Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Hohma
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
Hohma
Я ознайомився з Правилами Поведінки на Ігрових Серверах, Правилами для кланів і Конституцією Республіки.

1) Хома Джедайченко, 22, напівміралука-напівлюдина, Кштаар(знищена)

2) Історія повторюється: народився на планеті Кштарр в сім'ї місцевої інтелігенції. Мій батько був міралукою, він був сліпий від народження але мав природжену особливість "Бачення Сили", я отримав цю особливіть від батька у спадок але на відміну від нього у мене були очі. "Бачення Сили" завжди допомагало мені в екстремальних ситуаціях та просто у житті, через цю силу сусідські дітлахи не хотіли зі мною грати в "схованки" бо знали що я все-одно їх знайду. Приблизно в 11 років на нашу планету напали, на планету висаджувались ціли десанти невідомих істот схожих на ййужань-вонгів, їх наземною підтримкою були бойові дроїди, зараз їх майже не використовують. Я тоді був ще дурненький і мені захотілося поближче роздивитися прибульців побачивши бойового дроїда котрого називали "Дроном" подумав цо це була ціла армія таких же самих "дронів". Дроїд звичайно мене помітив і вистрілив, від страху я знепритомнів. Пізніше я дізнався що мене врятував батько: він побачив що замість того щоб тікати додому я кинувся назустріч десантному космольоту, вислідкувавши мене за допомогою "Бачення Сили", він побачив що я в небезпеці... Отримавши поранення тато ще зміг віднести мене непритомного до безпечного місця, там я прийшов до тями, татко мені розповів як він мене урятував і сказав: "Синку, тепер ти єдиний хто зможе *уривчастий кашель* урятувати сім'ю і ти повинен довести дідуся з матір'ю до найближчого зорельоту *знову кашель*. Пам'ятаєш як ти грав у схованки з друзями і кор- *кашель, виплюнув кров* користувався "силою" щоб знайти їх? Так ось... знайди за допомогою неї зорельот *довгий і уривчастий кашель* але тебе не повинні... не повинні знайти чужі дядьки... а далі... а далі вже дідусь все зробить... Хомо, не..."- він заснув, пізніше я дізнався що назавжди... Як би я хотів повернутись назад у часі і урятувати батька! Все-ж таки я довів мати й дідуся та ще декілька знайомих до зорельту, республіканського зорельоту. В той день на нащу планету прилетіли республіканські посли з дипломатичною місією. Нас урятували і відвезли на Корусант, виділили житлове приміщення кожній "сім'ї" і забезпечили державною допомогою як потерпілим. Там я і продовжив своє навчання, після того випуску з університету, я подався в Республіку, так як вони зробили для нашої сім'ї стільки добра. Отримавши громадянство я пішов в Республіканську Армію так як я хотів захистити мати, свою дівчину, Республіку. Трішки менше року прослужив в армії, нічого особливого за цей час не траплялося, хіба що я був непоганим розвідником завдяки "Баченню Сили". Мені було страшенно нудно, я хотів відпочити, тому я зібрав речі, забрав із собою дівчиеу у поїхав на якусь віддалену планету шукати пригод на свою голову. Через 1,5 місяці я повернувся так і не знайшовши нічого цікавого, побачивши шо мій пасспорт було анульовано я не дуже засмутився, та пішов працювати в бар "П'яний Джедай" барменом, але я засумував відчуття ностальгії пробрало мене повністю, я згадував ті часи коли я був а Армії, як там було цікаво, як взагалі було цікаво в Репці. Тому й повернувся.

3) В Нашій Галактиці з 10.3.2009
Граю під ніком Ded Lenin, Porco Rosso.

4) Був деякий час модератором, зараз є барменом в барі "П'яний Джедай", брав участь деяких заходах Республіки. Був і сподіваюсь що буду в клані Республіка, мав посаду Солдата в Республіканській Армії.

5) Персонаж в екстремальних ситуаціях є "шибайголовою", але в зничайний час є розсудливим, любить все обмізкувати.
Плоси: Порядний, чемний, ентузіаст, цілеспрямований, наполегливий, незвичайно мислить.
Мінуси: трішки неадекват, шибайголова, в деякий ситуаціях твердолобий.

6) Вирішив піти в Республіку бо я невід'ємна частина її, колись я вирішив піти, незважаючи ні на що, в Республіку і я дотримуюсь свого слова.
Плюси: гарне товариство, жавжди готові підтримати тебе, поділитись своїм досвідом, сильний клан, дуже полюбляю я цей клан).
Мінуси: бракує активності серед адекватних республіканців, у казну Республіки якось малувато вкладають.

7) Планую продовжити займатись роботою бармена в барі, піти в Армію, а далі поживемо- побачимо, хотілося б звичайно піти в Орден Джедаїв, але я слабенький у грі з лайтсабером.

8) Намагаюсь першим не атакувати, взагалі я снайпер але, буває що зриваюсь і починаю кидати міни в купку людей і інтенсивно користуватись флетчетом, але все-одно своїх навіть "розігрітим" намагаюсь не чіпати. В мене 2 оновні види зброї: Дисруптор(Вище середнього) і Флетчет(Середній), також користуюсь глефою(Нижче середнього).

i
Сповіщення:

Голоси Членів Приймальної Коміссії:
ARSQ -
Daiver - 3а
Devil King - 3a
Dirol - 3a
Ever -
Fallen -
Feliss - За
Grave Max -
Kaine -
Sage - 3а
Nikooz - 3а
Volhv - За
Xemul - 3а
Crazy Monkey - За
V.I.P. громадяни:
BlackHawk - За
centrix -
Constantine -
Gerontos -
Haydamaka -
Matador -
Flake
История понравилась, чего все таки перешел обратно на Хохму?
Hohma
Flake, деякі сприйняли Дідуся Леніна так би мовити "в шипы", а Хому всі знають також ящ я собі змінив, пароль втановив по всім можливим і неможливим критеріям, тому сподіваюсь що тепер нігого не трапиться.
Flake
Ты написал минус что мало кидают кредитов в фонд Республики, а раз ты об этом заговорил...
Сам то будешь поддерживать фонд?

Я тебя помню еще с предыдущей заявке, ты на меня тогда провел хорошое впечатления...
Hohma
Flake, а ти подивися на пост Нікоза в Фонді Репки, там моя відповідь.
Flake
Я тебя еще не видел на серверах, и я хочу с тобой поиграть.
Найди меня на серверах, а если не нашел то пиши в ПМ!
Exelent
Я тебе наприклад не знаю) biggrin.gif
Щоб я тебе пізнав краще, опиши мені своє життя і вчинки в Армії.
Hohma
Exelent, Ну... добре, я себе активно вів лише за Лекси та Ксемула тобто брав участь в житті Армії, так я в Армії був так би мовити "вічним" солдатом) бо я погано володію я сабером а хоб стати рангом вище я повинен був перемогти в ОД, чого я не можу.
Flake
Поиграл с кандидатом, не плохо играет глефой, вообщем адекватный человек.

Я еще посмотрю за заявкой...
Daiver
За, ибо помню этого человека как позитивного и хорошего _a1.gif
Xemul
Как и в прошлой заявке говорю ЗА кандидату по той причине что Армия нуждается в хороших солдатах. Так же хочу сказать что Армия без солдат не бывает,но твое возможное повышение мы определим._a1.gif
Как о человеке хочу сказать что очень интересный и веселый, таким и нужно быть настоящему Республиканцу _a1.gif

п.с. Лексу побил палкой (Сабером) _a1.gif
TOUR
Безусловно За, так как он послужит хорошим укреплением для Республики.
Flake
Поддерживаю , когда мы с ним играли он очень часто помогал мне выйти из тяжёлой ситуации, помогал мне справится с противником, он друзей в беде не оставляет, а это очень хорошая черта для Республиканца и для друга, адекватный, хороший человек.
Volhv
Hohma? - конечно За _a1.gif Помним знаем... blush.gif
Abrikoska
Я Підтримую Кандидата, показав себе з хорошої сторони, попередня заявка мені дуже сподобалася. _a1.gif
Yanek
Поддерживаю кандидата.
Nikooz
Бугога. Злой дядя Никоз голосует за _a1.gif
Был такой солдат... 7 раз заявку в реп подавал _a1.gif
Kanzaki
Не мог пройти мимо) Конечно ЗА
Причины выше _a1.gif
Hohma
Прошу прикрыть заявку.Сломался монитор.Пишу с мобилы Ментоса.
Hohma
Ап
Crazy Monkey
-Привееет Хохма! happy.gif
как я скучал!)
скажи какие плюсы ты бы хотел добавить Республике?
Dirol
не вижу смысла тянуть кота за усы... В прошлый раз был за, в этот раз тоже за. Многие голосовали против, потому что Хохма поступал другим ником ) Ну вот вам, старый ник, старый Хохма...
Hohma
Crazy Monkey, я б хотів перетворити мінуси Репки в плюси:
1) Адекватні республіканці були активними
2) Рольова гра по всьому клану, в тому числі і в заявках
3) Досвідчені республіканці проводили майстер-класи по: володінні сабером, хитрощах на сервері, володінні зброєю і тд і тп
Це поки що єдине що я хочу змінити, поступлю в Репку там побачимо що ще випливе назовні, бо більшість тем для мене поки-що закрита, я наприклад не знаю що там в сенаті, а там, можливо, теж є мінусики.
Free-men
И вновь Поддерживаю!) Ты так много пропустил так что давай включайся скорее!))
Black Hawk
Помню такого =) ЗА.
Crazy Monkey
Классный человек, хороший и адекватный игрок
Говорю ЗА.
Windu
Дізнайся і опиши розробку "Asp Droid".
-Rko
Знаю человека. Адекватный, играет неплохо. Тем более, обслуживал меня в баре. Но, перед тем, как я все-таки объявлю свою поддержку, я хотел бы спросить, раз уж ты бармен: расскажи мне о всех свойствах супа "Глюклих". (уж больно понравился мне этот галлюциноген) _a1.gif biggrin.gif
Hohma
Windu, нажаль я небагато знаю про цей вид дроїдів і, можливо, моя відповідь не задовольнить тебе але от що я дізнався:
Серія Асп дроїдів розроблялась як серія "універсальних" дроїдів. Розробила їх одна з перших виготівників дроїдів Industrial Automaton (IA), нажаль, мені невідомо як їх розробляли. Ці дроїди мають скелетний каркас і кінцівки на гідравліці. Зазвичай цих дроїдів визначають на елементарні роботи, де практично не потрібний контроль, наприклад вони можуть бути відмінними вантажниками. Головний блок асп-дроїдов оснащений елементарним розпізнавальним модулем, єдиним фоторецептором, двома слуховими сенсорами і примітивним вокодером, здатним виголошувати лише два слова: "ствердно" і "негативно". Початково дроїди запрограмовані виконувати прості завдання на недалекій відстані(наврядчи такий невдосконалений дроїд зможе виконати якусь стелс-місію) Хоч ці дроїди і були привітивними але черех їх каркас асп-дроїди можуть бути легко вдосконалені, щоб виконувати куди складніші функції. У вдосконаленого аспа можуть бути складний вокодер, декілька розвинених маніпуляторів і навіть потужний комп'ютерний мозок. Найвідомішими будуть дроїди асп-7 серії, також відомими є дроїди серії асп-19(саме цих дроїдів з лайтсаберами можна зустріти в Сінгл Плейері))).
Rko, ти розумієш що я сам вигадав віднайшов рецепт до цього супу? Щож цей суп має у складі гриби з Татуїну, котрі використовують як наркотик, має схожі властивості з наркотиком "Рефрен"(Привіт фанатам Лулу)) викликає ейфорію, повертає людину до її найщасливіших днів. Невеличка доза Глюкліху стимулює організм, покращує самопочуття, велика доза діє як "Рефрен", 20 мисок викликають отруєння(людина впадає в кому), 25 вбиває. Рекомендований ліміт 3 тарілки в день. Не викликає звикання.
Windu
Нормально, про них небагато є інформації)
Видно що людина адекватна та чесна, Підтримую дану кандидатуру)
Entric
Підтримую кандидата, причини вище.
Hohma
Ап
Hot
Поддерживаю кандидата.Поскольку предан Республике,активный,дружелюбный и сильный игрок.
Slam Da Funk
Хорошая заявка и видно что кандидат стремиться в республику.Поддерживаю
Artemis
Поддерживаю заранее из-за занятости в баре,он уже полезен республике.
Но все таки предложи свой вариант развития бара(какое-нить новшество)
Hohma
Artemis, у мене питання чому ти мене Кепом обізвав? Але незважай ось тобі варіант розвитку:
перше- незнаю як там але треба зняти якусь рекламу для бару;
друге- безкоштовний бар це гарно але ж в нього ніхто не заглядує і виходить що бар на ентузіастах тримається;
третє- треба хробить бар якось обов*язковим для Репок щоб хоч якось його розворушить;
четверте- треба щоб знову коли подавали блюда ще картинку показували, так апетитніше буде(с) Jedcat;
п*яте- треба показать на прикладі "п*яну" бійку в барі(хочаб я і Кет, якщо він згодиться).
Artemis
Иногда бары сравниваются с кораблями,а может я будущее предвидел и вообще вопросы тут тебе задают;)
1)прекрастное предложение(надо его продвигать,во флеше будет в самый раз)
2)Фактически бар используется как флудильня,посему никто платить просто так не будет.Моно сделать еженедельные зарплаты(и шкалу намутить как в ра,я еще слышал тотализатор придумывается)так что если делать,то без реала.РПшников всегда меньше чем нормальных людей _a1.gif
4)много траффика кушает их моно прятать в слова,а также давайте сделаем съеденные блюда?))
5)на вашей драке можно было бы тотализатор намутить.
а терь хва нам тут флудить,мысли у тебя правильные.Но подумай еще над вопросом про новый тариф.
Hohma
Artemis, я хотів про це з кимось побалакати, для мене це просто шок якщо вірити словам ARSQ, то зараз блискуче вступивши я не купивши голокрон автоматично вилітаю з улюбленої Репки добре що я можу дозволити собі голокрон, а що робити з тими що не можуть? Хоча... мені вже надійшла інформація як ви це обговорили в сенаті і я згоден з рішенням сенату.
Hohma
Ап
Exelent
Підтримую Гравець адекватний і позитивний. Повертайся назад, нам потрібні такі армійці і гарні люди)
Feliss
Может быть такое, что например изза плохохого настроения, или еще с какихто либо причин, ты прилетишь на какуето планету и будешь нарушать кодекс?
Hohma
Feliss, такого не може буть, я намагаюсь не порушати кодекс) Пололити можу, вбити ненавмисно можу(але одразу вибачусь), але прийти на сервер і просто порушувати правила, то вже ні, навіть через поганий настрій.
Feliss
Вот и хорошо=) В общем другие отписываються о тебе хорошо, потому, что-то тебе задавать невижу смысла. За Удачи!
Hohma
Ап
Kennet
Не поддерживаю...Помню его еще в армии..так что поддерживаю biggrin.gif
Nikooz
Поздравляю, ты принят!

>>ознакомься<<
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.