Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Justfriend
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Наша галактика > Order Of Anfor > Заявки на вступ
Abyssal
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах, правилами Нашої Галактики та Кодексом клана.

- Обі Ван Кенобі народився 25 років тому на Корусанті. В ньому дуже швидко знайшли великі здібності до сили. Потім він потрапив до храму джедаїв де пройшов повне навчання. Там же він створює свій світловий меч. Після він пройшов посвячення в лицарі і відправився мандрувати по галактиці, сподіваючись пізнати таємницю своєї сили. Останній раз він був помічений як сірий джедай, всередині якого була укладена сила сірого фенікса, покликаного зберігати рівновагу. Коли сірий фенікс об'єднався з Обі Ваном Кенобі у юнака з'явилася пам'ять і знання фенікса по темній і світлій стороні. Він став майстром всіх форм бою на світлових мечах, стрільби та використання всіх видів зброї і керування всіма видами транспорту, став чудово себе контролювати, адже найменша не точність могла принести багато бід і нещасть.

Хочу вступити в клан, через те що він є одним з найсильніших, тут є привітні люди які і навчити чогось можуть, і допомогти вирішити ігрові питання. Також я прочитав, що у вас є академія в якій проводять навчання, а це мені якраз на руку, томущо грати я почав приблизно місяць назад, тому навчання під керівництвом досвічених учасників Ордену для мене доречне.

- Андрій, 15 років, навчаюсь у 9 класі Львівської школи №13.

- Ботів у мене немає - це єдиний акаунт.

- 43
Vovcheg
Я радий за Обі Вана, а при чому тут ти?
2+7+0+2+2+0+1+1 = 43?
/facepalm
Весело, але на кандидата в Порткомстат не тягнеш)
Senaj
Перепиши историю о персонаже, твоем персонаже.
Чем занимаешься в свободное от школы время?
Как ты относишься к учителям в своей школе. Какие у них плюсы, какие минусы ты видишь? Что ты чувствуешь когда тебе говорят о твоих недостатках?
Spellman
i
Сповіщення:
Заява не відповідає правилам розділу
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.