Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Новинки
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Наш портал > Портал XJedi > Магазин мечів і скінів
Dan
Heritage of Malachor



Меч, насичений отрутою! Убиває ворога потроху, навіть якщо ви не поряд, протягом деякого часу!
Для справжніх ассасинів!)

Чекайте на цих вихідних! Пам'ятайте, чим раніше за інших ви купуєте меч, тим більше ви економите кредитів!
Neltharion
Нещодавно до асортименту магазину було додано кілька нових цікавих товарів. Було вирішено зробити їх без бонусів, так як цього досить довгий час очікували покупці.
Перейдемо до короткого огляду новинок.

Глефа "Agression"




Особливості: оригінальний дизайн і вражаючий зовнішній вигляд, зручна у користування, гарний аргумент в бою _a1.gif

Легенда: Глефа цієї моделі була розроблена спеціально для ситхів- асассинів для роботи в особливих умовах. Відомо, що немає більшого клопоту для ситха-вбивці, аніж пара улюбленців-ісалімірі на руках у жертви. В таких умовах застосувати світловий меч досить складно, а всі інші переваги Сили вже не здатні допомогти. Саме цей факт змусив ситхів створити спеціальну зброю для боротьби в умовах відсутності зв'язку з Силою. Оригінальність ідеї полягала в тому, що до світлового посоха приєднали пару лез із кортозису, якими з легкістю можна було прирізати жертву, а бо ж просто вилити свій гнів на ненависних ісаламірі.

Авторство: Neltharion.

Сінгл "Tau Hilt"




Особливості: Оригінальний та екзотичний дизайн (елегантна та незвична стальна оправа, колба з лавою в центрі рукоятки), прості, але гарні текстури.

Легенда: Меч був знайдений на березі потоку лави на планеті Мустафар поруч із розплавленою рятувальною капсулою. Цей дивний меч пережив свого творця, вогняні потоки лави та безліч господарів.

Знайшов і виклав Opium + дод. обробка комісії.

Скін "Z-Shadowtrooper"




Особливості: Old-style скін + Modern-style рескін _a1.gif, класика скінобудування Нашої Галактики. Популярна модель шедоутрупера в гарних кольорах зі смарагдовими, сапфіровими та рубіновими переливами, а також яскравий неон.

Легенда: Цей скін таїть у собі таємниці таких надсекретних організацій як Жгунс та ShadowTroopers Team. З ним ти зможеш подолати усі перешкоди на шляху до визнання!

Авторство: BVS + невеличкий косметичний ремонт від комісії.


Р. S. Якщо вам сподобались ці моделі, не забудьте висловити свою вдячність авторам ad.gif
Neltharion
Новий дизайн "Heritage of Malachor"!

Вітаємо всіх поточних і майбутніх користувачів "Heritage of Malachor", тепер їхня улуюблена рукоятка стала ще гарнішою та зручнішою в бою. Кажуть, краса заворожує, що безсумнівно є точним висловлюванням про новий дизайн HoM, а значить тепер ваші вороги будуть здивовані і зачаровані вашою зброєю, що зробить її ще більш смертоносною happy.gif
Список поправок:
- Оновлена модель (змінено форму гарди,нова більш гарна та акуратна форма леза).
- Оновлені шейдери (більш реалістичний металічний блиск, яскрава отруйна "серцевина" з ефектами внутрішнього та зовнішнього світіння, додано яскраві світлодіоди на рукоятку) та нові текстури.

Скріншоти:


Меч уже додано до автооновлення, новий дизайн автоматично замінить старий. Насолоджуйтеся!

Авторство: Neltharion
Neltharion
Унікальні ефекти для VIP-мечів

Приємна новина для всіх покупців мечів з бонусами - тепер у більшості з них є уникальні ефекти удару, що символізують їх бонуси!
1. Bones


2. Vampire


3. Thunder/Serren Scepter


4. Quel-Drin-Fal


5. Golden Lily/Golden Lotus (хмарка дурман-пилу залишається деякий час після удару)
.
Invision Power Board © 2001-2024 IPS , Inc.