Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Gordon Freeman
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Приймальня Ордену
Infinity
Gordon Freeman, я приглашаю тебя вступить в Орден Джедаев.

Информация о кандидате: был со мной в сг под моим управлением) адекватный, не глупый, верный, активный. Да и не был во вражеских организациях, с ситхами не связан, любит добро...

Надеюсь Совет Джедаев ко мне прислушается! _a1.gif
Gordon Freeman
Да, я согласен! Я хотел вступить в Орден еще при своей первой заявке в Республику, но что-то не сошлось) Буду стараться, как смогу, ведь в Ордене собрались такие хорошие люди.
Ralf
Дуже мало я про тебе знаю. Твоєї бурхливої діяльності на форумі не бачив, зустрічав хіба декілька раз у грі. Розкажи про себе, про свої пригоди в Галактиці, діяння. Чому саме ти хочеш потрапити в Орден? Що ти від нього очікуєш? Чим збираєшся займатися, окрім спасіння бідних та беззахисних людей...

(Infinite @ 13.9.2010, 0:01) *

любит добро...

Я знаю одного Лорда Ситів, який любить добро та вафлі, але все-таки він прихильний Темної сторони sleep.gif
Gordon Freeman
Ralf:
Щодо своєї діяльності, то я намагаюся діяти в міру, і коли я можу чимось допомогти, я це роблю, чи коли просто є час,а привертати багато уваги в свою сторону просто не люблю)Якщо розглядати рольову частину моєї історії, то майже все про мене можна знайти в моїх заявках до Республики чи Армії. Якщо потрібно щось інше, тоя можу розсказати.
Чому я хочу потрапити до Ордену? Ну, колись я поставив собі це за основну мету на порталі, цим я би довів, що мої намагання не марні. І ідеологія Ордену дужа схожа з моїм світоглядом. Від Ордена я нічого не очікую, мабуть, це Орден буде чогось очікувати від мене. Бути у складі Ордену Джедаїв - це вже велика честь для мене, і я буду рухатись вперед і самовдосконалюватися.
Ralf
Про ідеологію Ордену та твій світогляд не буду тебе нічого питати, бо тут дуже тонке поняття. А що тобі заважає рухатися вперед і самовдосконалюватися в рядах громадянина? Дуже дивна відповідь на питання про те, чому ти хочеш потрапити в Орден. Які намагання не марні? Якщо ти ставив собі це за мету на порталі, то чому ж тоді ти приєднався до армії клонів СГ, а не, скажімо, все-таки спробував потрапити в Орден?
Gordon Freeman
Намагання досягнути своєї цілі і не здатися на половині шляху. Ще на початку свого перебування в НГ я хотів вступити до Ордену, а потім після отримання громадянства все якось ум'ялося, я вже так не рвався до Ордену. Декілька місяців потому я звільнився з Армії, щоб, нарешті, спробувати потрапити сюди, все дійшло до того, що я покинув Республіку. Не знаю, що тоді на мене найшло.
Я відчуваю у собі силу, вона б'ється у моїх жилах, але вона все ще дика, неприборкана. Я хочу потрапити до Ордену, щоб пізнати саму її сутність, навчитися пропускати її крізь своє тіло та розум. Я гадаю, що звичайне громадянство не дасть мені того, що я можу знайти тут.
Ralf
1. Перше твоє речення звучить аж занадто туманно.
2. Все ум'ялося і запал пропав, тоді чому ж він знову з'явився? Тільки тому, що тобі захотілося довести щось собі самому?
3. А може на тебе знову щось найде і ти теж чомусь покинеш Орден..?
4. Яким чином розгорталися події того часу, що змусили тебе зневіритися і покинути Республіку?
Gordon Freeman
1. Знаю... мабуть, не треба розкидатися такими пафосними, пустослівними фразами, постараюся це виправити. Багато хто мені про це каже. Коли хочу щось розповісти докладно і зрозуміло, все виходить навпаки...
2.Моє ставлення до порталу було несерйозним. Це було місце, де можна весело провести час, вступати до кланів для різноманітності. Але розуміння, що тут не все так просто, що в НГ ми маємо діяти належним чином, як у реальному житті, прийшло не зразу. Тепер я ставлюся відвовідальніше до всього, чим живе портал.
3.Ну я себе не вважаю людиною настрою, що можу раптом все кинути і піти. Буду приділяти зусилля не підводити оточуючих мене людей.
4.Це був початок зими. Тоді зник той запал, який був влітку, коли на порталі було по-справжньому цікаво. З"явилися ці голокрони, атмосфера на серверах, форумі, стала якоюсь напруженою. Зі мною майже ніхто не спілкувався, в житті Республіки я теж не бачив чогось цінного. Захотілося чогось нового.
Nikooz
Ммм _a1.gif Почему Инфинити поручился за тебя и готов взять в ученики?)
Gordon Freeman
Может это у него спросить? Сказать честно, я сам его попросил помочь мне с этим приглашением. Он мог бы отказаться, но не отказался. С Инфинитом мы нормально ладим, он мой бывший соклановец и приятный человек. Надеюсь, что в дальнейшем мы будем помогать друг другу.
Gordon Freeman
Я понимаю, что сейчас испытывают мое терпение, но уже как бы неделя прошла) может оживить топик?
Ralf
Рада обдумала та вирішила, що ти поки не готовий стати джедаєм. Не надто мені сподобалися твої відповіді, + за весь цей час не помітив тебе на серверах. Тому, відмовлено.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.