Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Kryox
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
Kryox
Я ознакомился с Правилами Поведения на Игровых Серверах, Правилами для кланов и Конституцией Республики
Імя: Kryox
Вік: 18р (в реалі 12)
Раса: Твілек
Планета: Рілот
Біографія: Я народився на Рілоті, в сімї торговців. Мої батьки подорожували по планетах і продавали всякий "непотріб". Вони хотіли, щоб я пішов по їхніх слідах і став торговцем, але я цього не хотів. Коли до нашого шатра підійшов дядько, який наймав молодих хлопців на навчання, про яке нічого не сказав, я зрозумів, шо настав мій шанс. Я зібрав речі, попрощався з батьками, які відмовляли мене від цього і полетів з чоловіком. Тільки потім я зрозумів, що я зробив. Цей чоловік хотів навчити мене та інших хлопців битись на саберах. Як тільки інші це почули то зразу полетіли назад. Залишився тільки я. Мій учитель навчив мене вправлятися з сабером. Одного дня я відчув, що мені пора йти. Учитель благословив мене і я пішов від нього.
В НГ я з 18.08.2009. Грав під ніком Silver Dragon.
Признаюсь, в НГ був мало активний, майже ніде не відписувався, спробував відкрити магазинчик, але нічого не вийшло.
+Я добрий, кмітливий, несподіваний _a1.gif .
-Я не люблю чекати і інколи заради розваги вбиваю просто так, не вмію добре грати.
Республіку я вибрав, бо
+багато добрих і цікавих людей
+сильно грають може і мене навчать _a1.gif
+завжди допомагають одне одному
Мені не подобається, що
-мала чисельність клану
-багато різних правил
-інколи занадто суворі вимоги
В Республіці я хочу знайти своє покликання і нарешті боротися за мир в світі. Хочу поповнити лави солдатів.

В основному граю дуалами (рівень середній) та інколи глефою (рівень низький). Стрілкової зброї не люблю і не користуюсь.
Стиль гри: спочатку показую супернику кілька однакових атак щоб він подумав що я тільки їх юзаю а потім несподівано роблю іншу.

i
Сповіщення:

Голоси Членів Приймальної Коміссії:
ARSQ -
Crazy Monkey -
Daiver -
Devil King -
Dirol -
Ever -
Fallen -
Feliss -
Grave Max -
Kaine -
Sage -
Nikooz - Против
Volhv - Против
Xemul - Против

V.I.P. громадяни:
BlackHawk -
centrix -
Constantine -
Gerontos -
Haydamaka -
Matador -
Flake
Приветствую! А что это за такая планета Нимлот?
Kryox
Вибачте, я трохи помилився blush2.gif я народився на Рілоті))) Рілот це сувора скеляста планета на якій живуть твілеки.Вона розташована у Зовнішньому Кільці на Корелліанскому шляху і є початком для Коридору вітру смерті. На планеті нема дня і ночі бо її вісь спрямована в бік Сонця тому одна частина планети завжди освітлена а друга ні. Освітлену поверхню називають "Яскраві Землі"
Nikooz
Вот тебе первое задание: исправь свою заявку в соответствии с поправкой ad.gif
Второе задание:
В Республіці я хочу знайти своє покликання і нарешті боротися за мир в світі.

А не будучи в Республике бороться незя?
Flake
Ты что-то знаешь про такой материал как Кортозис?
Kryox

Нікоз: не будучи в Республіці теж можна боротись за мир та в Реп є багато таких людей яким можна довіритись і йти в бій з ними

Флейк : про кортозис знаю мало це такий матеріал який використовується у виготовленні зброї зокрема віброклинків (грав котор2) мечі зроблені на основі кортозису можуть протистояти світловим
Daiver
не будучи в Республіці теж можна боротись за мир та в Реп є багато таких людей яким можна довіритись і йти в бій з ними

Что ж, посмотрим. Свяжись со мной, договоримся когда и на какой планете (сервере) встретиться. Посмотрю на твое "чувство локтя" _a1.gif
Flake
Зредагуй свій пост, видали свою історію, а відповіді залиш!
Xemul
Хочешь быть солдатом Да? Тогда для тебя миротворческая миссия на планете ОД. Говорят что на самой верхней башне спрятана улучшенная снайперская винтовка проверь информацию и доложи о проведении миссии.
Flake
Я слыхал что на Таттуине много контрабандистов, слетай туда. и если что-то там найдешь то расскажешь...
Kryox
Xemul : був на од перевіряв ніякої спецзброї не виявлено генерале
Enemi
Вибачтешо вмішуюсь снайперка є[attachmentid=39424
]

!
Попередження:
Нарушение правил раздела. 10 дней р\о.
Xemul
Kryox плохо искал,а вот твой товарищ нашел))
Ну да ладно,твоя следующая задача найти и принести фотографии Е-11 штурмовой винтовки с планеты ФФА, говорят она обладает огромной боевой мощью.
Kryox
Xemul :
ось фотки енемі просто шукав на соло а я не поняв і шукав на сервері тепер я зрозумів
Flake: на Татуїні всьо добре якщо можна так сказати, але контрабандсти як завжди є
Flake
Мне доложили что на Таттуин прилетел корабль с контрабандой.
Твоя задача: 1)перехватить 2) взорвать 3) экипаж должен выжить 4)отчёт скрином
Kryox
(Flake @ 26.10.2010, 13:20) *

Мне доложили что на Таттуин прилетел корабль с контрабандой.
Твоя задача: 1)перехватить 2) взорвать 3) экипаж должен выжить

це як???????????????
Flake
На Таттуине есть корабль, принеси скрин как ты его подрываешь!!!
Kryox
я справді побачив контрабандистський корабель на татуїні я підірвав його[attachmentid=39435екіпаж залишився живий зненацька зявились люди з саберами це виявились джедаї я залишив корабель та заручників їм

Xemul
Скажи какое твое любимое стрелковое оружие и почему именно оно.
Дай техническую характеристику ему.
Flake
Молодец =)

Встреться со мной на серверах НГ, хочу поиграть с тобой.
Kryox
Xemul :стрілкової зброї не люблю і не користуюсь, як і написав у заявці, але якщо дуже потрібно то в основному беру гвинтівку E-11 яка, як ти написав,
(Xemul @ 25.10.2010, 19:31) *

она обладает огромной боевой мощью.
. Це стандартна гвинтівка імперських штурмовиків. Потужна, легка і компактна зброя, Е-11 використовується в Галактиці повсюдно.Проект зброї базувався на серії бластерних гвинтівок, карабінів і пістолетів DC-15, використовуваних республіканськими військами клонів.Потужність настроюється від "приголомшуючого" режиму до смертельних пострілів. У гвинтівки також є режим стрільби чергою, розширює зону ураження і зменшує точність.
Flake
Свой КВ пока отменяю, за заявкой буду следить.
Constantine
(Kryox @ 24.10.2010, 15:47) *

+Я добрий, кмітливий, несподіваний _a1.gif .

тебе заявку случайно не родители писали?
Kryox
ні з чого б це ви так подумали просто багато моїх друзів та знайомих говорили мені це та й я подумав шо можу так написати
Hohma
Вітаю кандидат.
З це завдання не виконав один кандидат тож я його даю тобі. Ти напевно дивився всі Зоряні Війни? Так от, ти напевно памятаєш гонки на подрейсерах, там були такі маленькі дроїди, можеш будь-ласка сказати мені як вони називаються, для чого призначені та все інше що здобудеш.
Xemul
Хорошо)
Теперь вопрос состоит в том что тебе нужно будет осмыслить одну великую мудрость:
Убийство ради цели можно простить,но нельзя простить убийство ради выгоды.

п.с. не меньше 3-х строчек ответ.
Kryox
Hohma : пам"ятаю гонки, і справді, були там дроїди, такі маленькі здається, дроїди-ремонтники чи піт-дроїди. Цих дроїдів використовували для ремонту, для того щоб перенести кудись тяжкі речі.Дроїд вміє користуватися гайковими ключами, газовими балонами, різаками та зварювальними апаратами.Розробники також додали дроїду спеціальну антену, завдяки якій "ремонтники" можуть між собою спілкуватися.
Xemul: я розумію це твердження так, що заради якоїсь цілі ( доброїbiggrin.gif) завжди приходиться чимось жертвувати і це можна простити, але якщо вбивство заради крадіжки, помсти, якоїсь вигоди для однієї особи, чи для окремої групи, для влади, як Імперія Ситхів вбиває людей заради влади, його не можна простити.
P.S. Треба прощати людям. Я вважаю це якістю справжнього джедая.
Flake
Я поддерживаю кандидата, первый проявил иницыативу встретиться со мной на сервере, опыта ему конечно не хватает, выполнил все мои квесты.
Hohma
Це не повна інформація, можеш знайти більше? Хоча б той факт як вони вимикаються.
Kryox
Вимикаються вони простим натисненням "по носі". Після цього вони складаються в дископодібну форму. завдяки цьому їх украй зручно переносити. Щоб повернути дроїда назад в робочий стан, треба всього лише ще раз стукнути його "по носі".Також вони використовуються, щоб досить швидко полагодити поламаний кар. Це досить небезпечне заняття: при ремонті вони можуть серйозно постраждати. Коштує "ремонтник" дуже дешево, тому господарів це не турбувало.Але бували випадки, коли страждав не дроїд, а гоночний кар: ремонтника може засмоктати в турбіну, після чого остання не відновлюється.
Все що знайшов.
Hohma
Ай ай ай, це вже копіпаст, але добре, в мене було одне запитання але я бачу що ти стараєшся і ще знадобишся Республіці тому підтримую
Nikooz
А мне не нравятся ответы. Я считаю, что тебе необходимо еще освоится тут, на просторах UA Galaxy.
против.
Xemul
Kryox боюсь я соглашусь с Никозом так как у тебя мало еще опыта и мало ты был на просторах НГ. Ответы твои двухсмысленны и не очень внятные,хотя не могу сказать что они плохие. Мой голос на данный момент будет против.

п.с.Я думаю через месяц другой ты сможешь присоединится к республике)
Kryox
Чи можу я якось змінити вашу думку про мене?
Nikooz
Нету ничего невозможного _a1.gif Но не думаю, что сейчас...
Volhv
Согласен с Nikooz-ом, Kryox Тебе стоит поднабраться опыта в Галактике, а уж потом вступать в Кланы.
Против и отказано.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.