Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.Раса: Людина
Вік: 26
Народився на планеті Алдераан, виховувався я в інтелігентній сімї, був чемною дитиною, дитинство було в мене короче кажучи безбідним, одного разу коли мені виповнилося 20 років, батьки вирішили влаштувати мені відпочинок і відправили на планету Набу, після закінчення відпочинку, я впав в шок, прилетівши на місце де мала бути моя планета я найшов тільки астероїдне поле, я облітав всю цю територію, і не знайшов нічого, я вирішив полетіти на Татуїн до родичів, коли я приїхав їх не виявилося вдома, та в мене була картка для входу в будиночок, я довго сидів і думав що ж мені робити, до мене дійшли слухи що знищена моя планета була так званою « Зіркою Смерті » , та мені вже було все одно оскільки я був в повному бузвиході, виявилося що будинок вже 2 роки стоїть пустим, а рідні мої які тут жили померли від пожежі, я зустрів групу Джав, і вирішив продати їм весь непотріб який був вдома для того щоб мати хоч якійсь гроші для проживання, найшов торговця, продав йому будинок, дозаправив корабель, і вирішив летіти куда небудь шукати для себе подешевше житло і хочаб якусь роботу для того щоб міг себе прохарчувати, я полетів на Гегемонію Тіон, там в барі познайомився з Морлом, він запропонував мені роботу, сказав що робота перевізника, і добре оплачувана, та він виявився контрабандистом, він викрав мій корабель, та лишив мене зовсім без грошей, мені надоїло бути постійно тим на кому наживаються, і я вирішив стати військовим, і ось я у вас з надією що мене візьмуть в армію.В республіку хочу поступити для покращення своїх фізичних\бойових данних, Також тому,що дуже подобаєтсья дружній колектив, самий сильний клан, і взагалі люблю тематику чесної гри та світлої сторони.
Плюси:
-Великий, дружній, сильний колектив
-Ролева гра
-Суворий контроль за званнями Мінуси:
-Останній час мала активністьТермін перебування в НГ 1 рік і 8 місяців.
На ЮАЗІ нікнеймів більше не було.
P.S. Вибачте письменник з мене не дуже (я на рахунок рольової) i |
| Сповіщення:
Голоси Членів Приймальної Коміссії: Daiver - 3a Devil King - Dirol - Fallen - Feliss - Iriz Kun - 3а Grave Max - Light Crown - Nikooz - Volhv - Xemul - Zilbit - V.I.P. громадяни: BlackHawk - centrix - 3a Chensky - Constantine - Gerontos - Haydamaka - Matador -
|
P.S. Вибачте письменник з мене не дуже (я на рахунок рольової)
А по-моему, очень даже ничего. Мне понравилась история. В принципе - даже не знаю, стоит ли тебя мучить.
ЗА
^Windu 188.230.0.129
BS^Sprax°Vigo 188.230.0.129
Кіндер, ви робите таке оличчя ніби ви про це не знали)
для тих хто ще не знає поясню:
Я брат Спракса, переїхав до нього жити в звязку з навчанням у Львові, незабаром я переїду на свою квартиру та в мене буде інакший провайдер, поки я в нього я граю на його компютері.
Ты мне говорил наоборот)
Что он приехал к тебе в гости, ты его подсадил, он раньше был на другом портале, бла бла бла.
Я не верю.
пфф
Почитай уважно логи нашої розмови, грав на інших порталах я а не він.
та вірити чи ні - твоє право =\
Эй! Вот у меня аву спёр тут блин))
Что же. Расскажи, про Мэйса Винду, а так же скажи, чем по твоему вы похожи(Если вы чем то конечно похожи)
Мейс Вінду:
народився на планеті Харуун-Кел
Майстер - Джедай, в Раді Ордену Джедаїв, його вважали 2-гим після магістра Йоди, тобто він був одним із головних, хоча був далеко ненайстаршим, він був таким аж до початку винищення Джедаїв, він був одним із кращих в Ордені по мудрості і по володінню світовим мечем, також він створив стиль бою Ваапад, якому я намагаюся наслідувати, оскільки він є на мій погляд самим смертоносним, він обучив багато джедаїв, він був відданим воїном, та вірно служив респібліці все своє життя, вплоть до смерті, та завжди кидався першим в бій, був дуже хоробрим та сильним, загинув ізза зради Енакіна Скайвокера.
Схожого в нас немає, але я дуже надіюся що мені в Республіці вийде добитися та зробити хочаб 50% того що він зробив для Ордена Джедаїв та для Республіки.Також я вивчаю його стиль бою.
Почему ты тогда носишь его ник, раз вы с ним не капельки не похожи?
Как ты думаешь, почему нельзя мстить? Почему стоит опасаться тёмной стороны?
Нік ношу як стимул до якого я збираюся йти, я з ним не схожий, але хочу бути.
А опасатися потрібно тому, що темна сторона веде до хаосу, один захопить владу-інший теж захоче, таким чином ті хто переходять на темну сторону починають бути злими, нещирими, для них на 1 місці Влада і Сила, вони не думають ніпро кого окрім себе, а це погано, зло неприведе нідочого доброго, зло породжує зло.
Что такое в твоём понимании "Зло"?
Как ты понимаешь слова "хорошо" и "Плохо"?
Зло це все що викликає біль, страждання, огиду, злий шлях завжди здається легшим, кращим, багатшим.
завжди легше зробити щось погане ніж щось добре, чи зробити легко ніж вбити на це кучу часу.
та пішовши по шляху зла, сам швидше загинеш. те ж саме що й погано.
а Добро, це коли ти намагаєшся все зробити чесно, коли допомогаєш іншим, а не думаєш тільки про себе, коли стараєшся зробити все правильно, короче кажучи це коли стараєшся зробити так щоб було добре не тільки тобі, потрібно мати терпіння і не спішити.
Просто це такі поняття які важко охарактеризувати словами, їх потрібно просто розуміти.
Я не спрашивал про Добро) Я спросил про то, что такое "Хорошо" и что такое "Плохо" в твоём понимании. Стоп, ты хочешь сказать, что зло, и "Плохо" одно и тоже?)) Я имел в виду совсем другое)
значить я тебе неправильно зрозумів.
Просто такі речі пояснити важко)
Проголосую ЗА сразу, так как с этим человеком играл и общался, и он мне очень симпотизирует. Порядочность адекватность и уравновешеность сейчас в моде и сильно ценится =)
-Kristensen
20.8.2010, 10:37
Здравствуй.
Приведи пример явного момента, когда человек делает плохо и когда хорошо. так же приведи пример когда делает зло и когда делает добро.
Не уверен, ну да ладно.
Опиши и охарактеризуй каждую систему(подклан) Республики(ДО, РА, СА, ФА)
Активность маленькая,потому как лето сейчас и не все хотят задротить в ДЖА+:все наслаждаются.(что и остальным советую,пока возможно)
Ладно,вопрос:верно ли суждение,что "все люди эгоисты"?
Big Hamster
20.8.2010, 11:57
грав з цим гравцем . Грає добре , спілкуєть нормально . Я
Підтримую ! 
i |
| Сповіщення: Не за, а поддерживаешься  |
Дякую Никузя =) буду знати =)
Приветствую. Как по твоему, может ли человек быть полностью эгоистом или альтруистом? И почему?
У тебя есть идол в НГ?Да?Нет?Почему?
Смотрю на твою активность и она не внушает мне доверия про твоё активное участие в Республике. И вообще как ты можешь писать за маленькую активность Респулбики, если у самого вообще её полностью нет. У тебя точно ников нет на юаге ?

Попробуй опровергнуть мои слова чем-то полезным для Республики или для меня
Kristensen
Приведи пример явного момента, когда человек делает плохо и когда хорошо. так же приведи пример когда делает зло и когда делает добро.
Коли людина робить добре:
Коли вона допомогає своїм друзям в добрих справах, коли людина поважає батьків, рідних, та допомогає, прикладів цьго може бути багато.
Коли людина робить погано:
Коли вона лицемірить, коли людина краде, постійно бреше, робить все заради власної вигоди.
Коли людина робить зло:
Коли вона вбиває, знущаєтсья з інших, грабує, наносить шкоду невинним людям.
Коли людина робить добро:
коли допомогає немічним та бідним, коли думає та дбає про інших.
Це загальне пояснення того як я це розумію, ці всі поняття дуже розтяжимі, і як я вже казав це потрібно просто розуміти.
Ever
Не уверен, ну да ладно.
Опиши и охарактеризуй каждую систему(подклан) Республики(ДО, РА, СА, ФА)
JO
:
Назва говорить сама за себе, це Орден, це дуже контрольована та настроєна система, в якій знаходяться Джедаї, в ньому вирішуються речі які є дуже важливими для всієї Республіки, це самі розумні люди зі всієї Республіки.
RA:
Армія- основні сили Республіки, це відважні солдати які кожен день відстоюють честь республіки, та захищають її корднони, мають розумних головнокомандующих, займаютсья підготовкою справжніх воєнів.
SA:
Один із самих старших кланів ЮАГа, там зібрані тільки самі достойні на їх погляд воїни, Еліта ЮАГа.
ФА:
Нажаль покищо цей клан охарактеризувати неможу, оскільки я їх 1 раз бачу, та ще не знайомий з ними.
Kaine
Ладно,вопрос:верно ли суждение,что "все люди эгоисты"?
На мою думку це судження вірне, якби кожен із нас не був хочаби капельку егоїстичним, то людям неможливо було б жити, принаймні елементарний інстинкт самозбереження це вже егоїзм, а він присутній у кожного з нас. Це особисто моя думка.
Kreont
Приветствую. Как по твоему, может ли человек быть полностью эгоистом или альтруистом? И почему?
якщо чесно я не можу судити 100% оскільки я з такими людьми не стикався, в людей можуть бути навязливі ідеї що до цього, вони можуть старатися бути такими, але всеодно на всі 100% це не можливо.
Iriz Kun
У тебя есть идол в НГ?Да?Нет?Почему?
я така людина яка ніколи не буру за ідола когось з інтернету, в тому числі гравця, я просто знаю чого мені треба добитися, і я цього добиваюся по своєму, оскільки навіщо бути як хтось, краще бути собою і бути кращим.
Zoro
Смотрю на твою активность и она не внушает мне доверия про твоё активное участие в Республике. И вообще как ты можешь писать за маленькую активность Респулбики, если у самого вообще её полностью нет. У тебя точно ников нет на юаге ? Попробуй опровергнуть мои слова чем-то полезным для Республики или для меня
Ніків на юазі в мене більше нема і ніколи не було, активність маленька у звязку з тим що я недавно повернувся з відпочинку, і тільки зараз почав грати, активність в мене підніметься, оскільки зараз в мене хватає вільного часу, я хочу навчитися чогось в Респібліці, в замін передати також свій немалий досвід, я покищо тільки звикаю до юагу, оскільки в 2008 коли я тільки зареєструвався мене ЮАГ не зацікавив, і я грав на іноземних серверах, та тепер я вирішив залишитися на порталі, я буду приймати активну участь в житті Республіки, буду допомогати на ОБ, активно відстоювати її честь на серверах, і робити все для її процвітання.
Ты говоришь,что хочешь в Орден,но тут же говоришь,что хочешь быть самым лучшим и единственным.Это как-то связано?Как считаешь?
В чем именно твой опыт заключаеться ? Что ты сделаешь полезного для Республики ?
Iriz Kun
я не сказав ні того ні того, я ще не визначився, але скоріш за все я піду в Армію, а не в Орден, а стати кращим і єдиним я не писав, я хочу стати кращим ніж я є зараз, навчитися чогось нового, ну і якщо вдасться то можливо з часом стати повищим у званні, і стати одним із управляючих.
Zoro
Досвід в Джа, я зможу обучати новобранців або просто Республіканців які цього потребують, в мене більше ніж 3-рьох річний стаж гри, і як тільки звикну і зрозумію Юагівські настройки я буду досить сильним суперником, я буду робити вклад того чого зможу, можливо в фінансовому плані також ,але на сам перед ,це допомога в розвитку, та нові ідеї, ну і представлення на серверах.
Я новичек, сделай пожайлуста мне пособник(можно текстовый формат, можно видео и т.д) по боевому искусству(там разные приемы, разные фишки и т.д )Так вот сделай его до 22.8.2010, 22:00. И отправь мне в пм, если он будет достаточно хорош я его тут выложу) Да пребудет с тобой сила:)
По бойовому мастерстві на світовому мечі?
Желательно да) Можешь и рукопашный и сингл. Всё зависит только от тебя
Приветствую! Как ты себя видишь в роли дипломата?
На даний момент я себе не дуже впевнено бачу оскільки навичок хватає, люблю грамотно все формулювати та займатися документацією, та покищо ще не все розумію і не можу висловити думку до кінця, тому покищо не дуже впевнено)
Жду рассказ про брата)Не меньше 100 слов)
Розповідь про нього як про людину в реалі?
Він сказав що не дозволяє мені цього.
тому багато про нього я не буду розповідати.
Можу так в двох словах.
Веселий позитивний хлопець, навчаєтсья в політехнічному, багато часу приділяє батькам, фінансово їм допомагає, любить веселі компанії та гуляти, любить Рок музику, патріот, має відданих друзів, надійна людина, мінуси те що він дуже нетерплячий, і інколи ізза цього зривається, не сидиться йому на місьці, якщо з ним спорити то його не перепреш), впертий до неможливості, буде настоювати на свому до кінця, захоплюється воєнною тематикою (іноді це мене аж лякає), любить подорожувати, однолюб, непоганий психолог, може заставити людину вилити тобі душу, любить спілкування...
Ось так в загальному.
не плохо.
Ты сказал имеет верных друзей. В чем же эта верность хоть раз проявлялась?
Привет Windu,
вот мучает меня сосмнение, развей его пожалуйста...
Ты на потрале с 15.12.2008. Вот как Ты умудрился за этот срок ничего не написать и не заработать ни"+" ни "-" в репутацию. Все кто действительно находятся на портале так давно, имеют во много десятков раз больше постов и интересную историю репутации. Сабер Ты владеешь не плохо, - значит у тебя просто обязаны были появится "+" и "-" за "хорошие дуэли" "подлую игру" "хорошо пололили" и.т.д. а в Твоей репутации ничего этого нет.
Исходя из этого делаю вывод, - этот Твой акк, зарегистрирован так, на всякий случай, и активности по нему небыло... следовательно Ты бот.
Развей пожалуйста мои сомнения....
Меня ни чем не удивила заявка.
+Что-то тут пахнет ботом.
Слушай,а там на "других" серверах была такая же Галактика?)Ты принимал активную жизнь там?Может чем занимался?
Hoegaardenна рахунок життєвих ситуацій з друзями не знаю, знаю були декілька ситуацій, що йому допомогали, в ньочі якісь розборки, фінансова підтримка, та й підтримка майже в любій ситуації, на рахунок ситуацій не можу розказати, оскільки це його особисте, і він якщо схоче хай сам розказує, це не на виставку загального огляду.
VolhvДобре постараюся розвіяти.
Так ось:
я граю джа приблизно з лютого 2007 року, я грав на іноземних серверах, в тому числі на російських ,там мене багато чому навчили, в 2008 на новий рік я приїхав до брата (Sprax) в гості, дізнавшись що він недавно почав грати в джа, я його підівчив, він створив мені аккаунт, та тоді я звикший був до одного сервера, та мені ЮАГ не сподобався, ну і я повернувшись додому не став грати на юазі, більше місяця назад я приїхав у Львів у звязку з поступленням до університету, ну і оскільки покищо живу з братом нема що робити, я граю з ним ДЖА на юазі, мені тут зараз сподобалося, та я планую тут лишитися, скоро переїду на іншу квартиру, і буду грати окремо від нього, якщо ви про це, то самі згодом переконаєтеся що я не бот, ось і пояснення, я ще звикаю до ЮАГА.
Дякую за увагу.
Рассказ про Волхва на 200 слов)
не про, а для ;-) ©Volhv
Проведи дуель с Аватаром Силы. Покажи ему свой уровень и пускай он тут отпишется о результате и охарактеризует твою манеру боя.
Hoegaarden
Який розказ?
Про що я маю розказати Волхву?
Ever
Працюю над квестом.
Iriz Kun
Переважно були шось типу Sith та Jedi, а так щоб особливих організацій то не було, я займався там як т окажуть по ЮАГІВСЬКОМУ Суддійством), я переважно грав на 2 серверах, 1 американський (який нажаль закрили), і 1 російський, а так час від часу ше шукав всякі дуельні, на 1 сервері російському навіть за гроші навчав, а в організаціях не брав участі.
Hoegaarden
Звідки я можу знати таку інформацію про Волхва? оО
Хорошо,что занимался судейством.Вот тебе такой квест.
В баре поругались 2 девушки из-за парня.И тут началась разборка в баре.Толпа на толпу,мордобои,бластеры.и т.д.Ты как судья там(охранник) был там один.Чтобы ты делал?Вмешивался туда или подождал пока они друг друга перестреляют?
я б вмішався оскільки це мій обовязок, і незалежно скільки їх.
Правильно.Думаю ты найдёшь себя в Республике,найдёшь обязаности.Не подведи.Я За
22.8.2010, 13:22
Поправка - информацию только как об игровом персонаже - чем занимается, что делает на ЮАГе, как играет и т.п.
2 Модераторы - добавьте в запрещенные вопросы вопросы личного характеа - когда просять описать кого-то как реального человека и т.п.
Done. © Nik
Приветствую!
Расскажи мне пожалуйста про игрока Kenderos