Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Tech
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
Degrell
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.

Я родився на планеті Кашиик .Батьки мої працювали в лабораторії розробляли нови види лайтсейберів.У 24 роки я зустрів Командора Республіканської Армії мені його ім'я було невідоме.І він почав вчити мене,тому що побачив в мені Справжнього Воїна але я повинен був пройти повністю весь курс навчання від цього Командора.Закінчивши цей курс навчання він мені сказав :Ти готовий вступити до Великої Армії.І ми вирушилися до Корусканту там на данний момент був головний центр республіки.

Причини:дружній колектив,хочу завести друзів,навчитися кращому володінню меча.
Плюси:Активний клан,справедливі правителі,люди які тобі завжди допоможуть,приємний колектив.

Мінуси:мала активність на серверах та і на форумі.
Боти:Reactive Algem World Defender Brogyga.

В нашій галактиці з 3 листопада, (ще грав під гестом)і іншими акками.
Хочу піти до Republic Army
Xemul
Заявка переносится на рассмотрение в Армию Республики

i
Сповіщення:
Утверждено. © Nikooz
Xemul
Какое твое любимое оружие и почему именно ето?
Degrell
Снайперка-Самое мощное оружие.Эфективно как для ближней стрельбы так и для дальней.+не очень дорогое.
Kaine
Охарактеризуй свой минус в репу Slam da Funk-a.Ты сам сейчас идеш в Республику,имхо БС развалился,значит ты предал его в каком-то роде тоже.
Degrell
Я тогда был очень злой на него,посколько он мне обещал что не покинет БС.
Xemul
Правом Главнокомандующего даю разрешение Течу Зарегистрроваться в Армии республики.
Заяву прошу закрыть....
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.