Я ознайомився з правилами поведніки на ігрових серверах, правилами для кланів і Конституцією Республіки.

Ім’я: Етар Кос
Вік: 17
Раса: Людина
Рідна планета: Дантуїн

=======================================================================

Народився я на планеті Дантуїн в заможній сім’ї. Навчався я у місцевій школі, яку успішно закінчив з найвищими балами в атестаті. На той час мені уже стукнуло 17 років і пора було отримувати громадянський паспорт. Я відправився на Корускант, ну і от подаю заявку до паспортного відділу. Маю велику надію, що в майбутньому мені вдастся здобути достатньо поваги ( я думаю, і коштів тепер уже) аби мати змогу приєднатися до Ордену джедаїв.

========================================================================

В Галактиці перебуваю уже приблизно 1-2 роки. Не слідкував за цим, бо досить часто я її покидав, а повертався постійно з іншим ім'ям. Якщо чесно не знаю чим це зумовлено. Дехто може пам'ятати мене під такими іменами: Zell, Tornado, Kyle Katarne.

=========================================================================

В Галактиці вів не дуже бурхливу та продуктивну діяльність. В жодному клані до цього часу не був.

==========================================================================

До своїх плюсів можу віднести: стриманість, терплячість, відданість.
Найбільшим моїм мінусом можна назвати лінь, решта просто не такі помітні на фоні цього. Проте я намагаюся з нею боротися, хоч не завжди успішно, але в основному мені вдається налаштувати себе на хвилю праці.

==========================================================================

Протягом того протяжного часу, під час якого в основному я спостерігав за подіями в Галактиці я бачив багато чого і падіння і злети. Я завжди був найбільш лояльним саме до Республіки, можливо тому, що вона відіграє в цій загальній картині роль добра. Мені не дуже приємно дивитися, що саме Республіка з найбільш могутнього та топового клану зазнала такого значного краху і дуже сильно опустилася. Я маю дуже велике бажання допомогти Вам в її подальному розвитку і повернути на той рівень, який повинен належати цьому клану.

Найбільшим плюсом, на мою думку, в Республіці зараз являється боєздатна армія, яка готова виступити в будь-який момент на захист держави та своїх громадян. Також, наскільки я помітив, досі тримається система Сенату. Це означає, що там засідають дуже відповідальні люди і, думаю, що це теж можна віднести до його плюсів, адже набагато краще, коли державою керує багато голів, аніж одна єдина. Також бачу, що активно розвивається внутрішє, скажімо, ''життя'' клану та наявність людей, які мають бажання чимусь займатися. Можна в приклад взятии той же Бар, який розташовується на Корсусканті. Приємно бачити, що людей цікавить робота.

Мінусів насправді є вдосталь, навіть більше ніж треба. Думаю найбільшу роль грає ”трикутник краху”. Дуже легко здогадатися, чому я його так назвав. Є три основних мінуси, через які, чисто на мою думку сталася така неприємна історія з падінням. Найбільш цікаве те, що вони всі між собою тісно пов'язані, а саме: система голокронів, падіння Ордену, незалежність від адміністрації. Незалежність від адміністрації призвела до того, що клану довелося платити за своє існування, а фінансувати його мають звісно, що учасники самого клану. Погодьтеся, що не кожен з республіканців готовий, чи має змогу підтримати її фінансово, а кадрів у Республіці не так уже й багато. Проблема у питанні падає на правління. Ланцюжок рухається далі. Преміум тарифи. Звісно, аби зекономити це виявилося найкращою перспективою в даній ситуації, проте не кожен був готовий купувати голокрони, аби мати змогу залишитися в клані. Це призвело до депопуляції. А от Орден являвся душею цієї всієї системи, адже коли щось траплялося, то одразу всі покладали великі надії саме на джедаїв та на їхню розсудливість і непоспішність у розв'язанні задач, проте як можна помітити депопуляція через преміум тариф має і свої наслідки. Тому Орден відійшов потихеньку на задній план. Радує все-таки зміцнення Армії, про що я написав вище. Воно трохи компенсує цей недостаток.

=============================================================================

Володію лише одиночним мечем. На середньому рівні десь. Не майстер, проте дати відпір злоумиснику зможу. Під час бою стараюся бути якомога лояльнішим до суперника.