Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
KagoMichiyo
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
-Kago Michiyo
Добрий день!Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.

Ім'я:Каго
Раса:Чоловік
Вік:14 років
Перебування на UA Galaxy:півтора місяці.
Попередні нікнейми:не було.
Народився на планеті Явін 4.Мого батька звали Заккуро,а матір-Даніеру.Також у мене брат-близнюк Р'йота.Через два роки,після мого народження,батько вирушив у єкспедицію по галактиці.Казав,що повернется за пів року,але він так і не прилетів додому. Спочатку,я нічого не зрозумів.Але через 5 років,я все зрозумів і засмутився.В 8 років я полетів на Геонозіс с Рйотою і дядьком Кайлом(йому 25 років).(Я таки знав що там,затримався мій батько.Тому що останній раз він дзвонив з Геонозісу).Коли я прилетів до Геонозісу і шукав тата,я його не знайшов.Але побачив його труп.Але на трупі лежав мій перший сайбер,який він мені обіцяв подарувати після його єкспедиції.І я поклявся,що стану джедаем.Моїм вчителем був дядько Кайл(Мій дядько ще бв джедаем).Після цього я вивчився в джедайській академії і став джедаем.
Плюси в республіці:
+Вічливі гравці
+Непоганий клан
+Багато народу
Мінусів я не бачив,так,як я спілкувався з багатьма республіканцями.
Чи готовий я вступити до республіки?
-Beeline
Как то странно.То есть отец твоего персонажа улетел в экседицию.Потом через несколько лет ты нашел его тело а на нем был меч джедая который он тебе хотел подарить.Откуда тогда у отца твоего персонажа джедайский меч если он не джедай.Выходит что он убивал джедаев?
И еще одно.В 8 лет джедаи не берут на обучение.А даже если и берут то твой персонаж ну ни как не мог стать джедаем в 14 лет

!
Попередження:
Нарушение правил раздела. 10 дней р\о.
Никогда не удаляй то, что написал модератор!
-Kago Michiyo
Пробачте,я забув написати,що він джедай.А також пілот.Ну як Люк Скайвокер.

И обратно затупил.
В 11 я учился на джедая.
Nikooz
i
Сповіщення:
Заява не відповідає правилам розділу.

>> Читай правила подавання заяв <<

.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.