Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.
Раса:Людина
Місце народженя:-
Місце проживання:Оан
Я народився в колонії.Колонія була бідна,але вона мала цінність.Під колонією(підземлею) була лабораторія.Жителі колонії нічого про це не знали до поки не сталось лихо.Стався вибух.З-під землі почав виходити червоний дим.Через 10-15 хвилин до колонії почали прилітати кораблі і забирати жителів.Я мало що пам'ятаю відтоді.Все сталось дуже швидко.Нажаль, мене і моїх батьків посадили в різні кораблі.Незнаю може мої батькі ще живі...
Мене поселили в колонії На планеті Оані.Я працював помічником техніка...Йому привозили дроідів і ми їх ремонтували.Житя було спокійне і без пригод.Про випадок мого дитинства я забував.
Я мріяв про домашню тваринку і через місяць в меня зявився пес=)
Мені і Лурчаму(так звали техніка) привезли замовленя і фото дроіда з незвачайними пошкодженями.Дірки від бластера,перерізана"ножка",немає шматка його головного"мозку", цей дроїд не підлягав ремонту,але нам пообіцяли за ремонт дроїда 2тис кредитів і безкоштовні деталі.Ми погодились.Скасували всі замовлення на місяць вперед.Через день прилетів корабель. З нього вийшло двоє клонів, а за ними вилетіла платформа на якій стояв маленький синюватий дроід. Дроїда завезли в майстерню... Клони і Лурчам відійшли поговорити, а я роздивлявся дроїда.На його "тілі" був номер Z2і8 - так його звали.Лурчам підійшов до мене з невеселим лицем і сказав щоб я пішов додому, що в мене вихідний. Я зрадів і пішов. На плечі одного з клонів я побвчив Зелену зірку. Я на це не звернув уваги і пішов гуляти.Ввечері до мене позвонив Лурчам і сказав, що завтра працюватиму я сам. Наступного дня я працював над дроїдом.
Клони чомусь залишилися, мабуть слідкували за роботою,- подумав я. Вони довго стояли на місті а в обід їм мабуть стало нудно і вони почали балакати між собою...Я чув про що вони розповідали.І тут одн із клонів почав розповідати про його дитинство і що в 15 років на його планеті стався страшний вибух і всіх мешканців цієї планети евакуювали кораблі.Я підійшов до клона і розповів йому свою історію.Клон пожав мені руку і назвав своє ім'я. Його звали Skider. Він розповів, що в їхньому скваді є ще один такій - його ім'я Frizzer.Скідер сказав мені, якщо я захочу можу бути третім.Я зрадів, що в мене буде нове житя, нові знайомства і одразу погодився.
Наступного дня я прийшов в майстерню, там порався Лурчам з дроідом.Клонів не було.Десь під вечір прийшли клони та сказали, щоб я підійшов за майстерню в кінці робочого дня.Там було пару мішеней і великий ящик.В ящику було озброеня клонів.Мені почали показувати як з цим вправлятися і розказали всю ідеологію клану.Клони сказали мені, що їхній дроїд дуже важливий в ньому було більшість секретних переговів клонів.Скидер подарував мені бластера .Так і пройшов місяць.Спочатку робота, а потім навчаня з клонами.
Ми повинні були здавати роботу.Вечір. Я пішов в майстерню сказати Лурчаму, що йду додому.Я підійшов до дверей його кабінету.З кабінету було чути два голоси - один Лурчаму, а другий хриплий якогось чоловіка.Їхня розмова була про дроіда.Чоловік з хриплим голосом сказав, що завтра прилетять два кораблі і заберуть дроіда.Прилетить 8 імперців.Лурчам сказав що дроіда обороняють два клона.Я бігом побіг до клонів - вони збирали зброю в ящик.Я розказав їм все що почую.Вони наказали мені іти додому і завтра не висовуватись.Я не міг таке пропустити тому на наступний день взяв свій бластер прийшов на кришу будинку з якого було видно весь двір. Через пару годин в небі зявилися два Імперскіх корабля.Вони приземлились недалеко від майстерні.Вісім імперців пішло в напрямку до майстерні.Вони знали, що всередені є два клона.Імперці наказали вийти з піднятими руками без зброї.Двері майстерні відчинились і звідти вийшов Скідер без зброї і з піднятими руками.імперці спитали де другий клон.Раптом корабель клонів зявився і почав обстерлювати імперців.Через пару секунд все закінчилось.Лурчама посадили за грати з звинувачуванням співпраці з ворогом.Мене приняли в армію клонів в сквад до Скідера і Фризера.
Пройшов рік...армію розпустили.Всіх моїх братів порозкидало по світу.
Приглашали) Я поступаю до Республіки тому, що хочу відзнайти в собі спокій, стати врівноваженим і терплячим.
Я тут з 8.8.2009
+Республіки:
1.Стабільність
2.Хороший колектив
3.Сильні і мудрі гравці
4.Чесний,велелий,адекватний колектив
5.Піддержка один одного
6.Дисципліна
-Республіки:
1.Не велика активкість на серверах
Якщо поступлю піду в доблесну армію республіки