Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Kryox
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
Kryox
Я ознакомился с Правилами Поведения на Игровых Серверах, Правилами для кланов и Конституцией Республики
Імя: Kryox
Вік: 18р (в реалі 12)
Раса: Твілек
Планета: Рілот
Біографія: Я народився на Рілоті, в сімї торговців. Мої батьки подорожували по планетах і продавали всякий "непотріб". Вони хотіли, щоб я пішов по їхніх слідах і став торговцем, але я цього не хотів. Коли до нашого шатра підійшов дядько, який наймав молодих хлопців на навчання, про яке нічого не сказав, я зрозумів, шо настав мій шанс. Я зібрав речі, попрощався з батьками, які відмовляли мене від цього і полетів з чоловіком. Тільки потім я зрозумів, що я зробив. Цей чоловік хотів навчити мене та інших хлопців битись на саберах. Як тільки інші це почули то зразу полетіли назад. Залишився тільки я. Мій учитель навчив мене вправлятися з сабером. Одного дня я відчув, що мені пора йти. Учитель благословив мене і я пішов від нього.
В НГ я з 18.08.2009. Грав під ніком Silver Dragon.
Признаюсь, в НГ був мало активний, майже ніде не відписувався, спробував відкрити магазинчик, але нічого не вийшло.
+Я добрий, кмітливий, несподіваний _a1.gif .
-Я не люблю чекати і інколи заради розваги вбиваю просто так.
Республіку я вибрав, бо
+багато добрих і цікавих людей
+сильно грають може і мене навчать _a1.gif
+завжди допомагають одне одному
Мені не подобається, що
-мала чисельність клану
-багато різних правил
-інколи занадто суворі вимоги
В Республіці я хочу знайти своє покликання і нарешті боротися за мир в світі. Хочу ввійти в Одден Джедаїв.

В основному граю синглом (рівень середній), інколи дуалами (рівень низький) . Стрілкової зброї не люблю і не користуюсь.
Exelent
-багато різних правил
-інколи занадто суворі вимоги

З твого боку це погано що існують правила і що йде такий відбір?

Я не люблю чекати і інколи заради розваги вбиваю просто так.

Можливо тобі обрати Имперію?
Kryox
для Exelent:
Я вважаю, що жорсткий відбір це корисно, бо не треба допускати шпигунів та інших підлих людей у клан. Це з боку громадянина Республіки. Але тому, хто поступає в клан, завжди здається, що це негативно.
Якщо чесно, то я це написав, бо в правилах пише, що треба назвати 3 плюси й мінуси. Я добре подумав й вибрав кілька своєрідних виразів.
На рахунок другого питання... Ні мій вибір - це Республіка і я вже вказав чому в заявці.
Exelent
В чому проявляється +Я несподіваний.

Такі вчинки як Я не люблю чекати і інколи заради розваги вбиваю просто так. не допустимі. Що ти збираєшся з ними робити, залишити чи відкинути?
Olsney
Ты действительно думаешь, что с такими характеристиками ты станешь Джедаем? Мда...
теперь расскажи мне, что ты считаешь "Подлой игрой" как ты на неё реагируешь, и чем твой стиль отличается от неё.
Leksa
+Я несподіваний

+1 Екселент, хорошая характеристика для того, чтобы познакомиться с девушкой, но уж никак не для того, чтобы стать джедаем.
Республіку я вибрав, бо
+багато добрих і цікавих людей

например кто ?
напиши также чем именно эти люди смогли тебя заинтересовать.
-багато різних правил

почему же тебе это не нравиться ?

Kryox
для Exelent:
Щодо несподіваності, то це в основному проявляється під час бою, коли я показую іншим кілька однакових атак, щоб вони подумали що я тільки їх юзаю, а потім несподівано роблю іншу.
Про мій мінус... Обіцяю, що обов"язково позбудуся цієї проблеми. Я прочитав правила Реп і зрозумів, що це не допустимо.
для Grave Max:
Для мене підла гра - це неповага до супротивника, тоді, коли суперник кікає на землю і добиває лежачого, вбиває в лазі чи в чаті, добиває обеззброєного суперника, користується багами. Реагую я на таке спокійно, не нервуюся, граю за правилами Реп і стараюся своєю поведінкою показати, що так люди не грають.
для Leksares:
Наприклад Xemul, Grave Max, недавно зустрічався з ними на серверах, хороші люди, можуть в будь-яку хвилину прийти на допомогу. Ще можу назвати ніки Nikooz, Dan Mor, Kennet. Всіх крім першого бачив на серверах, але про всіх можу сказати тільки хороше.
За правила я вже сказав вище, я не вважаю, що це погано, та для того, хто поступає це завжди здається негативним.
Ще раз кажу, що я це написав, бо треба було вказати 3 плюси і мінуси.
Leksa
але про всіх можу сказати тільки хороше.

например ?
Kryox
Дпомагають у битвах, дають корисні поради.
Leksa
А если не как про игрока, а как про человека в целом.
Kryox
Дружні, товариські, цікаві, порядні, інтелігентні. ad.gif
Leksa
Ты видно даже не думаешь над ответами.
Ты писал про Никооза, так вот, попроси Никооза пусть расскажет тебе немного про себя и потом напиши об этом, пусть также Никооз после твоего поста подтверди, что это именно он тебе рассказал.
Nikooz
Leksares, он не сможет выполнить твое задание) Я про себя не рассказываю, разве что в архиве библиотеки)
Так что поменяй, пожалуйста)
Leksa
Хорошо, кандидат, ты написал что про всех можешь сказать только хорошее, ну давай, напиши что-то хорошее и правдивое про Никоза, он не расскажет, но если проявишь смекалку то все узнаешь.
Kryox
Нууу, був такий випадок. Хотів я в Республіку поступати. Leksares дав мені завдання: написати до Нікооза, щоб той розповів про себе. Ну нічого робити - почав я писати. Відправив йому листа з проханням про допомогу. Нікооз ж не послав мене під три чорти, мовляв, сам зі своїми проблемами розбирайся, а ввічливо відписав, що про себе не розказує, і попросив Leksares поміняти квест. Ось так... blush2.gif
P.S. Ти ж сказав проявити кмітливість. Я так і зробив.
Feliss
Привіт Kryox. Скажи, що для тебе значить Сила? Для чого вона існує? Поясни позмістовніше
Nikooz
Узнай о тех вещах, что щас творяться в Республике. Скажи свое мнение по этому поводу)
Leksa
О, придумал, вот тебе задание, узнай все про игрока Godrick, спроси у него почему он покинул Республику )
Olsney
Расскажи мне всё о таком человеке как Grave Max, о его исчезновении, а так же о его чертах характера.
Kryox
для Leksares:
Годрік колись був у Республіці. Його запросили в Орден Джедаїв, там він і провів деякий час, та довше він був в Армії. Він хотів створити підклан Galactic Defenders. Пішов він з Республіки тому, що посварився з тобою. На мою думку, йому здалося, що його не поважають, і тому він вийшов. Та я знаю, що це не наклеп. Годрік і справді був шпигуном, на жаль. Зараз Годрік нейтрал. Він хоче викликати тебе на поєдинок пВп.
для Wonderol:
Грейв Макс був членом Республіки. Він був і звичайним громадянином, і джедаєм, і солдатом Республіки. Він товариський, але вимогливий, ніколи не зупиняється на досягнутому. Тепер він кудись зник... Ніхто не знає, де він. Привіт, Грейв!)
для Feliss:
Сила для мене, як і для кожного джедая, значить дуже багато. Для мене Сила - це енергія, що зв"язує усе живе між собою. Я вважаю, що Сила існує для того, щоб створювати гармонію між світом та її жителями.
для Nikooz:
я довго шукав, та в мне майже нічого не вийшло. Проте, щось я таки знайшов. Зараз головними ворогами Реп є клан СГ. Туди пішли минулі Республіканці, такі як Flake, Slam da Funk. Це мені не подобається. Гравці Республіки активні в основному на КС серверах. На жаль, це все, рпо що я дізнався.
Leksa
Отлично, человеку удалось собрать информацию, безусловно правильную. Задание выполнено - ЗА
Хочу задать вопрос последний :
Как ты думаешь кто победит в легендарном ОБ между мной и Годриком и почему именно ? И почему, по-твоему я называю его легендарным ?
Feliss
Для тебе Сила значить тільки як енергія? І все?

Як ти кажеш, Сила існує для гармонії. Тобто коли вона попаде у злі руки, і він буде вбивати невинних жителів, то це для гармонії, так?
Lotr
Привіт Kryox.
Надай мені докази цих слів:
Та я знаю, що це не наклеп. Годрік і справді був шпигуном, на жаль.
Не слухи, не "хтось там так сказав", а докази.
Olsney
Оцени шансы поступления всех кандидатов, которые сейчас подают заявку, а так же за кого и как бы ты проголосовал.
Pra
Расскажи что ты видишь на картине. Какие эмоции у тебя возникают при просмотре и почему именно эти эмоции, а не какие нибудь другие?

Kryox
Прошу закрити тему.

ok.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.