Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Kago Michiyo
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
-Kago Michiyo
Добрий день!Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.

Ім'я:Каго
Раса:Чоловік
Вік:20 років
Перебування на UA Galaxy:Півтора місяця.
Попередні ніки:немає.
Народився на планеті Явін 4.Мого батька звали Заккуро,а матір-Даніеру.Також у мене брат-близнюк Р'йота.Через два роки,після мого народження,батько вирушив у єкспедицію по галактиці.Казав,що повернется за пів року,але він так і не прилетів додому. Спочатку,я нічого не зрозумів.Але через 5 років,я все зрозумів і засмутився.В 8 років я полетів на Геонозіс с Рйотою і дядьком Кайлом(йому 25 років).(Я таки знав що там,затримався мій батько.Тому що останній раз він дзвонив з Геонозісу).Коли я прилетів до Геонозісу і шукав тата,я його не знайшов.Але побачив його труп.І на трупі був сайбер,який мені збирався подарувати тато.І я поклявся стати джедаем.В 14 років моїм вчителем був Кайл(Він ще і джедай).А в 16 років я поступив в джедайську академію і вивчився.І став джедаем.
В республіку я хочу поступити тому що бути нічим-теж неприемно.
Плюси в республіці:
+Хороші гравці
+Доброта
+Багато народу
Мінуси я не бачив,так,як я спілкувався з багатьма республіканцями.
P.S. Незабаром мій нік має бути Kago Michiyo.
P.P.S. Не ставте мені Р\о,пліз.Я затупив з правилами.
Ever
Добрый день.
Хотел спросить у тебя, почему так много заявок? Почему не читаешь правила?
Ты не написал, куда планируешь идти после вступления в Республику. У тебя есть 5 вариантов: JO, RA, SA, FA или остаться гражданином?
-Kago Michiyo
(KagoMichiyo @ 22.8.2010, 17:07) *

Добрий день!Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.

Ім'я:Каго
Раса:Чоловік
Вік:20 років
Перебування на UA Galaxy:Півтора місяця.
Попередні ніки:немає.
Народився на планеті Явін 4.Мого батька звали Заккуро,а матір-Даніеру.Також у мене брат-близнюк Р'йота.Через два роки,після мого народження,батько вирушив у єкспедицію по галактиці.Казав,що повернется за пів року,але він так і не прилетів додому. Спочатку,я нічого не зрозумів.Але через 5 років,я все зрозумів і засмутився.В 8 років я полетів на Геонозіс с Рйотою і дядьком Кайлом(йому 25 років).(Я таки знав що там,затримався мій батько.Тому що останній раз він дзвонив з Геонозісу).Коли я прилетів до Геонозісу і шукав тата,я його не знайшов.Але побачив його труп.І на трупі був сайбер,який мені збирався подарувати тато.І я поклявся стати джедаем.В 14 років моїм вчителем був Кайл(Він ще і джедай).А в 16 років я поступив в джедайську академію і вивчився.І став джедаем.
В республіку я хочу поступити тому що бути нічим-теж неприемно.
Плюси в республіці:
+Хороші гравці
+Доброта
+Багато народу
Мінуси я не бачив,так,як я спілкувався з багатьма республіканцями.
P.S. Незабаром мій нік має бути Kago Michiyo.
P.P.S. Не ставте мені Р\о,пліз.Я затупив з правилами.
Після республіку я збираюся іти в Орден джедаїв

!
Попередження:
Оверквотинг. 10 дней р\о.
Ever
Эмм, если это твой ответ мне, то он воспринят негативно.
Даю еще одну попытку ответить на мои вопросы.
-Kago Michiyo
Много заявок-потому что так выходило,меня не принимали.
Правила уже прочитал.А не читал-потому что думал там будет фигня такая же сама,как и в прогах разных.
Поступлю в орден джедаев.

Примите уже решение.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.