Я ознакомился с правилами поведения на игровых серверах, правилами подачи и обсуждения заявок, законами и кодексом Бессмертного Легиона.
1., 13 р.
2. На порталі не був дуже активний, два рази пробував поступити в Республіку. Грав під ніком Silver Dragon.
3. Я народився на Корелії. Жив звичайним життям у сім"ї торговців. Ми літали з планети на планету, та торгували різними речима. Одного разу, коли я повернувся додому після важкого дня роботи, мій батько лежав на ліжку. Він був присмерті. Батько насилу підвівся і сказав мені:"Будь сильним. Ніколи не бажай помсти, а якщо ти зрадиш когось, то будеш недостойний називатись моїм сином. Йди по своєму шляху..." - так сказав він і помер. Багато років я поневірявся по галактиці, шукаючи людей, які б дотримувались таких принципів, бажаючи бути з ними. І ось нарешті я знайшов те, що було мені потрібне. Republic...
4. Так як клан ще порівняно новий, то я буду старатись допомагати всім, чим зможу. При поступленні буду допомагати іншим поступаючим, можливо, допоможу куагами, якщо, звісно, вони будуть.