Я ознакомился с Правилами Поведения на Игровых Серверах, Правилами для кланов и Конституцией Республики
Расса: человек
Родина: Уоттах Сулус – Огненная Звезда
Легенда игрового персонажа
[Я жив і виріс на планеті там де люди потрібні лише для того щоб вбивати, вбивати безжалістно. С 10 років мене забрали до академії воїнів, де навчали мистецтву боя. За все своє життя я бичив лише смерть та кров, що й підштовхнуло мене до Iмперiї, я намагався вступити до їхнього складу але вчасно зрозумiв, що якщо я встану на їхню сторону то все моє життя перетворится на суцільну м'ясорубку.Я мандрував по галактикам шукая себе. Через багато рокiв я вирішив пiти до Republic Army, де сподiваюсь забути тi жахливi часи вiйн. І тепер я стою у вас в секретаріаті, мріючи знайти друзів і підтримку в вашому клані].
Нахожусь в UAG'е: с 14.10.2009
Играл под никами: Deonick, Bloodseeker, Nuts.
Находился в таких кланах как: Mandalorians, Star Group (Orden of Wards), Gray League, Ravnica (Raven Pride).
Был WarLord'ом клана Raven Pride, организовывал турниры, ставил всех на место

Мои плюсы
Адекватен
Хорошо владею синглом
Мои минусы
Люблю юзать покрутку
+ Собственно я выбрал не Республику а Republic Army, так как там много сильных игроков, довольно таки приятные люди, с которыми можно интерестно пообщятся, активен почти весь клан. Каждый постоит за своего соклана.
- Проводите мало ОБ, не все воины играют так как положено Республиканцу, резкое падение рейтинга клана.
- Проводите мало ОБ, не все воины играют так как положено Республиканцу, резкое падение рейтинга клана.
Сингл: выше среднего;
Дуалы: средний;
Глефа: средний.
Был приглашен в клан: - Kennet, Xemul