Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Gabriel Shan
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Приймальня Ордену
Neros
Причини вступу:
1)Як і всякий мандрівник, що рано чи пізно вертається до витоків свого шляху, так я вертаюсь до Ордену.(в цілому до Ресбуліки, в часносте до Ордену)
2)Основною ціллю і метою є бажання розкрити весь мій потенціал для максимально ефективного захисту всього цінного для мене.
3)Бажання залагодити провину і очистити совість за свою слабкість в минулому.
4)Хочу відновити сквад в Ордені.
5)Перейняти досвід володіння стаффом в магістра Lotr'a.
6)Неприємно дивитися коли одна з сторін перебуває в упадку.(тобто порушення балансу)
Рольова історія:
Вийшовши з космопорту Корусканта, Neros ще раз глянув на свої нові документи, вдихнув на повні легені забутого повітря і поклав їх у внутрішню кишеню. На його обличчі засяяла легенька усмішка і він поспішив в сторону Ордену Джедаїв. Всю дорогу він провів в роздумах, все таки минуло майже 20 років з його останнього візиту Корусканта. Все його життя промайнуло в ці кілька хвилин. Він згадав все, він згадав як покинув Орден, Республіки, як перейшов на Темну Сторону, як відправився у вигнання. Тепер він жалів, йому було боляче за свою слабкість... Йому було боляче бачити як Республіка перебуває в упадку... Проте зараз він твердо рішив вернутися в Орден і зробити все, що Республіка знов розцвіла...
Neros
Майте співчуття ak.gif
Smoky
Я так понял,ты хочешь помочь Ордену,а не всему миру?
Neros
Взагалі, як висновок з моєї заявки можна зрозуміти, що хочу допомогти підняти Республіку через Орден. А шоб допомогти світу, треба спочатку відновити минулу силу Республіки.
Smoky
Орден слаб?
Думаешь,что если ты снова поступишь в Орден что-то изменится?
Как изменился Орден духовно за твоё отсутсвие по твоему мнению?
Neros
Сильно ослаб.
Духовно же теж ослаб, опустошів. Багато хороших людей покинуло його.
Надіюсь на краще, може щось і зміниться.
Smoky
Веришь ли ты людям?Почему?
Neros
У більшості випадках, аналізую їх поведінку і спираюсь на інтуюцію.
Кожен заслуговує на довіру, поки не доведе протилежного.
Smoky
Я верю тебе.И не вижу смысла выжидать других.За
Black Hawk
ЗА

(Iriz @ 2.3.2011, 21:05) *

И не вижу смысла выжыдать других.

Хорошо хоть не поджидать написал)))))
Neros
В інших я так розумію питань немає?
Nikooz
aga

Чему ты научился за время пребывания в Империи?
Neros
-оволодів різноманітною зброєю
-навчився керувати своїми емоціями
-отримав управлінський досвід
Nikooz
Как ты планируешь применять это далее?
Neros
1)В захисті інтересів Ордену і Республіки на ОД, ОБ. Передача досвіду наступним поколінням.
2)Знов ж таки навчання і передача власного досвіду наступному поколінню джедаїв.
3)Допомога в розвитку Ордена і Республіки. Відновлення скваду.
Nikooz
Тут снизу банер, что ты о нем думаешь?

Как первый урок ты преподал бы своему Падавану?
Neros
Урок Історії
Nikooz
Подробнее _a1.gif
Neros
Історію Ордену, Імперії, Галактики, НГ, історію свого перебування в НГ. До чого можу призвести не обдумані вчинки, як потім все важко вернути. Щоб він остаточно вирішив щодо свого майбутнього.
Nikooz
За)
Но этот раз последний, когда я голосую за тебя... без долгих прилюдий скажу, что ты принят _a1.gif
Поздравляю!)
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.