Імя: Kryox
Вік: 18р (в реалі 12)
Раса: Твілек
Планета: Рілот
Біографія: Я народився на Рілоті, в сімї торговців. Мої батьки подорожували по планетах і продавали всякий "непотріб". Вони хотіли, щоб я пішов по їхніх слідах і став торговцем, але я цього не хотів. Коли до нашого шатра підійшов дядько, який наймав молодих хлопців на навчання, про яке нічого не сказав, я зрозумів, шо настав мій шанс. Я зібрав речі, попрощався з батьками, які відмовляли мене від цього і полетів з чоловіком. Тільки потім я зрозумів, що я зробив. Цей чоловік хотів навчити мене та інших хлопців битись на саберах. Як тільки інші це почули то зразу полетіли назад. Залишився тільки я. Мій учитель навчив мене вправлятися з сабером. Одного дня я відчув, що мені пора йти. Учитель благословив мене і я пішов від нього.
В НГ я з 18.08.2009. Грав під ніком Silver Dragon.
Признаюсь, в НГ був мало активний, майже ніде не відписувався, спробував відкрити магазинчик, але нічого не вийшло.
+Я добрий, кмітливий, несподіваний

-Я не люблю чекати і інколи заради розваги вбиваю просто так, не вмію добре грати.
Республіку я вибрав, бо
+багато добрих і цікавих людей
+сильно грають може і мене навчать

+завжди допомагають одне одному
Мені не подобається, що
-мала чисельність клану
-багато різних правил
-інколи занадто суворі вимоги
В Республіці я хочу знайти своє покликання і нарешті боротися за мир в світі. Хочу поповнити лави солдатів.
В основному граю дуалами (рівень середній) та інколи глефою (рівень низький). Стрілкової зброї не люблю і не користуюсь.
Стиль гри: спочатку показую супернику кілька однакових атак щоб він подумав що я тільки їх юзаю а потім несподівано роблю іншу.
i | Сповіщення: Голоси Членів Приймальної Коміссії: ARSQ - Crazy Monkey - Daiver - Devil King - Dirol - Ever - Fallen - Feliss - Grave Max - Kaine - Sage - Nikooz - Против Volhv - Против Xemul - Против V.I.P. громадяни: BlackHawk - centrix - Constantine - Gerontos - Haydamaka - Matador - |