Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Animir
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
-Animir
1.ІМЯ:Animir.
2.Раса:Людина.
3.Вік:14.
4.Планета:Корусант.
Біографія:
5.Я народився в 36 дбя на Корусанті в сімЇ сенаторів,в той час моЇ батьки-сенатори прийняли закон про заборону Торговій федераціЇ торгувати навколо планети,тому в них зявилося багато ворогів .Один раз нас пересікли найманці і вбили моїх батьків,а мене викрали і відправили на планету Огазіонім, де я працював на фабриці,де робили роботів-дроідів.У 30 році до дбя цю фабрику знайшли джедаї,почалася велика битва .Коли джедаї вигравали,роботи вирішили замести сліди і знищити свідків,до мене підбіг дроїд,тільки він хотів вистрілити в мене я змахнув рукою ,і побачив як він відлетів в стіну.Так я зрозумів що я джедай , мене замітив магистер-СЕО-ДУН і взяв навчятися в орден джедаїв.

6.Грав під ніком-Aniobivanomir.
7.В інших кланах не був.
8.Моя характеристика:

+Рішучість.
+Спокійність.
+Честь Республіці ціною власного життя.

-Нестриманість.
-Лінивість.

9.Бачив багато гарн. гравців ,один з яких-Xemul,коли на сервері я запитав,як зареєструватись він єдиний намагався мені допомогти.
10.Республіка + і -
+Республіка-це клан в якому всі виконують закониі правила, тому що є-Сенат(Система Влади).
+Має умілих гравців,про яких я уже казав.
+Має велику репутацію

-Маючи багато гарних гравців,могла вийти на перше місце в рейтингі потіснивши сітхів з їхньою Імперією,це підвищило би рейтинг клану .
-Треба голокрон

11.
Single Saber-середній
Dual Saber-середній
Staff-нижче середнього

З ПовагоЮ,
Animir.
Haydamaka
i
Сповіщення:
Заява не відповідає правилам розділу.

>> Читай правила подавання заяв <<

.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.