Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Enemi
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
Enemi
Я ознакомился с Правилами Поведения на Игровых Серверах, Правилами для кланов и Конституцией Республики
Імя:Enemi
Вік: 18 років ( вреалі 12)
Раса:Людина
Планета:Курусант
Біографія: Я народився на Курусанті в сімї продавців . Мої батьки працювали на Татуїні,але вони часто міняли місце де будуть торгувати.Пройшло пару років коли мама померла тотові було тяжко працювати самому .Тому що у мене ще був брат.Тато дуже сильно захворів і ми з братом хотіли полетіти на Курусант і сказати все дядечкові ,але я сказав щоб брат залишився з татом і я полетів сам.
Коли я прилетів до дядечка він майже вже померав .Я йому все швидко розказав він мені відповів що пізно що до нього приходили сітхи і сказали що вбють твого батька і брата.Мене це дуже розізлило і я полетів на Татуїн коли я прилетів там все було погромлено.Я побачив що якийсь дядько йде до мене у будинок я дуже налякався але відчинив йому двері.Коли я відкрив двері я побачив у нього сабар і я подумав що він джедай він сказав що його дядько попросив раніше щоб коли твої батьки помруть щоб я тебе взяв у падавани щоб навчити тебе користуватися сабером.Після того дня пройшло багато років і я подумав що я достатньо научений і вже можу захистити себе мене учитель поблагословив і я пішов від нього.
В НГ я з непамятаю десь з 16.07.10 Merr .Blood killer
Я в нг був мало активний
Мої +
Я добрий,спокійний,адекватний
В чаті НЕ БЮ
Мої -
Деколи я можу написати в чаті мати,нелюблю довго битися,невмію добре грати

+Круті Пацани
+сильно грають може і мене навчать
+Крута назва

- суворі вимоги
-мала чисельністі клану
-багато різних правил

В Республіці я хочу знайти своє покликання

один меч (нормально)
дуали (слабо)
глефа (вище нормального)
handshake.gif handshake.gif handshake.gif
Nikooz
Отказано.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.