Ded Lenin
2.9.2010, 20:17
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.Історія ігрового персонажу:Моє ім'я С'Ші, колись давно коли ще не було дроїдів, люди не вміли користуватись "силою", коли ще люди навіть не підозроювали про наявність інших розумних форм життя, я прилетів із розвідувальною місією на віддалену планету ZX-98 або як її називали місцеві жителі "Земля". Моїх керівників цікавила ця планета, бо будучи віддаленими від інших розумних форм життя люди хоч і повільно але розвивались, ми побачили що це чудовий приклад автономної еволюції! Тож прилетівши на планету та маючи основні знання я прийняв вид старого чоловіка із зморшкуватим обличчям та частково лисою головою, взяв собі ім'я Володимир, фамілію Ленін та придумав історію про батька на ім'я Ілля. Один цикл геліакічного сходу Сіріуса(1460 днів) я вивчав людей будучи прийнятим в группу людей що називали себе комуністами аж раптом вибухнуло те що люди називали "війна". Керівникам це сподобалося і вони захотіли детальніше вивчити це явище. Ці істоти вбивали один одного за владу та гроші, мені це все було нестерпно тож я вирішив попри заборони моїх керівників змінити хід історії людства, я підняв повстання в місцевій державі, комуністи підтримали мене, через деякий час ми перемогли місцеву владу - так виникла перша інопланетна держава на Землі. Ще декілька декілька циклів Сіріуса я намагався змінити переконання людства але не встиг - до мене підіслали вбивцю, він майже вбив мене і я впав в захисний анабіотичний сон, люди подумали що я мертвий, мене чимось обробили та помістили в капсулу. Через багато циклів коли люди вже змогли опанувати космічний простір капсулу зі мною відправили на нову планету Корусант і там про мене забули. Пройшло декілька тисяч циклів і нарешті капсулу знайшов якийсь чоловік, то виявився місцевий житель Корусанту, моє тіло реанімували, нарешті я знову прокинувся в новому світі. За данними що я зміг дістати пройшло приблизно мільйон років з часів мого реанемування. Моєї планети вже не існувало, мені стало погано, я відчував себе єдиним в цьому світі але мені допоміг той чоловік, він мені розповів все що знав про сучасну історію, Республіку, джедаїв, ситхів. Дроїди мене не дивували як і лайтсабери, ми вже мали все це але набагато примітивніше, як-от наші лайтсабери під'єднувались до напоясного генератора. Я вирішив почати нове життя з чистого листа, мені довелось заново навчатись техніці, керуванню, іншим мовам. Так чому я вирішив піти в Республіку? Той чоловік що допоміг мені сказав: "Знаєш, тобі можуть допомогти в Республіці з твоїми переконанями тобі треба якраз туди", - я йому повірив та почав вивчати її - це виявилась демократична країна для якої кожен її громадянин важливий, більшість її жителів завжди готові тобі допомогти, це та країна яку я хотів створити на Землі. Тому моїм вибором стала Республіка.Плюси Республіки: 1) Гарне товариство, жавжди готові підтримати тебе, поділитись своїм досвідом
2) Сильний клан
3) Полюбляю я цей клан)
Мінуси Республіки:1) Слабо розвинена рольова(стосується бару)
Минулі ніки: Hohma
З ЮАГом з 10.3.2009 i |
| Сповіщення:
Голоси Членів Приймальної Коміссії: ARSQ - 3a Daiver - Devil King - Dirol - 3a Ever - Fallen - Feliss - Grave Max - Kaine - Sage - 3a Nikooz - Volhv - Против Xemul - 3a Zilbit - V.I.P. громадяни: BlackHawk - centrix - Constantine - Против Gerontos - Haydamaka - Matador -
|
Оригинальная история...
Я помню ты был в Республике. Что же случилось?
Услышу причину смены ника, услышу почему вышел/выгнали из репа и сразу проголосую за. Проголосовал бы и щас, просто интересно услышать ответ на вопросы )
Ded Lenin
3.9.2010, 16:35
ARSQ та Dirol, звичайна історія: влітку я на 1,5 місяці був відрізаний від інтернету через це мене виключили за неактивність, потім Хохму ломанули, зараз повернув собі акк але не вважаю його надійним тому й перейшов на Леніна.
Все просто и ясно...А это точно ты?)
ЗА.
Голосую За этого кандидиата так как без него Республика не такая веселая. Он умеет поддерживать ролевую атмосферу, а такие люди сейчас очень нужны.
В таком случае голосую ЗА.
Я ЗА, знаю человека с хорошей стороны, а так же как хорошего Армейца.
Ded Lenin
5.9.2010, 16:16
Ап
Поддерживаюпомню ещё при моём первом поступление именно он и Волхв проголосовали за меня)
помню что он проявил себя как неплохой член ПК, давал весьма интересные задания
Вітаю кандидате!
Розкажіть мені все що дізнаєтеся про Астромеханічних дроїдів!
Успіхів!
Приветствую кандидат.
Что ты знаешь о таком человеке как Xemul?
Ded Lenin
6.9.2010, 17:44
Windu, астромеханічні дроїди – це ті самі яйцеголові різноколірні бочки на колесах, які так мелодійно свистять і пищать. Їх в основному використовували як помічників людині в космічних польотах: астромеханіки допомагали зробити гіперпросторовий стрибок, повідомляли пілота про різні події, що творилися довкола його корабля, ремонтували корабель і просто могли скласти компанію пілотові під час довгої подорожі. Додатково ці дроїди можуть керувати кораблями і зламувати електронні системи, а також грати роль переносного Холо-програвача. Ці дроїди входять до другого покоління дроїдів. Існоють декілька серій цих дроЇдів наприклад Q-серії, R-серії, Т-серії Найвідоміший астромеханічний дроїд в наш час звичайно Р2Д2, або як його ще називють Арту. Крім всіх звичайних пристроїв, вмінь та навичок, Арту також має таку собі присоску, мав джетпаки(термін придатності 20 років), циркулярну пилу, електрошокер, невеличке відділення на зберігання речей, два маніпулятори. "Мозком" Р2Д2 є комп'ютер Intellex IV. Сенсори його надзвичайно сильні вони можуть розпізнавати тепло, рух, форми життя, електромагнітні хвилі. Іншим не менш популярним дроїдом в свій час був дроїд T3M4. у Нього було багато можливостей. Йому було неможливо стерти пам'ять, він бав набагато більший арсенал ніж в Р2Д2 він міг використовувати бластери, гранати, цей дроїд вмів себе ремонтувати, також він був майстром взлому.
Flake, Xemul народився на планеті назву котрої він зберіг в таємниці. Був помічником джедая-майстра Яддла(жінка) кілька років, після чого прибув з нею на планету Корусант. Там він спочатку отримав громадянство Республіки, а через місяць вступив в армію Республіки дослужився до Солдата. "Армия как не привычно мне здесь, я привык вольной свободной жизни, а здесь устав задания и всё уже раздражает,но я стремлюсь дальше к большим высотам. Сейчас нами командует Командующий Армии Kenderos,у него отличная тактика ведения дел армии, он стремится к тому что бы солдаты повышали свои умения ведения боем и свои звания, я пока конечно обычный Солдат но надеюсь и на свое повышение,а пока я только знаю у что у меня долгий и тернистый путь и пройду его и добьюсь своего",- так він казав про своє життя в армії тоді. Через 3 місяці він потихеньку почав працювати на благо Республіки,- "Xemul ты один из главных спонсоров Республики happy.gif на данный момент". Головнокомандуючим став Янек Кос. Після чого він став Капралом. Через 2 тижні він став Сержантом успішно пройшовши "Школу Сержантів". Познайомився з багатьма людьми такими як Leksa, Preator, Denisko. "Служба шла и я постоянно усовершенствовался и тренировался......" Через 6 місяців після вступу в Республіку розгорівся конфлікт з Янеком Косом, Головнокомандуючий пішов в відставку і новим став Дестройер, Хемул відкрив свій власний сквад Clear Sky (Чистое небо). "Я подумал , а не сыграть нам дружеское ОБ с каким то противником, так сказать для поддержания формы бойцов? И договорился со сквадом Star Group по поводу его проведения, день пришёл и все в ожидании собрались для проведения, но как мы ошибались по поводу хоть малейшего шанса на победу. Мы проиграли матч!!!"- через декілька днів Хемул покинув Республіку та пішов в клан Fallen але так і не поступив. Тоді він полетів знову на планету Корусант, переліт виявився важким але дроїд-медик поставив його на ноги. Після того як він вилікувався пішов в бар "Пьяний Джедай", а звідти додому. Через деякий час він домовився з "другом" Bumble-Bee о зустічі, перед тим як піти з Республіки у нього був конфлікт з ним. Зустріч виявилася пасткою і його мабуть скалічили якби не Армійці. Хемул знову поступив у Республіку а звідти в Армію, там він став Головнокомандуючим Армії Республіки і зараз активно покращує Армію, проводить різні турніри, тренування.
Хм..., Молодець!
Тоді розкажи мені детально про r2d2
Ded Lenin
6.9.2010, 18:42
Windu, як я вже казав Р2Д2, або як його ще називють Арту найпопулярніший дроїд на данний час, йому неможливо стерти пам'ять. Крім всіх звичайних пристроїв, вмінь та навичок, Арту також має таку собі присоску, мав джетпаки(термін придатності 20 років), циркулярну пилу, електрошокер, невеличке відділення на зберігання речей, два маніпулятори. "Мозком" Р2Д2 є комп'ютер Intellex IV. Сенсори його надзвичайно сильні вони можуть розпізнавати тепло, рух, форми життя, електромагнітні хвилі. Веде себе Арту якось зухвало що завжди вирятовувало його із різних ситуацій, його другом-дроїдом можна назвати С-3PО. Арту - единий дроїд що зберіг в собі всю історію роду Скайвокерів.
Астромеханічні дроїди – це ті самі яйцеголові різноколірні бочки на колесах, які так мелодійно свистять і пищать.
Улыбнуло
Что для тебя месть? Она тобою владеет?
Ded Lenin
6.9.2010, 18:58
Flake, гм... Помста... В словнику Ожегова можно прочитати що помста це відповідь злом на зло, інші кажуть що помста це акт справедливості, а я вважаю що помста це лише почуття що заважають тобі. Як на мене, якщо ти прав то немає жодного сенсу мстити, тому що істина завжди переможе, а якщо ти неправий то тоді вже треба хвилюватися за себе. Так мені інколи хочеться посмтитися але на щастя це відчуття я можу знищити за допомогою самоконтролю.
Достойны ответ, даже я что-то новое с этого понял

.
Я тебя не видел на серверах, и не знаю как ты играешь, так предоставь скрин, игры на дуэли счёт в студию.
P.S Надеюсь что ты не забанен на серверах, как в другой заявке

.
i |
| Сповіщення: Квест отменен. Читай правила. |
Хм, Кандидат гарно відповідає на питання, цікава історія рольова, вміє сформулювати думку, справив хороше враження адекватної людини, видно що хоче в Республіку і буде себе тут комфортно відчувати.
Саме тому я Підтримую даного кандидата.
Успіхів!
Раз такое дело с дуэлью, я на этом остановлюсь.
Ответил на поставленные мной вопросы, по подробностям, я с его ответов учел для себя важную информацию, отвечает на вопросы, не с целью что бы побыстрей отделаться, а донести осмысленный ответ. Я его с радостью буду видеть в рядах Республики, поддерживаю .
Constantine
7.9.2010, 18:39
(Ded Lenin @ 3.9.2010, 17:35)

зараз повернув собі акк але не вважаю його надійним тому й перейшов на Леніна.
как-то неправдоподобно. А чем этот акк надежнее, чем предыдущий?
Ded Lenin
7.9.2010, 18:55
Constantine, ящик інший, пароль інший, пароль від ящика інший + пароль був згенерованний тому цей пароль може дізнатись лише той хто зможе влізти в мій комп*ютер та знайде захований файл.
как-то неправдоподобно.
Так мені теж здалося чудом що я зміг підібрати пароль але всеж таки я зміг. Я би не став просто так піднімати когось на сполох. Тому це є твоя справа вірити мені чи ні.
Ded Lenin
8.9.2010, 20:30
Ап
Constantine
9.9.2010, 15:30
(Ded Lenin @ 7.9.2010, 19:55)

Constantine, ящик інший, пароль інший, пароль від ящика інший + пароль був згенерованний тому цей пароль може дізнатись лише той хто зможе влізти в мій комп*ютер та знайде захований файл.
лолшто? А ничего, что ты можешь сменить на аккаунте Hohma мыло на новое с новым паролем и сгенерировать для аккаунта новый пароль о_О...
Ded Lenin
9.9.2010, 16:08
Constantine, можу, я так і зробив але тоді Хохму б прийняли до Репки без вступу, а я так не хочу я скучив за різними питаннями, а Windu та Flake нагадали мені як це знову відчувати себе кандидатом.
Constantine
9.9.2010, 17:16
Ты писал, что не юзаешь аккаунт Hohma из-за того, что он ненадежный на твой взгляд.
Теперь ты пишешь, что он все-таки надежный, так, как ты поменял пароли и мыло, но тебе хочется испытаний при вступлении.
Выходит, что ты нам врал, не так ли?
Ded Lenin
9.9.2010, 17:39
Constantine, подловил сдаюсь))). Да я такой нехороший в том что сменив ящ и пароль все-равно думаю что он ненадежный. Может быть твоей точки зрения я сказал неправду но по-моему я сказал правду или я обмолвился в предыдущем посте что считаю акк Хохма надежным? Я только сказал что я сменил ящ и пароль.)
Constantine
9.9.2010, 17:55
ну я же общаясь с тобою, считаю тебя адекватным пользователем..
А адекватный пользователь должен понимать, что сменив мыло и пароли, аккаунт Hohma стал как минимум не менее надежным, чем аккаунт Ded Lenin.
Поэтому, да, я считаю, что ты нас обманул

а я к вранью очень нетерпим)
Отсюда голосую
против. хотя это врядли на что-то сильно повлияет
Ded Lenin
9.9.2010, 18:17
Constantine, говоришь к вранью ты очень нетерпим что же я ее тоже недольбливаю, но я ведь явно врал когда придумал свою ролевую историю, ведь вдохновенное вранье именуется буйной фантазией,- парадокс. А ведь есть еще и такой парадокс: каждый мечтает вскрыть ложь в других, и не раскрыть собственную. (Леонид С. Сухоруков) И если ты думаешь что твой голос ничего не изменил то ты ошибаешся твой голос заставил меня задуматся, что нечасто со мной бывает, но вот о чем задуматся это уже секрет.
P.S. Не меняй свой голос.
P.P.S Я не слишком адекватный пользователь, только неадекват может подать 8 заявок в Реп))).
Приветствую, кандидат, сегодня после встречи на 1ой из планет, меня удивило, что в од ты стал убегать от меня, доминирующего в од и так даже нормально и не доиграли...
Ded Lenin
9.9.2010, 20:58
Turok, я 1,5 місяці не грав, забув як грати, а у когось з однаковим IP сало, як я тобі міг показать що я не хочу грати з тобою в ОД? Щодо того що не змогли дограти нормально ОД то мені вибило Connection Interrupted тому й не змогли норм дограти, через тиждень десь давай переграємо ОД коли я згадаю як грати).
Привет Ded Lenin, Ты прекрасно знаешь мое отношение к Именам и ботам. Hohma - двумя руками - за, а Ded Lenin - Против
Знайди всю інформацію про гравця Wergon. В яких кланах був, його історія, чому зараз не активний і т.д. і т.п.
Ded Lenin
13.9.2010, 19:37
Volhv, взагалі я не знав як ти відносився до ботів тому вибачай що засмучив
Sprutik, щось я не впевнений що ти дав мені рольове завдання, але хай йому грець. Wergon - справжне ім*я Сергій, фамілія Бортко, зараз йому 16 років. Захоплення: любить гуляти, веселитись, улюблений фільм "Стрітрейсери" слухає все що до душі(меломан ІМХО), улюблена гра PES8,9. Проживає у Львові. З з 1.5.2009(?) офіційно з 22.1.2009. Має ботів Tions, Raint(?). Зареєструвався на сайті СГ 14.9.2009(Проект SGBS) але на сайті СГ він чомусь лише з 27.10.2009. Що було з Вергоном до 14.9.2009 мені нажаль погано відомо так як форум підчистили але випливає цікавий факт першою зміною репутації Вергона був мінус передаю зміст цього мінуса:
Raint некрасиво так делать,поступать в анфор,при этом на сервере лезть в чужие разборки и убивать будуйщего возможно соклана прокруткой,сзади,пушать толпой и т.д.Делаю вывод что ты как и твои друзья просто двуличный,для одних хороший и для других,но для одних из этих это всего лиш видимость которую не дано ощутить(с) Ares. Прослужив в СГ до ранку 14.6.2010 дійшов там до звання Сержанта був вигнаний:
Wergon - воровство чужой идеи(моей идеи), или как минимум попытка и угрозы. (с) Infinite Того ж дня вечором він подав заявку в Реп. Через 2 тижні став громадянином, хоча якщо виходить що Raint справді бот Вергона то він збрехав при створенні завки в Реп. Тим не менш через 3 дні його запросили до JO він згодився, вибрав шлях Джедая-Воїна, має звання падаван. Зараз відсутній на форумі, останне написане повідомлення було 1.7.2010 на форумі JO, про те що його не буде 2 тижні, з тих пір його нема на форумі, остання активність була 16.8.2010, 18:55. Можливі причини чому його нема: навчання(не факт), щось з інтернетом.
1. Ти порушив правило форуму 5.7
2. Він забанений.
3. Дійшов він до звання Colonel.
4. Його найвище звання в ОД Jedi Knight.
Не вразив, ще послідкую.
Ded Lenin
14.9.2010, 17:27
Sprutik,
1) Так я порушив правило форуму, але ця інформація була ним вивішена. Ти й сам дав мені не дуже то й рольове завдання, хоча це заборонено.
2) За інформацією одного клан-модератора він не забанений.
3) Не знаю помилився я чи ні але зараз на сайті СГ в нього зеленим по чорному написано звання Сержант(заморожено).
4) Так він був колись Jedi Knight, розпитав погано.
1) Це взагалі роловий квест.
2) Він забанений на серверах.
Роскажи все, що ти знаєш про Армію Республіки на ЮАГу.
Поддерживаю кандидата.Он не подведет.Человек хороший,для Республики

.
Mr Smash
14.9.2010, 18:03
Хорошая история, заявка оформлено хорошо, кандидат старается отвечая на вопросы, вобщем я не буду мучать квестами поддерживаю
Free-men
14.9.2010, 18:32
Жаль что Акк другой но ничего это тот самый (лоля)=РHohma которого я знал.Ответы и история понравились да и боец он хороший так что я Поддерживаю!=)
Знаем,помним,ждём.Думаю будешь активней,а так поддерживаю
Ded Lenin
14.9.2010, 20:32
Sprutik, добре, 05.12.2008 року, заснована Армія Республіки(почали набирати добровольців), 16.12.2008 заснований перший сквад Wings of Dignity, 18.12.2008 заснування сквада Rogue Squadron, 22.01.2009 розпустили Wings of Dignity, 30.4.2009 Армія Репки стає підкланом Репки, на той час Головнокомандувачем був Янек Кос, 26.07.2009 розформували Rogue Squadron, 21.7.2009 4еня став головнокомандуючим, 26.07.2009 створення скваду Clear Sky, 6.8.2009 головнокомандувачем став Дестройер, 26.10.2009 розформування скваду Clear Sky, 18.9.2009 Головнокомандувачем став Лекса, була введена рольова гра для Армійців, розподілено армію на Космічні сили, Планетарні сили та начебто Розвідувальні сили, 31.10.2009 головнокомандувачем став Біг Лу, ввів таку собі характеристику профіля як спеціальність, можна було бути пілотом, механіком, солдатом покращило Рольову Гру Армії, Приблизно в кінці грудня 2009 року головнокомандуючим став Янек Кос, рольова гра була скасована, скалована характеристика Спеціальність, Рольова Гра Армії, 25.5.2010 реформа від Янека Коса повернули звання Рекрут, та додали декілька суміжних звань, приблизно тоді скасували і сквади та ввели міні-сквади(офіцер-сержант=солдати), 22.6.2010 Головнокомандуючими став Хемул ввів багато чого наприклад завжди проводить різні квести, конкурси, тренувальні ОБ, невеличкі квести що допомагають підвищити звання. ання Рекрут, та додали декілька суміжних звань, приблизно тоді скасували і сквади та ввели міні-сквади(офіцер-сержант=солдати), 22.6.2010 Головнокомандуючими став Хемул ввів багато чого наприклад завжди проводить різні квести, конкурси, тренувальні ОБ, невеличкі квести що допомагають підвищити звання.