Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
The Animir
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
-Animir
Я ознайомився з Правилами для кланів і Конституцією Республіки,Правила поводження на серверах.

1. Animir(Андрій), 14 років,людина
2. Я народився в 36 дбя на Корусанті в сімЇ сенаторів,в той час моЇ батьки-сенатори прийняли закон про заборону Торговій федераціЇ торгувати навколо планети,тому в них зявилося багато ворогів .Один раз нас пересікли найманці і вбили моїх батьків,а мене викрали і відправили на планету Огазіонім, де я працював на фабриці,де робили роботів-дроідів.У 30 році до дбя цю фабрику знайшли джедаї,почалася велика битва .Коли джедаї вигравали,роботи вирішили замести сліди і знищити свідків,до мене підбіг дроїд,тільки він хотів вистрілити в мене я змахнув рукою ,і побачив як він відлетів в стіну.Так я зрозумів що я джедай , мене замітив магистер-СЕО-ДУН і взяв навчятися в орден джедаїв.

3. Граю з 19.03.11, використовував ще два нікнейма.
4. Не був у жодному клані.
5. Я вважаю, що маю такі здібності:
Завжди захищу друга ,ціною власного життя
Рішучість
Спокійність
Мудрість ніколи не піддамся темній стороні силі-(жорстокість,дратірливість та інше.....)
Буду служити ізахищати честь Республіки

6.Я мріяв про цей клан завжди
Бачив багато гариних гравців .
7. навички-середні-вище середнього
Staff - 5-6.

З ПОВАГОЮ до Ордену Джедаїв і Республіки
Animir...
Obi-Wan Kenoby
Граю з 19.03.11, використовував ще два нікнейма

Які нікнейми?

Я мріяв про цей клан завжди
Бачив багато гариних гравців

Наприклад?

навички-середні-вище середнього
Staff - 5-6.

У багатьох членів Республіки володіння мечем середнє, або, навіть, нижче. Невже ти вважаєш, що маєш вище середнього?

Хоч я і не довго у Республіці, але питання вмію задавати)

upd. і ще, ти не вказав які плюси і мінуси ти бачиш у Республіці?
Nikooz
i
Сповіщення:
Заява не відповідає правилам розділу.

>> Читай правила подавання заяв <<

.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.