Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Agrail
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
Agrail
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.

Раса:Людина
Місце народженя:-
Місце проживання:Оан

Я народився в колонії.Колонія була бідна,але вона мала цінність.Під колонією(підземлею) була лабораторія.Жителі колонії нічого про це не знали до поки не сталось лихо.Стався вибух.З-під землі почав виходити червоний дим.Через 10-15 хвилин до колонії почали прилітати кораблі і забирати жителів.Я мало що пам'ятаю відтоді.Все сталось дуже швидко.Нажаль, мене і моїх батьків посадили в різні кораблі.Незнаю може мої батькі ще живі...
Мене поселили в колонії На планеті Оані.Я працював помічником техніка...Йому привозили дроідів і ми їх ремонтували.Житя було спокійне і без пригод.Про випадок мого дитинства я забував.
Я мріяв про домашню тваринку і через місяць в меня зявився пес=)
Мені і Лурчаму(так звали техніка) привезли замовленя і фото дроіда з незвачайними пошкодженями.Дірки від бластера,перерізана"ножка",немає шматка його головного"мозку", цей дроїд не підлягав ремонту,але нам пообіцяли за ремонт дроїда 2тис кредитів і безкоштовні деталі.Ми погодились.Скасували всі замовлення на місяць вперед.Через день прилетів корабель. З нього вийшло двоє клонів, а за ними вилетіла платформа на якій стояв маленький синюватий дроід. Дроїда завезли в майстерню... Клони і Лурчам відійшли поговорити, а я роздивлявся дроїда.На його "тілі" був номер Z2і8 - так його звали.Лурчам підійшов до мене з невеселим лицем і сказав щоб я пішов додому, що в мене вихідний. Я зрадів і пішов. На плечі одного з клонів я побвчив Зелену зірку. Я на це не звернув уваги і пішов гуляти.Ввечері до мене позвонив Лурчам і сказав, що завтра працюватиму я сам. Наступного дня я працював над дроїдом.
Клони чомусь залишилися, мабуть слідкували за роботою,- подумав я. Вони довго стояли на місті а в обід їм мабуть стало нудно і вони почали балакати між собою...Я чув про що вони розповідали.І тут одн із клонів почав розповідати про його дитинство і що в 15 років на його планеті стався страшний вибух і всіх мешканців цієї планети евакуювали кораблі.Я підійшов до клона і розповів йому свою історію.Клон пожав мені руку і назвав своє ім'я. Його звали Skider. Він розповів, що в їхньому скваді є ще один такій - його ім'я Frizzer.Скідер сказав мені, якщо я захочу можу бути третім.Я зрадів, що в мене буде нове житя, нові знайомства і одразу погодився.
Наступного дня я прийшов в майстерню, там порався Лурчам з дроідом.Клонів не було.Десь під вечір прийшли клони та сказали, щоб я підійшов за майстерню в кінці робочого дня.Там було пару мішеней і великий ящик.В ящику було озброеня клонів.Мені почали показувати як з цим вправлятися і розказали всю ідеологію клану.Клони сказали мені, що їхній дроїд дуже важливий в ньому було більшість секретних переговів клонів.Скидер подарував мені бластера .Так і пройшов місяць.Спочатку робота, а потім навчаня з клонами.

Ми повинні були здавати роботу.Вечір. Я пішов в майстерню сказати Лурчаму, що йду додому.Я підійшов до дверей його кабінету.З кабінету було чути два голоси - один Лурчаму, а другий хриплий якогось чоловіка.Їхня розмова була про дроіда.Чоловік з хриплим голосом сказав, що завтра прилетять два кораблі і заберуть дроіда.Прилетить 8 імперців.Лурчам сказав що дроіда обороняють два клона.Я бігом побіг до клонів - вони збирали зброю в ящик.Я розказав їм все що почую.Вони наказали мені іти додому і завтра не висовуватись.Я не міг таке пропустити тому на наступний день взяв свій бластер прийшов на кришу будинку з якого було видно весь двір. Через пару годин в небі зявилися два Імперскіх корабля.Вони приземлились недалеко від майстерні.Вісім імперців пішло в напрямку до майстерні.Вони знали, що всередені є два клона.Імперці наказали вийти з піднятими руками без зброї.Двері майстерні відчинились і звідти вийшов Скідер без зброї і з піднятими руками.імперці спитали де другий клон.Раптом корабель клонів зявився і почав обстерлювати імперців.Через пару секунд все закінчилось.Лурчама посадили за грати з звинувачуванням співпраці з ворогом.Мене приняли в армію клонів в сквад до Скідера і Фризера.
Пройшов рік...армію розпустили.Всіх моїх братів порозкидало по світу.

Приглашали) Я поступаю до Республіки тому, що хочу відзнайти в собі спокій, стати врівноваженим і терплячим.

Я тут з 8.8.2009

+Республіки:
1.Стабільність
2.Хороший колектив
3.Сильні і мудрі гравці
4.Чесний,велелий,адекватний колектив
5.Піддержка один одного
6.Дисципліна

-Республіки:
1.Не велика активкість на серверах

Якщо поступлю піду в доблесну армію республіки

Xemul
Приветствую ответь мне на пару вопросов:
1.Какое твое любимое оружие и почему?
2.Чего ты хочешь достичь в Армии?
3.Главнокомандующий все знает но ничего не понимает, Солдат ничего не знает но все Понимает- Что ето значит?
Agrail
Привіт

1.Снайперка.Хороша зброя як для дальньої так і для ближньої перестрілки
2.Викоренити свою лінь=),познайомитись ближче,добре вивчити тактику бою.
3.Може це значить, що Главнокомандуючий може віддавати накази всім ,а йому ні. Солдату можуть наказати всі ,але він не може.
Daiver
Тебя зовут Аграил... Почему такое имя?
Agrail
Батькі так назвали =)

Я цей нік взяв з гри в якій герой(Agrail) борется за добро і свою любов
Xemul
Ответ 2 и 3 не впечатлил....Думай еще...
Ever
Что думаешь о Аватарах Силы?
Чем они отличаются от других кланов в НГ?
Daiver
Аграил... Тебе вот какое задание)
Найди некоего Асмадеуса (Asmadeus) и спроси у него, почему он решил быть ситхом. Пригласи его в Республику и расскажешь, что он ответил _a1.gif

(Можно это все в ПП, не обязательно искать его на серверах ad.gif)
Agrail
Хеmul

2.В армії я хочу навчитимь працювати разом,я хочу досягти званя Сержант
3.Я думаю це значить, що вони доповнюють один одного.Армія без Гелавнокомандуючого не армія і армія без солдатів не армія.

Еver
Тільки хороше
я з ним не ворогував=)

Відрізняются назвою,колективом,ідеологією,званням.

Daiver
Працюю
Xemul
...3 вариант не правильно осмыслен пока временно воздержусь
Agrail
Прошу закрыть заявку
Я попал под чужой перманент бан
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.