В цій темі кожен гравець, який є учасником турніру може написати свої враження від поєдинків, організації турніру, тощо.
Правила теми :
1) Залишати повідомлення в темі мають право лише учасники турніру, судді турніру та адміністрація.
2) Одному гравцю в цій темі можна відписатись лише раз на день.
3) Заборонено в своїх повідомленнях висловлювати негатив в сторону своїх суперників.
Первая дуель))) Жаль проиграл)
Немо спасибо что подождал)
п.с. Я знаю, халява рулит
Bellifart
15.1.2011, 23:16
та блин, ты на меня в комбо 2 раза лупанул)))
ненавижу это комбо, просто я часто прыгаю, и оно само

но последняя дуель реально капец, ты с 1 хп остался хД
надеюсь что еще встретимся в турнире) *я тебе покажу :Ъ
Cервер не лагає,організовано добре.Поки що я лишаюсь задоволеним.
Незнал куда это можно будет написать,но видимо эта тема более-менее подходит:при регистрации мы соглашались с тем,что сможем быть на сервере в период с 21:00-23:00,прочитав правила у меня возник вопрос относительно времени-можно-ли приходить на турнир не в 21:00,а вот,к примеру,в 22:00-22:30,тоесть позже?(все-таки он длиться до 23:00)
Не варто запізнюватись, адже суперник може і не погодитись тебе чекати, якщо він прийшов вчасно.
Наділі такі запитання тут не задавати, в правилах написано, що робити, якщо винакають такі запитання.(с)Лекса
Поздравляю своих "одногруппников")
Могу оправдаться только тем, что я играл совсем без разминки

Оба боя
Удачи всем)
Ммм... ) Довольно таки увлекательно было проводить бои с такими игроками как Хэви райн и Немо.
Особенно порадовало что можно поразвлечь себя и в спектре! Ведь так интересно изучать сквозные дыры в стенах, щели в напольных плитках и наконец то летающую статую!:D
P.S. Heavy, спс
P.S.S. Heavy, кем ты работаешь?О_о
Як організатор турніру, я дуже задоволений тим, що гравці не проявляють негатив один до одного, не запізнюються на поєдинки (за вийнятком Хеві Рейна), відсутністю конфліктів. Хочу сказати всім хто вийшов до основного туру : "Так тримати, бажаю досягти перемоги", а всім хто не зміг цього зробити : "не хвилюйтесь, у вас ще все попереду, не пощастило тут, на турнірі, пощастить у чомусь іншому. Будуть і інші турніри, ви ще зможете перемогти". Ще раз, спасибі Дан, за надану можливість провести турнір, та за твою участь в ньому, яка суттєво підвищила рейтинг, дякую всім хто коментує поєдинки на Радіо Анфор.
Хочу пожелать удачи всем игрокам турнира, особенно Каину

Последний мой бой мне особенно понравился, но к сожалению, меня ждут наверху >_>
Благодарю инициаторов этого турнира, за то что дали насладиться лишним временем.
Обижен...обижен тем,что наш бой не комментировали.Простым смертным как мы с Идусом,наверное,такое нельзя позволить.