когда я только пришёл на портал и пробовал поступить в Республику, и у меня к тебе такой вопрос: ты написал что работал на фабрике по изготовлению дроидов, каких именно дроидов вы изготовляли? И такой вопрос: откуда у тебя такой уровень владения световым мечом?
-Animir
Kanzaki,
Республіка -це обєднання систем та організацій в Наші

Kanzaki,

Республіка -це обєднання систем та організацій в Нашій Галактикі,люди ,які входять до якоїсь Системи вважаються- громадянами Республіки, Республіка захищає мир,свободу та права всіх людей.Також є Сенат-найвищий орган ,який вирішує та розгладяє проблеми Галактики
Тримають мир та захищають Галатику -організації громадянів,Орден джедаїв та Армія
Основна ціль джедаїв зберігати мир в всіх Системах,
є чотири звання -Youngling(тільки поступивший в орден,використовує зелені та сині мечі)
Padawan ( треба мати 2 уровень ,щоб тобі дали падавана,використовує зел.,сині,жовті мечі)
3. Jedi Knight (5 уровень,мечі- сині,зелені,фіолетові,жовті )
4. Jedi Master (9 уровень,мечі -сині,зелені,фіолетові,жовті,білі)
Також я знаю ,щоб джедаю показати свою майстерність та отримати новий ,вищий уровень-є Святий Сервер
Всі джедаї не мають права носити атрибути темної сторони сили(червоні мечі,та скіни з атрибутикою Імперії),повинні дотримуватися кодексу джедаїв.

2Xemul-,БУВ В Республікі, він тренерував солдат у тренерській базі був десь на уровні 4-6 ,джедайом,зараз він у Мандалоріанців - початківець,звання пощі найнижче-Adiik(даэться при вступі)

Exbifour,
Ми виготовляли Робо-стражів першої моделі,які мали звичайний прицільний бластер,та залізний сплав корпусу,але після того як вони програли війну і стали не ефективні проти джедаїв ,то Торгова федерація почала випускати нову модель з покращеним сплавом,розумом,з електричними мечами.

2.Я вважав що у мене середній навик володіння мечем ,але я уже говорив що я грав тільки з компютером ,тому може навики і меньші.
Kanzaki
1. Какую именно должность занимал Ксемул? И почему же он покинул Республику?
2. Что тебе известно про Армию Республики? Поищи информацию про главнокомандующих, кто был и в каком порядке.
3. Кто изображен у тебя на фотке в профиле? Расскажи мне всё про него, что знаешь.
Я тебя никуда не гоню. Ты бы лучше информацию искал и один раз качественно ответил, чем спустя пару часов отвечать пару предложений.
Exbifour
- Хорошо ты мне дал ответ. Но уж мне очень интересно как ты разбираешься в дроидах.
Exbifour достал гологратор.
- Расскажи мне про этого дроида.
Появилась голограма.
Haydamaka
Ранувато тобі в Республіку, думаю. N-a кількість неправильно оформлених заявок тому підтвердження. Із написаного в цій заявці 50% важко зрозуміти. Побудь нейтралом, попридивляйся. Ознайомшся з порталом, познайомишся з людьми, підготуєшся. Поки що я проти. Нічого не хочу сказати поганого на твою адресу, але на мою думку наразі ти неготовий.
-Animir
Kanzaki,
Xemul-займав звання commandeр,його виключили з Республіки ,бо він виявився насправді злим,жорстоким та мстливим.Він вбив своїх союзників- Генерала,простих солдатів та багатьох республіканців і намагався порушити мир в Республіці,щоб всим управляти і все контролювати(-риса хар. свтха),він напав з Безсмертним Легіоном та Імператором на Корусант-за всі ці справи він був позбавленний звання та нагород і був вигнанний з Республіки.

2.Армія Республіки _це організація на підтримання миру ,в яку можуть поступити всі добровольці з Систем Респ.,всього 10 звань,Головнокомандувач найголовніший з усіх його повинні всі слухатись,Головнокомандувача обирають голосуванням

Головнокомандуючий був-Big Hamster ,тепер-"Leksa"

3.В мене зображений герой РЕспубліки командос Zort,він відносився до оспец-отряду "бета",він був дуже мужній і завжди намагався захистити мир і доблесть республіки ,його спец-отряд здійснив багато місій ,але найвідоміша з них -це порятунок джедаїв,місія на Явіні
Kanzaki
2. Как раз таки главнокомандующий сейчас Big Hamster, а Лекса сейчас вообще в другом клане. А был главкомом Ксемул.
3. Я же говорил не "аватарка", а "фотка в профиле", где у тебя изображён Энакин Скайуокер.
В общем, освойся пока в НГ, познакомься с людьми, пообщайся и потом приходи. Как сказал Гайдамака, тебе ещё рано в Ресублику идти. Пока Против. Если ты действительно хочешь попасть к нам, послушайся наших советов и тогда подавай заявку.
Obi-Wan Kenoby
https://xjedi.com/index.jsp?com=odlist&onlyWins=true

Смотря на это...ОД...и на ответы...

Извини, но я Против. Правильно говорят, что тебе надо походить, поучиться..Например, я ходил в ЮАГе около месяца, прежде чем решился подать заявку в Республику.
Black Hawk
(Obi-Wan Kenoby @ 26.3.2011, 11:50) *

Смотря на это...ОД...и на ответы...

megalol.gif Каспер слегка подольше играет) слегка так на 4.5 года)) Научить играть практически всегда можно. С другой стороны - опыта у тебя действительно маловато.
(Haydamaka @ 25.3.2011, 20:09) *

Ранувато тобі в Республіку, думаю. Нічого не хочу сказати поганого на твою адресу, але на мою думку наразі ти неготовий.

Obi-Wan Kenoby
Хочу изменить свой ответ. Я ЗА. Я понял, что человек играет хорошо, и вне заявки общается на "достойном уровне". Прощу прощения у всех , а особенно у Animir'а, ибо не разобрался.
Lotr
Проти. Порушення правил ЮАГу на сервері, пофігізм. _a1.gif
Користуватися форумом для пошуку відповіді ти вмієш, це плюс. Та те, як ти ці відповіді подаєш викликають сумніви в твоїй можливій корисності для клану. Також не бачу нормальної мотивації, тому, думаю, заб'єш на гру ти досить скоро) + Можеш накликати на голову Республіки небажані штрафи.
Black Hawk
Отказано
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.