Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.
Я народвся на планеті Татуїн, ще змалечку мама розповідала мені цікаві історії про космос , про мого батька який як вона казала загинув у Міжзоряній війні.І от одного разу коли мені виповнилось 18 років до нас зайшов чоловік, він покликав мене до себе , дав мені пакунок і сказав що його прсив передати батько мені.Він пішов, а я стояв на порозі та не знав що робити.Підійшла мати поглянула на пакунок і заплакала.Я спитав чому вона плаче і через декілька хвилин я дізнався,що мій батько був Джедаєм, воїном який загинув від рук контрабандистів. Від того моменту я хочу відмстити, та продовжтити шлях батька, яким важким би він не був.Я хочу вступити до Республіки, щоб захищати та відстоювати честь громадян, дбати про їхні найвищі цінності життя, здоров'я, безпеку, честь, недоторканість та свободу гомадян.
Плюси Республіки в тому що, тут хороші люди, професіонали які можуть та вміють навчити, допомогти.Мене не раз виручали зі складних ситуацій республіканці.
Мінусів Республіки я не бачив, хоча мій батько загив, з-за високої довіри незнайомим.
В Галактиці я місяць.
Нікнеймів не було.
Після хочу вступити до Армії.