Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Felix
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Наша галактика > Order Of Anfor > Заявки на вступ
Felix
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах, правилами Нашої Галактики та Кодексом клана.

Мене звати Фелікс. Декілька років тому я був членом Ордену. Зараз я розповім вам історію, яка перевернула моє життя і чому я знову стою перед брамою Храму з надією повернутись.

Все що було до аварії досі залишається наче в тумані. Відривками пам’ятаю тільки сильний удар, вибух, свої окровавлені руки та вогонь. Далі - тільки темнота. Незнаю скільки я пробув вез тями, але ніби увісні бачив військові чоботи, чув голоси і відчував що мене не то тащать, не то везуть кудись.

Розплющивши очі, першим що я побачив був промень сонця який ніжно падає на піщану підлогу. Дивно, але ця картина дуже заспокоювала, принаймні до того часу поки не стало видно решітки, яка знаходилась в декількох метрах від мене.
- Ага, встав, - пролунав голос з іншого кутка камери, - ато я думав ти вже здох!
Ледве повернувши голову я побачив чоловіка, або принаймні щось схоже на нього. Брудний, худий і весь в лахміттях тип сидів спершись до стіни і шкірився на весь свій десяток зубів.
- Вітаєм та Памірі, синку. Ти вибрав прекрасний час для візиту – скоро закінчиться день і настане трьохмісячна ніч, яку скорше всього ти проведеш на Шахті, - сказав він і залився реготом.
Сил говорити в мене не було, тому відвернувшись я знову вирубився.

Коли я прийшов до норми через пару днів мені вже було відомо що знаходимся ми не в найкращій точці Галактики, а саме на Памірі – планеті яка контролюється чотирма кримінальними угрупованнями, найвпливовішими в зоні К2, і які ніяк не припинять постійні війни за сфери впливу. А ще краще – це те що ми знаходимось в рабстві і нам прийдеться працювати на Шахті поідеї до кінця життя. Все це розповів Хан Поло – той мужичок що багато сміється, і який виявився навіть дуже приємною особою. Виявляється він був правою рукою одного кримінального Босса і його впіймали коли він очолював невдалий рейд саме на ЦЮ Шахту. Хотів би я розповісти про себе, але нічого не міг згадати – аварія була відправною точкою моєї пам’яті.

Нам неймовірно повезло, коли через деякий час Шахту захопило інше угруповання, саме те на яке раніше працював Хан. І коли його випустили він запропонував мені роботу, не маючи підстав відмовлятися я і не відмовився.

Наступні декілька років пройшли дуже швидко. Контрабанда, грабежі і набіги – такою була половина мого життя. Дівчата, кабаки і алкоголь – такою друга. Ми з Ханом дуже здружились, а звістка про те що його зарізали в портовій бійці просто вибила мене з колії. Єдина людина, яка щось значила для мене тепер мертва – і я знову один в цьому світі.

Всі зароблені гроші я спускав на випивку та карти, аж поки одного разу не трапилось ось що. Програючи свої останні гроші якомусь твіллеку я відчув що хтось поклав руку мені на плече.
- Фелікс? Це ти?! – промовили здивованим голосом ззаду.
- ШО?...Відстань, - прокричав я. Імені свого я не знав, а всі мене називали просто Щасливчиком.
- ЦЕ ти !!! Ти живий!... Фелікс, не може бути, - ніяк не вгамовувався новий знайомий.
Незнаю що, але шось в мені прокинулось коли я почув це ім’я. Тому допивши своє пиво і віддавши гроші щасливому твіллеку, якого потім всерівно думав ще десь зловити, я попрямував з новим знайомим навулицю.

Він розповів що є членом Ордену Анфор і що я теж був ним. Декілька років назад мене відправили на Паміру з дипломатичною місією, та з того часу про мене ніхто нічого не чув. На зв'язок я не виходив, а на планеті знов почалася війна і тому відомостей про мене не було. Всі вважали мене мертвим. І ось я знаходжусь тут живий і здоровий. Правду кажучи мені щось не дуже вірилось в усе це, та як кажуть «чим ч’орт не шутить» і я вирішим перевірити все це і вже через тиждень стояв перед воротами Храму з рішучим наміром нарешті дізнатись про своє минуле.

ну а так я Фелікс, 21 year old, майбутній дипломан, шпіон або міліонер

05.02.2011 - ітого 11
Lossberg
майбутній дипломан, шпіон або міліонер

А чому так невизначено?) це де ж ти навчаєшся?
Excont
Ку-ку. Напиши пожалуйста все плюсы и минусы Ордена, которые видишь ты.
Felix
2 Lossberg:

я вчусь на факультеті міжнародних відносин...саме тому так невизначено

2 Excont:

плюси - це гарний колектив, взаємодопомога та підтримка один одного в клані, цікавий рольовий елемент.

мінуси - як знайду, так і напишу.
Sandman
ЗА. )
Spellman
Приветствую Феликс _a1.gif

Во время твоего пребывания в Ордене у нас сложились только положительное мнение о тебе. Особенно Магистрат благодарен тебе за красивую ролевую историю, написанную тобой (которую сейчас можно заметить в теме "О клане").

Перед тем как проголосовать положительно, я хочу дать тебе дать квест.

Так как в Ордене тебя не стало из за ухода с портала (активности), набей активность J.A. 5+ и отпишись в этой теме.
Cheshir
Не соответствует правилам раздела xDDDDD
А где ж причины вступления кроме как "Чем черт не шутит" ?)))
Excont
Раз не можешь найти минусы - вот тебе и первый квест) Найди и аргументируй.
Felix
2 Cheshir:

причиною є повернення...

2 Spellman:

I'm working...

2 Excont:

ну прям змушуєш висасувати проблему з пальця ) ...

мінус №1 - заставляють шукати мінуси там де їх нема

мінус №2 - трохи утопічна позиція Ордену щодо святого нейтралітету та взаємодоповнення. Адже як говорив то Ніцше, то Брюс Уіліс - набагато легше бути добрим або поганим, нейтралітет несе достаток, та не вічну силу.

... і ввесь народ
Із подиву роззявив рот.

Сатири єпископа Холла
Sphinx
Возьми автограф у игрока Pupizoid с подписью: "С любовью, детям Уага на память." (Снимок его сообщения в чате вполне подойдет)
Cheshir
Я хочу автограф на груди))) Классика концертного жанра))
Причина "возвращение"? Возвращение кого и куда? Ордена на портал? Тебя в игру? В любом случае для меня это как-то непонятно.
Felix
2 Cheshir:

повернення мене в Орден, я був його членом та через особисті причини покинув Галактику. Див вище репліку Spellman
Cheshir
Твоего имени нету в списке бывших членов Ордена, которых принимают обратно сразу же. Я все же хочу услышать ответ на вопрос. Попытайся услышать меня. Некто Феликс покидает Галактику, через какое-то время возвращается и обнаруживает себя нейтралом. Какие мысли/эмоции/.. подвинули тебя на возвращение именно к нам? Очень хочу прочитать честный ответ на просто вопрос.
Felix
Чесна відповідь на просте питання!

Справді, в списку бувших членів ордену яких приймають назад одразу ж мене немає. Але в списку просто бувших членів ордену я всетаки є. _a1.gif

Першим, що завжди було помітно в Ордені - це унікальна атмосфера, в якій завжди панувала дружба, взаємоповага, порозуміння та терпимість. Інтереси клану висовувались на пріоритетне місце, напротивагу власним інтересам гравців. Бажання членів Ордену всіма силами підтримувати та вдосконалювати клан створило справді особливу соціальну структуру, яка насогодні є взірцем для наслідування.

А так як я сповідую ті ж принципи та ідеали, то саме тому я хочу в Анфор. от так biggrin.gif
Cheshir
biggrin.gif Ну вот сразу нельзя было?
Заходи _a1.gif
Chrome
Что там с твоей активностью? В джа играть собираешься?
Felix

в мене немає багато вільного часу, тому активність росте потрохи )
Stinson
Приветствую, расскажи мне пожалуйста про свои увлечения, хобби, какую музыку слушаешь, какие фильмы смотришь.
Убей 5 имперцев (на любом сервере).
Felix
2 Spellman:

вот вони...5+ !!!
Spellman
Квест Стинсона отменяю, так как фактически ты должен присутствовать в списках на возвращение без заявки. Лишь убедился сам, дав тебе квест на активность.

Поздравляю, ты снова Принят.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.