Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
AT-ST AT-PT AT-XT
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Всяка всячина > Кантіна > Star Wars
-Riala Avery
All Terrain Recon Transport (AT-RT walker)
Roofless
А-неа... tongue.gif
Roofless
Ото ж бо і воно - почитай вукіпедію - там ясно написано - AT-XT. Вважай що відповідь правильна, задавай питання.
-Darth Rash
Кх... Во-первых, АТэ-ИксТэ небыло в фильме.
А во-вторых, в статье про АТ-РТ было ясно написано, что это ОДИН ИЗ предков АТ-СТ.
Несколько машин брали за основу, понимаешь?
Roofless
Ну і що з цього більш схоже на АТ-СТ?
-Darth Rash
Во-первых, вопрос не что более похоже, а что послужило прототипом. Вариантов ответа было несколько. Так как ты не сказал назвать 2 или 3, был назван 1.
И во-вторых ИМХО все-же вторая картинка более похожа.
Я считаю , что Риала имеет полное право задавать вопрос.
Roofless
(Rash @ 22.1.2007, 16:20) *

ИМХО все-же вторая картинка более похожа.

Тоді вперед, у магазин оптики, купи собі окуляри десь так на +/-(не знаю як там правильно) 10...
-Darth Rash
Причем зддесь это. АТ-СТ был не округлой формы, а более прямоугольной, "ноги" были более тонкими, чем в ХТ, и более похожими на РТ. А если ты смотришь только на то, закрытое место пилота или открытое, то пиши на себя жалобу.
И вообще, если ты неправильно сформулировал вопрос, не вали это на других...
-Riala Avery
Я згодна з Rash, АТ-РТ більш схожий на АТ-СТ. Різниця вважай лише в кабіні. До того ж я не можу знайти на офіціальному сайті АТ-ХТ.
Які ще в вас є свідчення того, що прототипом був саме АТ-ХТ, крім зображення? Хотілось би розібратися у питанні.
Roofless
Поки учора писав відповідь Морок кинув рідонлі...

Я обгрунтую своє твердження. Проаналізуємо схеми АТ-СТ, АТ-РТ, АТ-ХТ:
1. Озброєння РТ, ХТ та СТ прогресує по кількості та вогняній міці від РТ через ХТ до СТ
2. Ноги СТ складаються з двох частин, як і у ХТ, на відміну від РТ, де частин 3
3. Кабіна - самі розумієте, закрита і відкрита
4. Ступні СТ складаються з двох половинок, як і ХТ, у РТ їх 3
5. Положення ніг відносно кабіни:
СТ - перша частина назад, друга униз - це створює центр тяжесті прямо по центру машини, виносячи кабіну уперед
ХТ - теж саме
РТ - перша частина теж назад, АЛЕ вона не впливає на розташування кабіни і тому кабіна знаходиться чітко над ногами і не виступає уперед
-Riala Avery
Звиняйте, що влажу, але в мене є невелика пропозиція.
Нехай Rash задає наступне питання. Він дав назви трьох можливий прототипів, тож який би не був вірний, він там є. А детальніше розбирати "хто ж дійсно був прототипом AT-ST" в іншій, спеціально створеній темі. Гадаю адміністрація спокійно зможе перенести потрібні пости. Дякую за увагу.
Ganlis
все одинаковое одно меньше другое больше впрочем я не розбирпюсь
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.