Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Mango
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
Mango
Я ознакомился с Правилами Поведения на Игровых Серверах, Правилами для кланов и Конституцией Республики

Расса: человек
Родина: Уоттах Сулус – Огненная Звезда

Легенда игрового персонажа

[Я жив і виріс на планеті там де люди потрібні лише для того щоб вбивати, вбивати безжалістно. С 10 років мене забрали до академії воїнів, де навчали мистецтву боя. За все своє життя я бичив лише смерть та кров, що й підштовхнуло мене до Iмперiї, я намагався вступити до їхнього складу але вчасно зрозумiв, що якщо я встану на їхню сторону то все моє життя перетворится на суцільну м'ясорубку.Я мандрував по галактикам шукая себе. Через багато рокiв я вирішив пiти до Republic Army, де сподiваюсь забути тi жахливi часи вiйн. І тепер я стою у вас в секретаріаті, мріючи знайти друзів і підтримку в вашому клані].

Нахожусь в UAG'е: с 14.10.2009
Играл под никами: Deonick, Bloodseeker, Nuts.

Находился в таких кланах как: Mandalorians, Star Group (Orden of Wards), Gray League, Ravnica (Raven Pride).
Был WarLord'ом клана Raven Pride, организовывал турниры, ставил всех на место _a1.gif

Мои плюсы
Адекватен
Хорошо владею синглом

Мои минусы
Люблю юзать покрутку

+ Собственно я выбрал не Республику а Republic Army, так как там много сильных игроков, довольно таки приятные люди, с которыми можно интерестно пообщятся, активен почти весь клан. Каждый постоит за своего соклана.
- Проводите мало ОБ, не все воины играют так как положено Республиканцу, резкое падение рейтинга клана.

Сингл: выше среднего;
Дуалы: средний;
Глефа: средний.

Был приглашен в клан: - Kennet, Xemul
Leksa
Находился в таких кланах как: Mandalorians, Star Group (Orden of Wards), Gray League, Ravnica (Raven Pride).

почему покинул каждый из этих кланов ?
Nikooz
i
Сповіщення:
Заява не відповідає правилам розділу.

>> Читай правила подавання заяв <<

.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.