-Grendel
10.1.2011, 23:40
Я ознайомився з Правилами Поведения на Игрових Серверах, Правилами для кланів і Конституцією Республіки
1)Ім`я:Grendel
Вік:15
Раса:Куат
2)Я народився на планеті Куат (Порт куат). Так-так це була планета осередком торгівлі, Тому мої батьки були торговцями, сюди приїжджали багато людей з інших планет, я вивчав їхню культуру і звичаї. У моїх Батьків було дуже великий прибуток, і я вчився у дуже престижних закладах, Мав уроки пілотування на пасажирському крейсері. Одного разу мені захотілося облетіти планету і розглянули її, планета дуже гарно виглядала з космосу. Згодом повернувшись я поділився своїми враженнями з друзями. На слідующий день буле все як звичайно, і раптом я помітив одного не знайомця в порту, він був дуже дивний В порту багато дивних людей але цей мені здавався найдивнішим.
Я підійшов до нього, і привітався. Він Холоднокровно подивився на мене, і пішов собі дальше.
Хм… цікаво – подумав я .І пішов слідом за ним. Прослідивши за ним декілька хвилин, він витягнув рацію і сказав декілька слів які я не почув. І раптом на Куат напали пірати. Я врятувався сівши на рятувальну платформу, і мої навики пілотування допомогли мені. я не знав куда лечу, і за кілька годин я прилетів в якусь систему, і расу я зразу пізнав це були Кел-дори. Згодом мене прийняли на поверхню планети, у них гарна планета, пейзажі.
Пробув я там недовго, мені видали невеликий корабель і я продовжив свою подорож. І опинився в Системі Коркусант. Про цю систему я чув дуже багато, і знав, що там можна отримати громадянство Республіки. І я поспішив подати заявку.
3) Десь приблизно 3 місяця, грав під ніком Nikolas.
4)Цим ніком не був в кланах.
5)+
Довожу справу до кінця.
Можу помогти в скрутну мінуту.
-
Лінивий.
Брехливий.
6)Тут коликтив хороший, є Люди з якими я можу поговорити на спільну тему.
+республіки
Абрикоска в Клані.
Демократія.
Адекватні люди.
-Республіки
відсутність Рольової атмосфери.
Бувають розбіжності між Армією і Орденом.
Недотримання кодекса (Нікнейми не можу назвати)
7)Стараюся вести себе адекватно. Мій Стиль: Стараюся до суперника як найближче підійти.
Сингл - Нижче середнього.
Abrikoska
10.1.2011, 23:45
Кандидат хороший, адикватний. Питань до нього нема. Підтримую.
Inner Eye
11.1.2011, 0:24
Підтримую.
Знаю цю людину, нам потрібні такі як він)
Хочется знать чем кандидат добился вашего признания, Абрикоска, Дрю ответьте плизз.
Абрикоска в Клані.
Дивний плюс. Я нічого не маю проти Абрикоски, але в чому ж плюс що вона в Республіці(поясни)?
Наприклад в чому? Хоча це дві різні організації.
-Grendel
11.1.2011, 11:31
Exelent
1. Стало більше позитиву і шарму.
2. Якщо ж ці Організації різні, значить їхні погляди теж різні. І вот напевно виникають розбіжності.
Abrikoska
11.1.2011, 12:23
Leksares
Він мій брат.
Тут коликтив хороший, є Люди з якими я можу поговорити на спільну тему.Назови имена
+республіки
Абрикоска в Клані.оО Это не причина явно.Почему ты раньше не шел в Республику,раз сестра у тебя тут уже была?
Демократія.Чем она лучше,чем другие виды политики???
Адекватні люди.
-Республіки
відсутність Рольової атмосфери.Как ты можешь об этом судить,если ты не был в клане???
Недотримання кодекса (Нікнейми не можу назвати)Назови
Причины вступления так и не увидел.Только понял,что ты путешествуешь по галактике и тебя "занесло" сюда...
Даа??? И как ты собираешься это исправлять? В чём проявляется это "Отсутствие", когда у нас есть даже
это?
Минусы придумывал от фонаря? Только честно.
Брехливий.
Как мы тогда можем верить твоим словам?
Пока что воздержусь, кандидат даже не соизволил ознакомиться с кланом в который поступает.
-Grendel
11.1.2011, 15:57
Iriz
1. Dry, Lobster, Syltan....
2. Зробив поспішне рішення.
3.Демократія це влада народу,кожен має право слова, і мені це подобається що ніхто не стоїть тобі над душою.
4.Я ніразу не був в Республіці,просто мало рольоої атмосфери на серверах, і в заявках.
5. Не зрозумів запитання.
Leksares
Аргументуй.
Wonderol
1.Буду старатися підтримувати її. В рольовій ігрі мало охочих.
2.Ти хоч сказати що Це що я написав все Брехня?
На вопрос отвечу, но тебе бы не следовало просить меня аргументировать.
не заметил что в Республике есть ролевая игра.
что-то я не припомню когда такое было в последний раз.
ушел.
Кандидат ніколи і не казав, що в Республіці немає рольової гри, він сказав, що немає рольової атмосфери. Це абсолютно різні речі. Люди, давайте об'єктивно почнемо виносити рішення, а не через власні симпатії чи его? Якщо важко стриматись, то краще пройдіть повз заявку.
Grendel, ти ж в свою чергу якщо не можеш назвати нікнеймів, то й не згадуй про це. Тим паче не занось в мінуси клану до якого подаєш заявку. Зі сторони це виглядає як "аби було".
Тепер щодо питань:
1. Нащо тобі клан як такий? Чому не хочеш лишитись нейтралом, чи є в тебе якісь плани щодо своєї діяльності в Республіці?
2. Чому саме Республіка? На ЮАЗі зараз купа кланів, чому ти обрав саме Республіку? Судячи з твоєї історії, ти випадково потрапив на Корускант і бігом сюди) Але якщо відкласти в сторону історію, то можна почути від тебе якусь іншу причину? Чи Абрикоска та кілька людей з якими можна поговорити і є всі твої причини для вступу в клан?
Ты не ответил на все мои вопросы, кроме одного.
По поводу 2 - вопросом на вопрос не отвечают, жду точного ответа.
В принципе, Лотр прав, поэтому я пока что снял свой голос, но дам задание.
Расскажи мне про игрока Godrick, а именно его отрицательные черты, также расскажи почему он покинул Республику.
-Grendel
11.1.2011, 23:49
Lotr
Я добренько подумав.
1.Як такий клан мені потрібен бо у ньому можна добитися багато успіхів, ніж у нейтралах, у Нейлтралах немає людини яка підбадьорить тебе, ти не будеш самотній.Плани є, хочу проводити різні заходи.
2.Томущо я вважаю що республіка Найкращий клан, Подобається Ідеали і кодекс.Я вступаю в Республіку не щоб отримати кольоровий нік, і приписку, а щоб бути частиною цеї великої сім'ї.
Wonderol
Дати позавуха Перший раз повірити мені бо людина хоть на один шанс заслуговує. а на другий раз дуже серйозно покарати, і брехати не буду.
P.S. Правда закреслений варіант ефективніший)
Leksares
В процесі
Что-то я не понял ответа к "Если ты брехливый, то как мы можем тебе верить", скорее всего ты ответил на вопрос "Как ты собираешься исправлять этот минус". Или как? Объясни мне нормально, и дай полный ответ. Уже 3 пост пишу об этом.
Ещё вопрос - Если уйдёт Абрикоска с Республики - уйдёшь и ты?
Ну и опять ответил не на все вопросы.
-Grendel
13.1.2011, 13:41
Wonderol
1. Це риси самого Персонажа.(Людина яка з тобою перша зустрілася і вона бреше то треба бути якимось детектором, екстрасенсом, або познайомитися з людиною по-ближче)
2.Залежить від обставин.
3.Та не від фонаря придумував.
P.S Можу вже назвати одного порушника.
Как тебе заявки других кандидатов? Что ты о них думаешь?
Nikooz
Kryox - на мою думку в цій заявці немає чогось Республіканського.
Exbifour - в цій заявці є перспектива, і думаю що ця людина буде допомагати Республіці, правда цю перспективу потрібно відшукати.
Swin - У ньому є республіканський дух, і він буде прекрасним доповненням до Республіки.
Hot - на мою думку Заявка зайде в "Тупік", Так як людина уже 3 рази була в Республіці, і проявити себе не могла.
Fumika - цікава заявка, і дуже інформативна.
Hei - думаю що про цю заявку ще рано щось говорити.
А как ты оцениваешь свою заявку и почему?
Я свою Заявку оцінюю десь дуже, дуже не іформативно, враженяя про мене туманне так як мене ніхто не знає і я не проявляв себе, думаю у мене є щось Республіканське,думаю в моїй заявці є перспектива, я був У клані Mandalorians, і це викликає підозри.
Висновок:Можна сказати що у мене є невеликі шанси попасти в Республіку.
Приветствую, Grendel.
Представь ситуацию, на одной из важных для Республики планет разразилась гражданская война между двумя группировками, сражающимися за власть. На планету отправили посла для урегулирования проблемы. Все сложилось так, что без небольшой подтасовки данных не возможно решить мирно этот конфликт. Как бы ты поступил на месте посла, и как бы ты поступил, если бы являлся к тому же и джедаем?
Ты можешь исправить свою заявку, что убрать эти "минусы" ?
-Grendel
15.1.2011, 15:32
Nikooz
Напевно так. І я буду старатися.
Тогда исправь) И напиши, что ты изменил)
Расскажи про последние события на ЮАГЕ, которые ты считаешь самыми яркими за последний месяц, дай краткий обзор этих событий и расскажи почему ты выбрал именно те, про которые будешь писать.
-Grendel
15.1.2011, 18:17
Nikooz
Мені виправляти в тому пості в якому я писав свої мінуси?
-Grendel
15.1.2011, 18:43
Leksares
Остання подія за послідній місяць ( грудень) на мою думку це турнір новий рік 2011, дуже багато несподіванок було у цьому турнірі, організація турніру була на високому рівні, ще дуже сподобалося що коментували турнір у прямому ефірі, був запроваджений Тоталізатор, що в інших турнірах не було, було зроблено окремий Сервер. Ну напевно ця подія мене найбільше вразила.
Напиши ще дві події які тебе вразили, та напиши чому.
Как ты прокомментируешь свои минусы в Репутации?
-Grendel
17.1.2011, 16:19
Заявку Закрийте.
Причини говорити не буду.