Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Реєстрація гравців
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Наш портал > Портал XJedi > Архів подій > Pentathlon Tournament
Leksa
Для реєстрації в турнірі ви повинні скласти заявку за наведеним нижче шаблоном.
Зареєструватися на турнір ви можете з 22:00 26 грудня 2010 до 22:00 12 січня 2011 р.

Я, [b]ігровий нік[/b], хочу прийняти участь в турнірі "Pentathlon Tournament", з правилами турніру ознайомився та обіцяю їх дотримуватися.
Обіцяю знаходитися на турнірному сервері в будь-який день до завершення турніру, якщо це буде необхідно, з 21:00 до 23:00 згідно з Київським часом. (Додаєте до повідомлення посилання на квитанцію сплати 500 куаг з вашого аккаунту в "UAG Fund #1 Основний")

Leksa
i
Сповіщення:
Оновлено, термін реєстрації подовжено.
Atton
Я, Heavy Rain, хочу прийняти участь в турнірі "Pentathlon Tournament", з правилами турніру ознайомився та обіцяю їх дотримуватися.
Обіцяю знаходитися на турнірному сервері в будь-який день до завершення турніру, якщо це буде необхідно, з 21:00 до 23:00 згідно з Українським часом.

500 CUAG

п.с. Буду благодарен если учтешь просьбу, что я говорил на сходке(касательно времени поединков с моим участием)
п.с.с. При трансфере куаг в Фонд 1 комиссия не снимается) Или она уже вообще не снимается.. кидал только деньги в Ауткаст, тоже не сняло)
Despair
Я, Kisame, хочу прийняти участь в турнірі "Pentathlon Tournament", з правилами турніру ознайомився та обіцяю їх дотримуватися.
Обіцяю знаходитися на турнірному сервері в будь-який день до завершення турніру, якщо це буде необхідно, з 21:00 до 23:00 згідно з Українським часом.

500
F'M'N
Я, Forget Me Not, хочу прийняти участь в турнірі "Pentathlon Tournament", з правилами турніру ознайомився та обіцяю їх дотримуватися.
500 CUAG
Gertan
Я, Gertan, хочу прийняти участь в турнірі "Pentathlon Tournament", з правилами турніру ознайомився та обіцяю їх дотримуватися.
Обіцяю знаходитися на турнірному сервері в будь-який день до завершення турніру, якщо це буде необхідно, з 21:00 до 23:00 згідно з Київським часом.
500 CUAG
Dan
Я, Dan Mor, хочу взяти участь в турнірі "Pentathlon Tournament", з правилами турніру ознайомився та обіцяю їх дотримуватися.
Обіцяю бути на турнірному сервері в будь-який день до завершення турніру, якщо це буде необхідно, з 21:00 до 23:00 згідно з Українським часом.
500 CUAG

PS. При сплаті в будь-який фонд комісія не береться і ніколи не бралась. Комісія береться лише за переведення грошей гравцю.
PS2. Українського часу не існує серед офіційних термінів, існує Київський час.
PS3. "Приймати участь" - на українській мові "брати участь" ) А то суржик з російського "принимать участие" ) Приймати на українській синонім слова забирати... "знаходитися" - "бути" ) Нічого що я напишу більш по-українському заявку? )
PS4. Ось що я мав на увазі на сходці, коли говорив що в тебе на форумі багато неадекватного, навіть в одному повідомленні у тебе ))
PS5. Після моєї заявки повинна початись хвиля реєстрацій ))
Spellman
Я, Spellman, хочу взяти участь в турнірі "Pentathlon Tournament", з правилами турніру ознайомився та обіцяю їх дотримуватися.
Обіцяю бути на турнірному сервері в будь-який день до завершення турніру, якщо це буде необхідно, з 21:00 до 23:00 згідно з Українським часом.

500 Cuag
Lorien
Я, Lorien, хочу взяти участь в турнірі "Pentathlon Tournament", з правилами турніру ознайомився та обіцяю їх дотримуватися.
Обіцяю знаходитися на турнірному сервері в будь-який день до завершення турніру, якщо це буде необхідно, з 21:00 до 23:00 згідно з Київським часом.

500 CUAG
Bellifart
Я, Nemo, хочу прийняти участь в турнірі "Pentathlon Tournament", з правилами турніру ознайомився та обіцяю їх дотримуватися.

500 CUAG
BVS

Я, BVS , хочу взяти участь в турнірі "Pentathlon Tournament", з правилами турніру ознайомився та обіцяю їх дотримуватися.
500 CUAG

Kaine
Я, Kaine, хочу прийняти участь в турнірі "Pentathlon Tournament", з правилами турніру ознайомився та обіцяю їх дотримуватися.

500 CUAG
Chrome
Я, Chrom, хочу прийняти участь в турнірі "Pentathlon Tournament", з правилами турніру ознайомився та обіцяю їх дотримуватися.
500 CUAG
Step
Я, Step, хочу прийняти участь в турнірі "Pentathlon Tournament", з правилами турніру ознайомився та обіцяю їх дотримуватися.
500 CUAG
-Idus
Я, Idus, хочу принять участие в турнире "Pentathlon Tournament", с правилами турнира ознакомился, и обещаю их придерживаться.
Обещаю находиться на турнирном сервере в любой день до окончания турнира, если это будет необходимо, с 21:00 до 23:00 согласно с Киевским временем.
500 CUAG
Leksa
i
Сповіщення:
Термін реєстрації закінчено
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.