Я ознайомився з Правилами Поведінки на Ігрових Серверах, Правилами для кланів та Конституцією Республіки.
1.Моє ігрове ім'я - BePerfect. З'явився я сімнадцять років тому на планеті Корускант у багатодітній сім'ї людей, де на мене не звертали уваги.
2. Кілька років тому, блукаючи містом, я натрапив на твілекоподібного типа, який продавав всілякі речі. Якраз у нього я купив свій перший лайтсабер. Вчився я сам, так як був дуже некомунікативний(спілкування приносило мені тільки горе, можливо через мої думки, які часто відрізнялися від думок інших), але це не завадило мені набути деякий навиок володіння Силою та сабером.
3.В Нашій Галактиці перебуваю достатньо довго; грав тільки під цим ніком (зареєстрований 4вересня поточного року)
4.Не перебував ні в яких кланах та організаціях, так як не вважав себе достатньо вмілим, а головне - не вистачало бажання. Покращував навики володіння сабером (single, saber staff, dual sabers)
5. Не знаю, як це назвати, але я завжди рвусь у бій першим. Але в деяких ситуаціях стараюсь бути обережним та розсудливим.
6. Республіка, на мою думку, найкраще підходить для початку кар'єри джедая.
Велика кількість республіканців дає більший спектр можливостей навчитися новим або покращити старі навички ведення бою,
також дружній колектив - одна із найбільш потрібних речей кожній людині, і я вважаю, що Республіка може це дати.По-моєму - це основна причина мого бажання стати членом Республіки.
Ще плюс - у Республіці є видатні особистості, у яких варто вчитися.
Не подобається мені те, що грають роль голокрони(VIP,Premium)- не кожен може це собі дозволити.
Крім цього, чим більша кількість народу, тим більше різних поглядів, а отже і суперечностей.
Ще я думаю, Республіці не завадило б ввести свою академію, де грізні джедаю вчитимуть юних і недосвідчених падаванів)
7.Стиль гри у мене буває різний, але в основному сходиться на тактиці пресингу.
Навики володіння сабером - нижче середнього\низький.